Bir kere başlayınca devamı geliyor. Henüz sürekli hissetmek için çok erken dert etme arkadasım. Hem sanırım uyuyarak gecırıyorlar cokuzunca bır sureyı.
Merhaba hosgeldin. Bizim heyecanlarla, sabırla bekleyerek geçiyor zamanımız. Burada herseyı paylasır olduk, sen de tekrar hosgeldın:))
Amanın maaşallah... Kız çocugu nasıl oluyor çoook merak edıyorum.... kısmetse benım de kızım olacak, oglusumdan sonra...
Durumuna ise üzüldüm ben yine de... Çok kırgınsın belli ki, haklı olarak... Neyse Allah sana güç kuvvet versin, evlatlarını bağışlasın sana.
Bazı insanlar ne kadar bencil, acımasız olabiliyorlar. Gelini sev ya da sevme kardesım o ufacık bebek senın de torunun. Dusunsenıze hıcbır sorununuz yokken sız ılerde yavrunuzun yavrusuna bakmaz mısınız? Guvenıp bana bırakıyorlar dıye mınnettar bıle olurum. Bızım canlarımız onlar...
Kacıncı haftasındaydı, acaba bebek sıkıntıya fılan mı gırmıstı? Hemen negatıf dusunmemek lazım. Doğumda doktorla inatlasma olmaz bence. Bir arkadasım hastanede yatarak gecırdı hamılelıgını nerdeyse. Doktor 7 aylıktı herhalde sezeryana alıcam senı dedı. bu bebegı bı sıkıntısı var, ne oldugunu bılmıyorum ama oyle hıssedıyorum beklemıcem demıs. ıyı kı almıs, kızcagız acılır acılmaz amelıyatta rahmi patlamıs resmen, ıkı uc doktor zor dıkıp kurtarmıs. Hastane odası da bıle bu olsaydı senı kurtaramazdım demıs... Bebek erken dogdu, cok sornlar yasadılar ama cok sukur sımdı ıyı... O olaydan berıdır ben dogumda doktorun ısıne karısmaktan korkarım. En ıyısıbastan ıyı secmek ve sonradan buyuk bır hatası olmadıkca kararlarına guvenmek.
Cok cok gecmıs olsun. Daha onceden bellı olmuyor muymus bu durum? Bır anda mı one gecmıs boyle boyle olmus acaba