Haklısınız , sarışın oldum ve ayın sonunda gebeliğimi öğrendim.Hatta evde hep bunun esprisi dönüyor.Keramet saç rengindeymiş diye :) 16.haftaya kadar bekleyip bitkisel boya ile orjinal rengime döneceğim.Doğuma kadar bakım haricinde rengiyle uğraşmamış olurum.Tavuğa bende ara verdim.Aslında hamilelik bir nevi detoks oldu benim için.Kozmetik kullanmıyorum,deodorant parfümler kutulara kondu,kaldırıldı.Bunlar hepsi önlem takdir Allahın,sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inş.
Sevgiler
Hazır konusu geçmişken sizinle kişisel bakımlar hakkında bildiklerimi ve kullandıklarımı paylaşmak istiyorum özetle. İsteyen bu noktaları dikkate alır, isteyen şimdiki yaptığına devam eder.
SLS (Sodium Lauryl Sulfat), fosfat, boya, silikon, paraben içeren ürünleri kullanmamaya çalışıyorum. buna hamilelik öncesi dikkat ediyordum şimdi daha fazla dikkat ediyorum. neleri değiştirdim:
1- Sıvı sabun. Saraçoğlunun lavantalı sıvı sabununu aldım. ellerimi onunla yıkıyorum.
2- Şampuan: Down Under Naturals -Nude şampuanını kullanıyorum.
3- Saç Kremi: Mill Creek Keratin (GNC'den aldım)
4- Duş Jeli: Saraçoğlu vanilyalı
5-Sabun: Saçım çok çabuk yağlandığından önce sabunluyorum. saraçoğlu defme sabunuyla. Kostik içermiyor.
6-Yüz için sabun: Yine saraçoğlu keçisütlü sabun (taşındığım için bulamıyorum. peeling etkisi yaptığından iyi geliyordu cildime.)
Makyaj yapmıyorum artık. yaparsam da mineral makyaj yapıyorum. fresh mineralsin fiyatı uygun. 50tl'ye pudra almıştım. çoook uzun gidiyoru. bir tane alıp emzirme döneminde de kullanabilirsiniz.
Krem banyodan banyoya sürüyorum. onda çok özenmedim. nivea pure and naturals yüz kremi ve loreal göz kremi kullanıyorum.
Çatlak kremi henüz başlamadım. yeni doğum yapmış arkadaşım verdi bir krem. bakınca yazarım.
yani tüm kişisel temizlik ürünlerine 40 tl vereceğime 100 tl veriyorum kafam rahat. bebişim için gerekeni yaptım diyorum.
Herkesin imkanı olamayabilir belki. benim acizane önerilerim bunlar.