Merhaba coook sevindim ayni ulkede oldugum biriyle karsilastigima :)) Västeråsta oturuyorum bende. esimin kalabalik ailesi kardesleri yengeleri vs herkes burda ama malesef isveclilerin soguklugu bulasmis sanirim kimse kimseyi pek aramaz pek sormaz anca bayramdan yilbasina gibi bisey bende tek sayilirim yani..
Seninde esin burdami yasiyordu da öyle geldin yoksa beraber mi iltica ettiniz?
neden karnini ölcemedi karnin mi kucuktu veya buyuktu anlamadim benimki ölculdu tam haftasiyla olmasi gereken rakkamda dedi.
Bence ve insallah bir sorun yoktur eger ki sorun olmus olsaydi acil hastanaye yollarlardi seni hem ne guzel bebegini göruceksin sevin ve kendini korkutma... kalp atislari nasildi oda önemli her gidisinde mutlaka ölcuyorlardir tansiyonunuda bebegin kalp atislarinida...
Bebegini hayirli saglikli sekilde kucagina alirsin insallah cinsiyeti nedir ?
bizimki kiz dendi buyuk ihtimal ama 1 kere gittigimiz icin ve esimin en yakin arkadasina kiz denip erkek dogdugu icin pek cesaret edemiyoruz kiza özel eesyalar almaya ben gene kendimi tutamiyorum pembeler aliyorum ama cogunlugu unisex aldim tabi sende öyle yap unisex al ama gerci 14 subattada sorarsaniz kesinlesir 8 aylik olmussunuz :))
dört bucuk senedir burdayim ve ilk gunki gibi gurbetlik cekiyorum alisamadim hala

sanirim isvecceye gelince kursalara gidiyorum dilide biliyorum ama hala zorlaniyorum okumakta konusmakta ki istesemde onlar gibi konusamam simdilik :))