- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
kızlar hangi doktora gidiyoruz memnun muyuz? doğum şeklimiz konuşuldu mu hiç ?
bunları yazalım mı?
ben esentepe ye demet hanıma gidiyorum. geçen sıkıntılı bir muayene geçirdim. daha bu haftadann beki plasentam aşağıda gb bir durumum vardı (üstelik muayenede bide başka ddr. da baktı-çok kötüydü- bi sorun yok dedi) kanamam çok olur şüphesiyle bana sezeryan önerdi ama sen istiosun diye normal yaparım diyor. ama bence sezeryan daha yi olur diyor. canım çok sıkıldı doktorumu değişsemmi diye düşünüyorum. çünkü sank sezeryanlık ble olsam öylesine mi yaptı diye bir şüphe olacak içimde bide hepsinin kötü yanlarını sıraladı sanki normal doğum istesem şidddetli bi kanama geçireceğim, artık sezeryana dönmek çok geç olacak gb bir durum öne sürdü.
böyle bşey yaşayan var mı ya..
slm canım. ben doktorum dan memnunum. şu ana kadar normal doğum görünüyor. inşallah da öyle olur çünkü ben normal doğum istiyorum. daha sağlıklı bence bütün pis kanı dışa atıyorsun. ve daha çabuk ayağa kalkıyorsun bence. korkuyor muyum evet ama yapacak birşey yok yaşayacağız bunu sonuçta. bebeğimizi kucağımıza alınca eminim hiçbir çektiğimiz aklımızda olmayacak. hem normal doğum o kadar kötü olsa kimse ikinci ve üçüncü çocuğu düşünmezdi. o yüzden yaşamadan ön yargılı olmayalım. inanın bizim yerimizde olmayı isteyen o kadar çok kadın var ki. herkeze yaşatsın rabbim.