Normal dogum korkusu yasayan arkadaslar, eger icinizde sirf korkudan normal dogurmayacak biri olsa adimi en basa yazardim, ki ben kan aldirirken hemsireyi tekmeleyen, elime serum takilirken aciyo diye aglamaktan gozleri sisen benn.. meleklerimiz icin nelere katlaniyoruz, kan aldirmaktan kacarken bi tiroit cikti 3 haftada bir kan aldiriyorum, hemde tasindigim yerde tek kan alan bayan omrumde gordugum en kotu en can acitici sekilde almasina ragmen.. simdi biraz aciycak ama mecburum deyip kapatiyorum gozlerimi..
Cevremde yakinlarimin hepsi sen doguma dayanamazsin demelerine ragmen ben hic kendimi korkutmuyorum ve israrla normale alistiriyorum kendimi.
Yahu diyorum, Lise universite ogrencileri bu isi gizli gizli banyolarda tuvaletlerde gik cikarmadan kimseden yardim almadan ilk defa yapmalarina ragmen yalniz baslarina sessizce yapiyolar. Onlarinki can degil mi, demekki insan isteyince yada baska caresi olmayinca kendini oyle sartliyor ve hazirliyor ki pirt diye gaz cikarir gibi cikariyor
Benim onlardan neyim eksik diyorum korkacak ne var, yanimda ailem de olacak doktor da olacak, her turlu imkanim varken korkacak bisey yok, tabiki biraz aci hissedicem ki Allah hicbirseyi sebepsiz yaratmamis, o aciyla bir suru gunahim dokulecek kolay mi cenneti ayaklarinin altina almak..
Simdiden konusuyorum oglusumla, diyorum oglum pirt diye cikarcam seni

Allahin izniyle insallah tabi.. kendi kendimizi dayanamam diye sartlamayalim bence, bide youtube dan normal dogum izledim, tam dogum anini gosteriyo, kadinlar ne bagiriyo ne yuzlerinde aci ifadesi var o kadar normal ve mutlu gorunuyolardi ki, acayip gaza geldim

bunlardan neyim eksik dedim, Allahin izniyle catir catir dogururuz insallah...