• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
Dualarim sizinle. Lutfen siz de benden esirgemeyin :(

arkadasim gecis olsun rabbim sabir versin dualarim seninle olsun...

Ataşehir Memorial hastanesinde Arzu İlknur Özdemir'e gidiyorum. Oğlumu onunla dünyaya getirdim şimdi kızımı takip ediyor. Sıkılmadan üşenmeden açıklama yapar. Güleryüzlü ve hassastır. Herzaman ulaşılabilir durumdadır. Başkasına önemsiz gibi gelen konuları bile atlamaz inceler hele ki kanama, ağrı, kasılma vs asla...Hastanenin doğum ve yenidoğan bölümleri de doktorundan hemşiresine kadar çok iyi.
muayene ücretleri nasıl canım ssk ya indirim oluyor mu? aahh ahh özel sigorta yaptıramadan geldi minnoşum:26:
Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

canım büyük geçmiş olsun allah sabır versin umarım yakın zamanda yine hamile kalırsın

nasılsınız kızlar her zaman giremiyorum iyisınızdir inş benim bu günlerde acayip çarpıntım oluyo sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyo sizde de oluyomu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebeğim kalbimi heycanlandırıyo, :34::49:

muayene ücretleri nasıl canım ssk ya indirim oluyor mu? aahh ahh özel sigorta yaptıramadan geldi minnoşum:26:

canım büyük geçmiş olsun allah sabır versin umarım yakın zamanda yine hamile kalırsın

Canım özel sağlık sigortası varsa geçiyor maalesef ssk indirimi yapmıyorlar:((

merhaba,ne güzel şanslısın ben özele gittigim halde 10 dk bile bakmıyorlar deliriyorum,dogru düzgün doktor bulamadım ya off,tam buldum derken hayal kırıklıgı oluyor,maalesef özel hastaneler soyguncu resmen,12 kasımda muayeneye gittim gültepe avıcenna hastanesine,doktor çok iyi ilgilendi begenmiştim tamam doktorumu buldum artık diyordumki bugün yanıldıgımı anladım,arada sırada sag tarafımda sancı oluyor tedirgin oldum,10 günlük kontrol süremden yararlanmak için hastaneye gittim ama,doktorla bile görüştürmediler ilk başta kontrol oldugu için,yanındaki asistanı kapıyı açıp neyin var diye sordu,sancım oluyo dedim,kanaman varmı dedi,yok dedim,içeriye girdi,tahlil kagıdı getirdi idrar tahlili bunu yaptır gel dedi,neyse yaptırdım,sonucu göstercem,yine içeriye alınmadım,asistan dışardan aldı doktora gösterdi,sonuç iyiydi bakmıştım zaten,sonuç iyi çıkınca beni içeriye almak zorunda kaldılar,sancım var diyorum kadına,ultrasondan bi bakalım içim rahatlasın bari diyorum,daha 1 hafta oldu bakalı baksam nolcakki aynıdır dedi,12 kasımda gittigimde 1 ay sonra gel demişti,bugünde diyorki bu ay sonu gel o zaman bakarım,muayene ücreti verseydim bayılarak bakardı,ne kadar fırsatçılar Allahım özel hastanelerden bıktım artık,kızlar avrupa yakasında önerebilceginiz hastaneler varmı leventte oturuyorum,çok uzak olmasın yeter,2 hafta sonrada haliç hospıtale gitcem,çogu kişi orayı önerdi,bide oraya gidim bakalım,k.bakmayın uzun oldu bayagı,içimi döktüm:(

canım ben haliç hospital a gittim .Ama hiç memnun kalmadım figen hanımdan cok sinirli gibi ilgilenmek istemiyor.Bağcılar medipol derya uyana gidiyorum cok memnun kaldım telefon numarasını felan verdi.Tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum.Bebeğini kaybedenler olmuş rabbim sabırlar versin.Bikaçgündür dışarıya cıkabilecek bi yoldaş bulduğum için bir sürü alışveriş yaptım 3.5 liraya çıtçıtlı badi kendime pijama gecelik pazen battaniyelik kumaşlar nevresim takımı için kumaşlar aldım sağolsun annem hepsini dikecek Ama çok yoruldum,dinlenme vakti artık bu arada soldaki miniğimi hissettim acaip bir duygu Allahım herkese nasip etsin ama sağdakini hissedemedim anladım ki ileriki aylarda çok yorulucam şimdiden zorlanıyorum.

Cok gecmis olsun yaa insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin dualarimiz seninle:(

canım ben haliç hospital a gittim .Ama hiç memnun kalmadım figen hanımdan cok sinirli gibi ilgilenmek istemiyor.Bağcılar medipol derya uyana gidiyorum cok memnun kaldım telefon numarasını felan verdi.Tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum.Bebeğini kaybedenler olmuş rabbim sabırlar versin.Bikaçgündür dışarıya cıkabilecek bi yoldaş bulduğum için bir sürü alışveriş yaptım 3.5 liraya çıtçıtlı badi kendime pijama gecelik pazen battaniyelik kumaşlar nevresim takımı için kumaşlar aldım sağolsun annem hepsini dikecek Ama çok yoruldum,dinlenme vakti artık bu arada soldaki miniğimi hissettim acaip bir duygu Allahım herkese nasip etsin ama sağdakini hissedemedim anladım ki ileriki aylarda çok yorulucam şimdiden zorlanıyorum.

cnm şuan haliç hospıtalda füzen hanım ve güren bey var,aslında güren beye kuzenim gidiyor,çok memnun hatta ailecek güren beyle görüşüyorlar bayagı samimi oldular,ama benim eşim erkek doktor istemiyor,o yüzden bende füzen hanıma gitmeyi düşünüyorum,bakalım denemekte fayda var...

cnm şuan haliç hospıtalda füzen hanım ve güren bey var,aslında güren beye kuzenim gidiyor,çok memnun hatta ailecek güren beyle görüşüyorlar bayagı samimi oldular,ama benim eşim erkek doktor istemiyor,o yüzden bende füzen hanıma gitmeyi düşünüyorum,bakalım denemekte fayda var...

pardon füzen yazıcaktım karıştırdım.Anladım hayırlısı olsun belki memnun kalırsın.

pardon füzen yazıcaktım karıştırdım.Anladım hayırlısı olsun belki memnun kalırsın.

:)anladım cnm,eşimde araştırmış füzen hanımı,bir arkadaşının eşi gitmiş onlarda memnun kalmamış.. Annemle konuştum şimdi,bu tarafta hiç içime sinen doktor bulamadım,annemin doktoruna gidicem Allah izin verirse çakmak erdem hastanesi zeynep yeşim hanım çok güleryüzlü ilgili bir doktor,birde hastanede bir doktor akrabamız,onun aracılıgıyla bizimle daha çok ilgileniyor,bende ona gidicem son kararımız inş...

arkadaşlar ben hamile kaldıktan sonra peynirden soğudum yiyemiyorum ama, labne yiyebiliyorum acaba aynı faydayı sağlıyo mudur

Bir kızım daha olacakmış öğrendik bugün darısı isteyenlerin basına
Ayy ne guzel bi haber bu:) allah kucağına almak nasip etsin:) cok isterim bende bi kızım olmasını..
Allah sabit versin canım üzüldüm:( ins kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına alirsin..

arkadaşlar ben hamile kaldıktan sonra peynirden soğudum yiyemiyorum ama, labne yiyebiliyorum acaba aynı faydayı sağlıyo mudur
Labne peynirleri çok katkı maddeli o yüzden çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Süt yoğurtla aranız nasıl, onları deneseniz?
Ben doktoruma süt içemiyorum peynir yesem olur mu diyince öyle buyuk bir miktar peynir gösterdi ki, şaştım. O yüzden süt içmeye çalışıyorum her fırsatta.

Cinsiyetini göstermemiş olsada,dr kemik yapısından bir kiz olabileceğini söyledi :)
Benimde 4 yaşında bir kızım var, kız çocuklarını çok severim zaten. Allah sağlık versin yavrularımıza inşaAllah.
sonrası hiç mühim değil..:34:

Âmin canım benimde iki yasinda bir kızım var benim erkek kardesim var cok isterdim kiz kardesim olsun kızımın olacak mutluyum

Haklısınız , sarışın oldum ve ayın sonunda gebeliğimi öğrendim.Hatta evde hep bunun esprisi dönüyor.Keramet saç rengindeymiş diye :) 16.haftaya kadar bekleyip bitkisel boya ile orjinal rengime döneceğim.Doğuma kadar bakım haricinde rengiyle uğraşmamış olurum.Tavuğa bende ara verdim.Aslında hamilelik bir nevi detoks oldu benim için.Kozmetik kullanmıyorum,deodorant parfümler kutulara kondu,kaldırıldı.Bunlar hepsi önlem takdir Allahın,sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inş.
Sevgiler

Hazır konusu geçmişken sizinle kişisel bakımlar hakkında bildiklerimi ve kullandıklarımı paylaşmak istiyorum özetle. İsteyen bu noktaları dikkate alır, isteyen şimdiki yaptığına devam eder.

SLS (Sodium Lauryl Sulfat), fosfat, boya, silikon, paraben içeren ürünleri kullanmamaya çalışıyorum. buna hamilelik öncesi dikkat ediyordum şimdi daha fazla dikkat ediyorum. neleri değiştirdim:
1- Sıvı sabun. Saraçoğlunun lavantalı sıvı sabununu aldım. ellerimi onunla yıkıyorum.
2- Şampuan: Down Under Naturals -Nude şampuanını kullanıyorum.
3- Saç Kremi: Mill Creek Keratin (GNC'den aldım)
4- Duş Jeli: Saraçoğlu vanilyalı
5-Sabun: Saçım çok çabuk yağlandığından önce sabunluyorum. saraçoğlu defme sabunuyla. Kostik içermiyor.
6-Yüz için sabun: Yine saraçoğlu keçisütlü sabun (taşındığım için bulamıyorum. peeling etkisi yaptığından iyi geliyordu cildime.)

Makyaj yapmıyorum artık. yaparsam da mineral makyaj yapıyorum. fresh mineralsin fiyatı uygun. 50tl'ye pudra almıştım. çoook uzun gidiyoru. bir tane alıp emzirme döneminde de kullanabilirsiniz.

Krem banyodan banyoya sürüyorum. onda çok özenmedim. nivea pure and naturals yüz kremi ve loreal göz kremi kullanıyorum.
Çatlak kremi henüz başlamadım. yeni doğum yapmış arkadaşım verdi bir krem. bakınca yazarım.

yani tüm kişisel temizlik ürünlerine 40 tl vereceğime 100 tl veriyorum kafam rahat. bebişim için gerekeni yaptım diyorum.
Herkesin imkanı olamayabilir belki. benim acizane önerilerim bunlar.

canım bizim enişte şifada başhekim harika bir hastane ama maalesef ssk geçmiyor özel sigorta lazım bundan ötürü ben gidemiyorum anadolu yakasında oturanlara emrah kol u tavsiye ederim ataşehir şifada kendisi ve 10 numara bir doktor görümcemin ilk çocuğunu o doğurtmuştu....artık kısmet 2.ye ben de ona gitmek istiyorum

Evet dediğin gibi maddi yönden çok zorluyor insanı. Bende sırf doğum için özel sigorta yaptırdım onun indirimiden yararlanarak gidiyorum ama hastane çok donanımlı ve bu konuda ilgili doktor ve hemşireler var bu yüzden buraya devam etmekte ısrar ediyorum şimdilik. Emrah kolu da not alıyorum bi sıkıntım olursa ona da giderim saol canım..

Cinsiyetini göstermemiş olsada,dr kemik yapısından bir kiz olabileceğini söyledi :)
Benimde 4 yaşında bir kızım var, kız çocuklarını çok severim zaten. Allah sağlık versin yavrularımıza inşaAllah.
sonrası hiç mühim değil..:34:

ya benim 14+2 iken baktı o zaman da söylemedi kendi doktorum. ısrar ettim, tahmin dedim. tık yok. bu kenik yapısında neye bakıyorlar yani nerden anlyorlar?

Geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlıyorum. ben de ilk bebeğimde beta hcg düştüğünden ve kanamalardan dolayı kürtaj olmuştum. Allah'tan gelene birşey yapılamıyor. Canı veren de alan da Allah. Tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah. Ruh, beden, zihin sağlığı yerinde hayırlı bir evlat bağışlasın sana Rabbim. KArdeşlerinin ömrü uzun olsun inşallah. Ayate'l kürsi okudum senin için.
Sabır diliyorum sana ve gönül ferahlığı.

Back
X