2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar hangi doktora gidiyoruz memnun muyuz? doğum şeklimiz konuşuldu mu hiç ?
bunları yazalım mı?
ben esentepe ye demet hanıma gidiyorum. geçen sıkıntılı bir muayene geçirdim. daha bu haftadann beki plasentam aşağıda gb bir durumum vardı (üstelik muayenede bide başka ddr. da baktı-çok kötüydü- bi sorun yok dedi) kanamam çok olur şüphesiyle bana sezeryan önerdi ama sen istiosun diye normal yaparım diyor. ama bence sezeryan daha yi olur diyor. canım çok sıkıldı doktorumu değişsemmi diye düşünüyorum. çünkü sank sezeryanlık ble olsam öylesine mi yaptı diye bir şüphe olacak içimde bide hepsinin kötü yanlarını sıraladı sanki normal doğum istesem şidddetli bi kanama geçireceğim, artık sezeryana dönmek çok geç olacak gb bir durum öne sürdü.
böyle bşey yaşayan var mı ya..

slm canım. ben doktorum dan memnunum. şu ana kadar normal doğum görünüyor. inşallah da öyle olur çünkü ben normal doğum istiyorum. daha sağlıklı bence bütün pis kanı dışa atıyorsun. ve daha çabuk ayağa kalkıyorsun bence. korkuyor muyum evet ama yapacak birşey yok yaşayacağız bunu sonuçta. bebeğimizi kucağımıza alınca eminim hiçbir çektiğimiz aklımızda olmayacak. hem normal doğum o kadar kötü olsa kimse ikinci ve üçüncü çocuğu düşünmezdi. o yüzden yaşamadan ön yargılı olmayalım. inanın bizim yerimizde olmayı isteyen o kadar çok kadın var ki. herkeze yaşatsın rabbim.

geçen gün hastanedeyken doğumhaneyi gidip görmek aklıma geldi, hastanede yeni merak ettim ama içeri giremmki canım

bizun burda devlet hastanesinde ok guvenlik yok kendi dr na muayneye gittiinde yarim saat once git o dogum kati ayri oluyo yatis yeri sanki ziayerete gitmis gibi yolunu kaybetmis gibi yada wc onlerinde falan hizmetli olsub refaktci olsun ille biriyle muhatap olursun aaa ebe mi yaptirdi dr mu dr ici ne yaptiniz gibi diyolog kurabilirsin....yani bizim burda bole dedikoduya hewesli hizmetli ve refaketciler cok oluo da fikirimi bole yurttum bende :9:

merhaba arkadaşlar, bugün 25+5 olduk, kontrolden geldim,

bebek ters duruyormuş, bebeği çevirmek için iğne verdi doktor, erken gibi geldi bana daha

sizin bebekleriniz döndümü? yoksa erken mi bunu söylemek için?
canim benim de ters basi asada ustelik akintim war siddetli biliosunuz ama benim ki tek kelime etmedi hatta ben nie asada dedim doner daha dedi....sastim kaldim yahu gebelik mi gebelik bebek mi bebek ya nie hep ayri bambaska cewaplar alioz biz....
Arkadaşlar ben cep telefondan giriyorum kaçıncı haftada olduğunuzu göremiyorum benim haftamda olanların bebişleri ne durumda boy kilo vb ...
27 haftalik 1000gram boyunu soylemedi
kızlar hangi doktora gidiyoruz memnun muyuz? doğum şeklimiz konuşuldu mu hiç ?
bunları yazalım mı?
ben esentepe ye demet hanıma gidiyorum. geçen sıkıntılı bir muayene geçirdim. daha bu haftadann beki plasentam aşağıda gb bir durumum vardı (üstelik muayenede bide başka ddr. da baktı-çok kötüydü- bi sorun yok dedi) kanamam çok olur şüphesiyle bana sezeryan önerdi ama sen istiosun diye normal yaparım diyor. ama bence sezeryan daha yi olur diyor. canım çok sıkıldı doktorumu değişsemmi diye düşünüyorum. çünkü sank sezeryanlık ble olsam öylesine mi yaptı diye bir şüphe olacak içimde bide hepsinin kötü yanlarını sıraladı sanki normal doğum istesem şidddetli bi kanama geçireceğim, artık sezeryana dönmek çok geç olacak gb bir durum öne sürdü.
böyle bşey yaşayan var mı ya..

walla canim ben hastane ucretinden dolayi orayi tercih ettim taa gemlikten geliorum...ibrahim avciyi tawsiye ettiler ama inan bana son muaynem bnmde sorunlu gecti gecmisi okursan....sanirim donem donem yasicaz bunlari...ama sen normal dogum istiosan cnku bende normal istemiorum....ozamanbn kararimi verdim de yani itiraz edemez ki....

Ben sessiz sakin takip edenlerdenim yazılanları:)Bende mayis annesiyim Allah nasip ederse.Dogum sekilleri konusulmaya baslanmis bile görünce yazmadan edemedim.Bu ikinci dogumum olacak 1.si normaldi bunda sezeryan istiyorum..

Canlarım biz oglumuzun ismi konusunda eşimle bir uzlaşmaya varamadık bunca zamandır.
Ben başından beridir ATtlas ismini çok sempatik, karakteristik ve hoş buldum hemen kabullendım de ama eşime bunca zamandır bir turlu sevdıremedım. O da hep başka isimler önerdi , enis , batur , göktug, gökay vb onerılerı vardı nedense bende o isimlere yaklaşamadım. Sonunda eşim dedi ki benım babacım rahmetli yaklaşık 13 sene once kaybettık kendisini , babacımın adı mehmet ıdı , bende evin en buyuguyum malum tek evlıyım su an ıcın...
Eşimin önerisi Oğlumuzun isminin Mehmet Göktug olması ? hem babamın ismini almış olacak hem eşimin istediği ismi sankı iki isimde kafiyeli ve uyumlu geldi bana da ne dersınız nasıl? Bu isme yavaş yavaş ısınmaya başladım ...

Bu arada canım kocacım benim , rahmetli babamla hıc tanışma fırsatları olmasada saygısını sevgısını bu sekılde gostermış oldu allah ondan razı olsun benı hıc ailemle ilgili bir konuda üzmemiş kırmamıştır. Iyı onunla evlenmişim ...

Ben de babami 11 sene once kaybettim, esimin babasinin adinda da mehmet var ilk adi mehmet olsun dedik ilk oglumda dalokay da bizden. Mehmet dalokay adi, soyleyemeyeceklere direk mehmet derim, benim ailemden herkes de mehmet diyor, baba tarafi ve biz dalokay diyoruz. Ben memnunumcok.

Günaydın kızlar bugün de ben hastayım:(( yataktan kalkmamla ağlamam bir oldu nasıl bir bel ağrısı anlatamam işe gidemedim çok korktum acaba birşey mi oldu diye Allah'tan oğlumun hareketlerini hissediyorum sizde de böyle şiddetli bel ağrısı oluyor mu?

Günaydin arkadaslar nasilsiniz bebisler iyidir umarim.

Bursada oturan arkadaslar size bir sorum olacak esim bursada bir is yapiyor sık sık gidipgeliyor bende istanbuldayim son gunlerde esim 1 gun gelebilicek bir evde bursada tutalim arada bende gider gelirim gerekirsede yazin tasinirim diye dusundum( tasinma isi garanti degil)
Simdi kent meydanin oldugu bolge nasil birde buttime yakin mi esimin isi buttimde fuar alaninin orda ise yakin olsun istiyorum birde oralarda iyi bir hastane varmi biliyormusunuz.

topikde alakasiz bir konu oldu ama bursadaki arkadaslar yardimci olabilirmi.

Günaydın kızlar bugün de ben hastayım:(( yataktan kalkmamla ağlamam bir oldu nasıl bir bel ağrısı anlatamam işe gidemedim çok korktum acaba birşey mi oldu diye Allah'tan oğlumun hareketlerini hissediyorum sizde de böyle şiddetli bel ağrısı oluyor mu?

Geçmiş olsuunn..
Magnezyumumu 3 gündür içmedim ve gece dönemedim desem yeridir,her kıpırdadığımda çatırdadı belim,ağrım oldu..Normalde 2 günde 1 içiyorum,bana çok iyi geliyor..

Ben de babami 11 sene once kaybettim, esimin babasinin adinda da mehmet var ilk adi mehmet olsun dedik ilk oglumda dalokay da bizden. Mehmet dalokay adi, soyleyemeyeceklere direk mehmet derim, benim ailemden herkes de mehmet diyor, baba tarafi ve biz dalokay diyoruz. Ben memnunumcok.

Basın saolsun canım mekanı cennet olsun ,
Dalokay ne demek tı canım evet gercekten onu soylemek bıraz zor gelşebılır bazı ınsanlara , Mehmet burda kurtarıcı olmuş:)

Son düzenleme:
gün içindeki şeker takiplerimden şu sonuç çıkıyor benim sabah şekerim çok yüsek.öğlen ve akşam değerlerim şimdilik fena gitmiyor ama açlık 120 ile başlıyor şimdi 1.saate baktım 230 çıktı .ikinci saat 160 lara filan düşüyor.bütün gece aç olmama rağmen sabah bu kadar yüksek olması ilginç değilmi

Geçmiş olsuunn..
Magnezyumumu 3 gündür içmedim ve gece dönemedim desem yeridir,her kıpırdadığımda çatırdadı belim,ağrım oldu..Normalde 2 günde 1 içiyorum,bana çok iyi geliyor..

Ben magnezyum kullanmıyorum bir tek kan hapı de Dr a gittiğimde sorayım olmazsa sağol

merhaba arkadaşlar, bugün 25+5 olduk, kontrolden geldim,

bebek ters duruyormuş, bebeği çevirmek için iğne verdi doktor, erken gibi geldi bana daha

sizin bebekleriniz döndümü? yoksa erken mi bunu söylemek için?
benimde tersti geçen hafta gittiğimde ama dr um henüz erken dedi şuan masadan kalktığında bile dönebilir dedi. ilk defa duyuyorum döndürme iğnesinide:44:

benim ufaklığın başı şu an sağ yukarda ama doktorumun dediği daha çok şekil değiştirecek son haftaya kadar her şey değişir bebeklerde demişti.

öncelikle günaydın güzel anneler...

Eki Görüntüle 974878 Eki Görüntüle 974879

Kızlar bunlar benım akşamları yaptıgım etamın işlmelerim sonunda ne olacak bılemedım . Bebek beşiğimizin uzerıne bırer kırlent mı olur yoksa duvara pano mu bakıcaz :)

bayıldım.emeğine sağlık.güzel günlerde kullansın bebeişin..

ben magnezyum kullandığım 3 gün boyunca gece bacaklarım tutuldu ve çok rahatsızlandım.ağlıyordum acısından.ilacı bıraktım düzeldi.sadece kan ilacı alıyorum.ama sırt ağrımda olmuyor değil.genellikle çok iş yaptığımda çok eğilip büküldüğümde ve sabit bi kaç saat oturduğumda felaket ağrı oluyo.dediğin gibi sabah uykusundan kalkarken bile ağrsı geçmemiş oluyo.kendini yormuşsundur ben diyorum

canım benimde dün akşamdan bu yada belimden kasıklarıma doğru ağrı geliyo oturunca bi sorun yok ama ayağa kalkıp yürümeye korkuyorum. şansımı zorluyorum akşam çıktım yürüyüş yaptım daha beter oldum. sabaha geçer dedim baktım hala ağrı var. sağ karnımda acayip gerilme var. zaten sağ bacağım sürekli ağrıyor:50: vallahi korkmuyor değilim ama dr randevusuna kadar beklicem onada daha 3 hafta var:18: endişeliyim ama bebişim kıpır kıpır o yüzden daha rahatım. belki normaldir artık:34:

canım benimde dün akşamdan bu yada belimden kasıklarıma doğru ağrı geliyo oturunca bi sorun yok ama ayağa kalkıp yürümeye korkuyorum. şansımı zorluyorum akşam çıktım yürüyüş yaptım daha beter oldum. sabaha geçer dedim baktım hala ağrı var. sağ karnımda acayip gerilme var. zaten sağ bacağım sürekli ağrıyor:50: vallahi korkmuyor değilim ama dr randevusuna kadar beklicem onada daha 3 hafta var:18: endişeliyim ama bebişim kıpır kıpır o yüzden daha rahatım. belki normaldir artık:34:
Annem normal bu zamanlarda diyordu onunkide 7-8 aylikken baslarmis bacak agrisi bebek doguncaya kadarda devam edermis
Benimde 5 gundur sag bacagimda agri var kalcamdan sirtima kadar vuruyor ve surekli topallayarak yuruyorum resmen :18:
dayanamadim randevu aldim bugun...

Back
X