Arkadaşlar bulantılar geçti mi?
Hic olmadı ki :) Allah böyle kolay hamilelik nasip etsin herkese ilk hamileligimde doguma giderken bile kustum dualarım kabul oldu hic hamile gibi deilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
ben de çok fazla karın ağrısı var,özellikle göbek çevresi
siz de durumlar nasıl
Ayni şeyleri bende yapiyorum... Misafir odamda biz oturuyoruz her türlü en güzel esyalari biz kullaniyoruz hic kimse ailemden , sevdiklerimden onemli degil.Hatta ben samimiyetine guvenmedigim insanları evime kabul bile etmiyorum.Niye sevmedigim insanlarla yalan yere ilişki kurayim? Dünya çok kısa ben babam ölünce daha iyi anladim..Kimseyi kirmam ama kendimide kirmam. Ne güzel yaşamak yaşamayı bilmek.Allah'a sukredip doya doya yaşamak lazim.Gunaydin bu arada herkese :) Bu arada tehlikesi olan arkadaslar varmış umudunuzu yotirmeyin bu zamana kadar bebekleriniz size tutunmus Allah'in izniyle bundan sonra birbirinize simsiki tutunun.Dualarimiz sizinle :)Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz.
Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.
.Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni görmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz.
Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde..Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için.
Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye..
Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim.
Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum.
Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum..
Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.
Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için.
Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.
GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK
geçen hafta belli oldu. şimdiye kadar hep erkek görmüştüm rüyamda ilginç bir şekilde kızmış. çok şaşırdım. nedense hep erkek hissediyordum. hala da şaşırıyorum. doğsun bakalım cimcime kime benzeyecek.![]()
Öncelikle ikinize de çok çok geçmiş olsun, umarım bu zor günleri en hayırlı şekilde atlatırsınız. Benim bir sorum olacak bu durumu son muaynelerinizde mi öğrendiniz, yani yaklaşık hangi haftalarda farkediyorlar plesantanın aşağıda olma durumunu?
Slm arkadaşlar...
Herşey yolundadır inşallah,fırsat buldukça okuyorum..
Nortshtar bir günümüz bir günü tutmuyorki..Dün karnım dümdüzdü hafif çıkıntı vardı,bugün davul gibi..halbuki aynı şeyleri yedim..
Dün akşam mesela ben makarna yemiyordum söylemiştim de size,2 tabak yoğurtlu tereyağlı birde pul biberi bir döktüm,dışardan kendime baksam pisboğaz derim :))) valla yedim ama başka bişey yemedim...
Ekmek sıfır hayatımda artık,içim almıyor belkide ekmekle çıkan haberlerden etkilendim..Akşama köfte yapıcam..çok sık yapar oldum,canım istiyor :))) Kilo almadım ben yani 1-2 kilo arası değişiyor,ama pantolon rahatsız etmeye başladı..Bugün fırsat bulursam bir kaç kıyafet alıcam..sıkıldım tayt-bol tunik giymekten..
Kızlar benim göğüslerim çok büyüdü çok ağırlaştı,ucu yok benim oğlumdada emerken çıkıyordu,dün yıkarken bir şey farkettim ; süt gelmiş hep kurumuş..aslında son aylarda süt gelir ara ara..ne demek acaba..sizde de oluyormu..
Bizden bu kadar...buralardayım..
Slm arkadaşlar...
Herşey yolundadır inşallah,fırsat buldukça okuyorum..
Nortshtar bir günümüz bir günü tutmuyorki..Dün karnım dümdüzdü hafif çıkıntı vardı,bugün davul gibi..halbuki aynı şeyleri yedim..
Dün akşam mesela ben makarna yemiyordum söylemiştim de size,2 tabak yoğurtlu tereyağlı birde pul biberi bir döktüm,dışardan kendime baksam pisboğaz derim :))) valla yedim ama başka bişey yemedim...
Ekmek sıfır hayatımda artık,içim almıyor belkide ekmekle çıkan haberlerden etkilendim..Akşama köfte yapıcam..çok sık yapar oldum,canım istiyor :))) Kilo almadım ben yani 1-2 kilo arası değişiyor,ama pantolon rahatsız etmeye başladı..Bugün fırsat bulursam bir kaç kıyafet alıcam..sıkıldım tayt-bol tunik giymekten..
Kızlar benim göğüslerim çok büyüdü çok ağırlaştı,ucu yok benim oğlumdada emerken çıkıyordu,dün yıkarken bir şey farkettim ; süt gelmiş hep kurumuş..aslında son aylarda süt gelir ara ara..ne demek acaba..sizde de oluyormu..
Bizden bu kadar...buralardayım..
Ben yazmadım canım. İnternette okudum sizlerle de paylaşmak istedim.Nekadar güzel yazmışsınız ve ne güzel düşünüyorsun pozitif bir insansın anlaşılan özendim valla inş bende böyle bir anne olabilirim dedim içimden
kızlar bugün 2li testimiz vardı kan sonuçları birkaç gün sonra çıkacak ama ultrason gayet iyiydi 0.12 çıktı ense baş-popo da 7,29 mm idi 12+5 olmamıza rağmen 5 gün ilerde görünüyor gelişim halbuki geç döllenme değil ve bu zamana kadar hep uyumluydu sata....burdu gayet sivri idikime benziyor sivri sivri anlamadım,dudakları böle öne doğru kurum kurum kuruluyordu
sabah aç olmama rağmen kıpır kıpırdı hoplayıp zıpladı hep parmaklarını bile gördüm çok güzeldi harikaydı
her yerini gösterdi dr ama cinsiyet söylemedi 16. haftayı bekleyeceğiz dedi halbuki bacak arasına da baktı ama bir şey yoktu ben de kız olabilir diye düşündüm yalnız gelişimin önde olması kafama takıldı böyle olunca erken doğum mu oluyor arkadalar bilen var mı
ense kalınlığı 1.1 çıktı
boyu baştan popoya 4.9 cm
ayaklarıyla beraber 7.5 cm
seninkinin kaç çıktı cnm
Evet son muayenede öğrendim ben. 12 Kasım'da 13+3'te. On gün öncesinde herşey çok normaldi. İkili test için gitmiştik. Ne olduysa on gün içinde oldu sanırım. Ve ben düşük riski yüzünden ağır işler yapmayan sürekli yatarak hamilelik geçiren birisiyim. Çok sonra ortaya çıkanda var. Kuzenime 30. haftasında söylemişler. Doktor değiştirdiğinde öğrenmiş. Yani ne zaman ortaya çıkacağı belli değil sanırım.
merhaba kızlar
siz de durumlar nasıl
günaydın kızlar nasılsınız?bu sabah eşim geç kaldığı için kahvaltı yapmadan çıktı ona hazırlamayınca kahvaltı da yapmak istemiyorum yemek yemek istemiyorum keşke hiç acıkmasamben ne yapayım kızlar bir akıl verin bana:44:
merhaba kızlar
siz de durumlar nasıl
Canım aynı durumu bende dün öğrendim. Biraz araştırınca da dünyalar başıma yıkıldı ilk başta ama şu an iyiyim. Erken doğum riski var, annenin kan kaybından ölüm riski var. Tam teşekküllü kan bankası ve yenidoğan ünitesi olan bir hastanede doğum yapmamız gerekiyor böyle devam ederse. Evet yukarı çıkma şansı var hatta 38. haftaya kadarda bekliyorlarmış bunun için. Benim kanamam oldu öyle öğrendim. Düşük riskim vardı yine ondan diye düşünürken bu sefer başka bir şey çıktı ortaya.
Dün bende çok kötüydüm ama güçlü olmam lazım düşük tehdidi var dediler 2 ay elimden geleni yaptım, bebeğim tutundu düşmedi. Daha onu doğmadan güçlü olması için zorladık. Şimdi sıra bende. Bende güçlü olacağım gereken buysa. Dün öğrendiğim andan beri yatıyorum. Yatarak düzelecekse yatıcam. Sürekli dualar okuyorum. Yapmam gereken ne varsa yapıyorum. Yemem gereken ne varsa yiyip içiyorum. Ben elimden geleni yapıyorum tevekkül Allah'tan. Sende güçlü ol emi.
ben mothercare diye birey bile bilmiyordum netten baktım da bulamadım mağazaları yurt dışında mı var acaba İstanbul da nerelerde var
ayyy meslektaş budum kendime ben de edebiyatçıyım canım İstanbul'dayım yalnız Allah hepimizin yardımcısı olsun sınavda
canım ben aç gittim bu sabahın körüydü ama aç gitmene gerek yok,ayrıca kan verdiğin günkü ölçümlerle kombinleniyor sonuçlar
böle sabah ve geceleri nasıl kaşınıyorum anlatamam göbek gerildikçe ne yapıcaz bilmem
kızlar bugün 2li testimiz vardı kan sonuçları birkaç gün sonra çıkacak ama ultrason gayet iyiydi 0.12 çıktı ense baş-popo da 7,29 mm idi 12+5 olmamıza rağmen 5 gün ilerde görünüyor gelişim halbuki geç döllenme değil ve bu zamana kadar hep uyumluydu sata....burdu gayet sivri idikime benziyor sivri sivri anlamadım,dudakları böle öne doğru kurum kurum kuruluyordu
sabah aç olmama rağmen kıpır kıpırdı hoplayıp zıpladı hep parmaklarını bile gördüm çok güzeldi harikaydı
her yerini gösterdi dr ama cinsiyet söylemedi 16. haftayı bekleyeceğiz dedi halbuki bacak arasına da baktı ama bir şey yoktu ben de kız olabilir diye düşündüm yalnız gelişimin önde olması kafama takıldı böyle olunca erken doğum mu oluyor arkadalar bilen var mı