2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende okudum hem ayetel kürsi hemde fatiha.

vetsa mobilya canım .bende daha beşik bakmadım küçüğe.

inşallah o kişide allahından bulur ne kadar üzüldüğünü yıprandığını biliyoruz biz seni sadece yazdıklardan tanıyarak üzüldük senle beraber kaldıki o insan senelerce yüzüne bakmış evinde yaşamış yemeğini yemiş ne denir bu yaptıklarına bilemiyorum.allah şaşırtmasın kimseyi.bende tüm yaşananlardan hep şunu öğrendim her işte vardır bir hayır.eminim senin içinde şu andaki durum hayırlı olacak.ev işlerinde bitmiş artık rahat rahat yerleşirsin canım bende tüm ev işini kendim yaptım çok yoruldum ama oğlumun yüzündeki gülücüğü görünce hepsi geçti gitti.seninde oğluşun çok beğenecektir eminim yeni odasını.

okudum canım .rabbim en kısa zmanda kucağını bebeklerle doldursun inşallah.

teşekkürler cnm becerebilirsem bu hafta bakıcam oraya. sana da haber veririm varsa guzel beşik.

günaydin mayis anneleri,

bende iki gündür arka bacak kramplari yasiyorum. cok sükür bu kez gec basladi ama inanin iki gün önceki kramptan dolayi hala kaslarim agriyor, sanki kac saat spor yapmisim gibi kasiliyor. artik bende magnezyum ve ekten kalsium almaya baslasam iyi olacak :-(

bebek sekerleri icin hani su starndart olanlardan degilde biraz butik olayina kacanlari farkli birsey ariyorum. tavsiye edebileceginiz bir internet sitesi var mi? kurabiye, kavanoz icinde seker ya da su standart biblolu, biberonlu ürünleri istemiyorum. oglumda istedigim olmadi malesef kizimda simdi cok hevesliyim :)) site önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim.

bir kez daha bebek arabasi konusuna deginecegim. aranizda ikinci cocugu olan ve ilk cocugunda BUGABOO marka arabayi kullanan var mi? ya da yakinlarindan birinin kullandigi var mi?

calisanlara iyi calismalar ve sorunlu müdürleri veya is arkadaslari olanlara sabirlar dilerim, evde olanlara da kolay gelsin zira ev isleri su bu derken de insan bir hayli yoruluyor.

Birde kizima nihayet bir besik begendim. bunu yanimizda tutacagiz bir yasini gectikten sonra oglumun odasini ona hazirlayacagim, nasil olsa mobilyalar daha duruyor.

$shopping.webp

oglum da haftaya 3 yasina giriyor ona istedigi gibi araba odasi hazirlayacagiz. bu arada burada ilk cocugu erkek olan ve araba odasi hazirlayan diger hanimlarin yazilarini da okudum dedim hepimizin icinden herhalde ayni seyler geciyor :)))

Son düzenleme:
Gunaydin hamile arkadaşlar kader ortaklarım bir sorum olcak sol kolum atar damarim tık tık atıyor dünden bu yada sinir sıkıştırmasi gibi sizdede böyle birşey oldumu meraktayim:44:

sana da bebeğine de maşallah canım:nazar:
10 kiloyu bulmazsın bence madem iştahın da yokmuş...güveniyorum ben sana:)))

ben de ağrılardan şikayetçiyim ama doktorum herşeye normal diyor sağolsun...ben de sana normaldir diyeyim:1:
kocaman geçmiş olsun sana....

ben çıkıyorum, hepinizi öperim, kalın sağlıcakla...
İNŞ CNM BENDE 10 KİLO HEDEF KOYDUM BAKALIM EN KÖTÜSÜ 12 OLUR HERHALDE SANADA BEBİŞİNEDE GÜZEL GÜNLER :nazar:

hoş geldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

maalesef, çok acı çekerek ve uğraşlar vererek ulaştığım evlilik hayatım umduğum gibi olmadı. şiddet görmüyorum, eşim evcil bir adam, maddi durumum da gayet iyi ama huzursuzum. "bu muydu?" diyorum kendime hepsi "bu muydu?".

Rabbime binlerce şükür evlat arattırmadı hemen istediğim gibi hamile kalabildim. diyorum ki kendime, her acının bir mükafatı vardır, bebeğim de benim bu dünyadaki mükafatım. onlara sıkı sarılmak lazım.

dediğim gibi uzun süredir bu sitedeyim. çok faydalı bilgiler ediniyorum sayenizde. bebeğim için ihtiyaç listesini dahi buradan okuyarak sizlerin yazdıklarından faydalanarak oluşturdum. böylece daha sistemli ve programlı ilerliyor alışverişim.

uzun süre işten ayrılmak istiyorum. yasal izinlerim, doğum iznim, rapor hakkım hepsini kullandıktan sonra ücretsiz izne ayrılacağım. bebeğimle daha güzel ve dolu vakitler geçirmek istiyorum.

neyse çok uzatmayayım sizler bebişin zeka gelişimi için oyuncak vs. türü elemanlar edindiniz mi? hemen almak istiyorum çünkü, 1 aydan sonra kullanmak faydalı oluyormuş diye duydum. neler aldınız? neler öneririsiniz?

Ama 2 saat sonra zaten düşüyor şekerimiz. Sen yinede 1 saat sonrakinizde ölçer iki saat sonrakinide. Evet haklısın bazen bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.

Kızlar ben 3 haftadan fazladır her ogun ıcın
1 aclık / 2. yemekten 1 saat sonra / 3. olarak yemekten 2 saat sonra olacak sekılde 3 sefer olcup yazıyorum . Ve doktorum bu sekıdle degerlendırme yapıyor.
Sevgıler

Arkadaşlar merhaba,

bebek şekerlerini kutu olarak almayı düşünüyorum. Üstüne sticker arıyordum ve nihayetinde buldum:) sizinle bi kaç örnek paylaşıyorum.

Eklentiler

• $baby stickers 1.webp
    $baby stickers 1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 60
  • $baby stickers.webp
    $baby stickers.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 58
Oğlanın odası geldi ama kızınki sökülüp gittiği için o odanın durumu felaket ama Allah buyuktur bır ıkı haftaya hersey duzene gırmıs olur ınsallah. Senın oglus cok sevınmıs arabalı odaya, tebessumle okudum yazdıklarını, gule gule uyusun ıcınde kuzucuk. Benımkı once cok sevındı, sonrakı gun okuldan gelınce tutturmaz mı " benım eskı odam, yatagım nerde, basladı aglamaya, ben bunu ıstemıyorum, eskı yatagımı ıstıyorum" dıye... Bır de pat dıye" onda bebek mı yatacak hı hı?!!" dıye kızmaz mı? Ne dıller doktum, neler yaptım. En sonuna tamam oğlum arayayım bu arabalı odayı (okuldakı arkadası) Boraya gotursunler, o cok sevıyomus dedım de oyle ıkna ettım. Dun gece de sarılıp yannda yattım uyuyana dek, krız olmasın dıye... Yuregıme bır korku dustu, bebegı o yatakta gorunce, ya da eskı odasını bebek odası olarak gorunce ne olacak dıye? Off offfff...
bizimkinin malı çok kıymetli oto koltuğunu değiştirdik daha buyuk ve rahata geçti ama 1 saat ağladı koltuğum diye. çorapları kucuk geliyor kardeşine verelim bebek giysin diyorum hayır benim diyor. şimdi dert edimdim yeni araba aldım bebeğe oto koltuğu takılan daloki ben bineceğim yahut ben de yoruldum diye tutturmaya başlarsa ne yapıcaz diye. tasınacak durumda da değil. 17 kg geçti. su arabalara bağlanan boardlar var onlara bakıyorum. sanırım alıcaz. o da neredeyse araba fiyatı. arabanın arkasına bağlanıyor bazısında minik bir oturmada yapmışlar amabilemiyorum. çözüm olurmu.

http://www.amazon.com/Britax-USA-S8...e=UTF8&qid=1392800043&sr=1-13&keywords=britax

rengin adımda arkadaşım vardı okulda, çok zarif akıllı ve farklı bir kızdı. belki aynı okuldan mezunuzdur(itü mimarlık benimki) yalnış hatırlamıyorsam sen de mimardın.
Ben de mimarım canım, yaşım 29 Kıbrıs'tan mezunum ben de ama Aytanga hoca vardı yeni rahmetli oldu sever miydin bilmiyorum ben çok severdim kendisini, aynı zamanda Gülten Manioğlu ve Dilek Yıldız'da ve Günkut Akın Nur Akın girdi derslerime küçük bir itü gibiydi bizim okulda. İnşallah bizim Renginimiz de öyle akıllı zarif ve güzel olur teyzesi :34:

Canim daha önce de bir iki kez hasta oldum ama diğer çalışanların da mazeretleri oluyor ben hamile olduğum için 37 ye kadar çalışsam bile dönem bitmemiş oluyor 1 son 1 ay derse girecek birini bulmaları lazım nasılsa diye böyle yapıyor Allah bana muhtaç eder inşallah...
İnşallah dediğin gibi olur, bugün toplantı için de kendini germe bebeğine yazık doğum yaptıktan sonra sana iş mi yok ki. Biz kadınlar çalışmak istedikten sonra önümüzde engel kalmaz.

Annesi süper güle güle kullansın meleğiniz.

KIZLAR biz annemle doğuma yakın poğaça kurabiye börek falan yapıp buzluğa atmak istiyoruz. Annem doğumdan sonra gelen çok olur gelenlerede bişeyler ikram etmek lazım dedi. Hatta ben şuan gücüm varken yapsam az az süper olur. Var mı böyle yapacak olan falan :)
Ben de yapmak istiyorum ama hiç öyle poğaça, kurabiye tarifleri felan yok elimde:30:

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
Canım aynısını sabah okudum çok duygulanmıştım.

merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
Ben Fatiha ve Ayetel Kursi okudum canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kızlar bende mayıs annesi olarak aranıza katıldım..aslında öncden de aranızdaydım ama işten fırsat bulduğumda ara yazdıklarınızı takip ediyordum sadece...an be an hissettiklerinize, paylaşımlarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım ve üye olup, yazdım hemen...güzel bi paylaşım olmuş, bebeklerimiz, kocalarımız, kayınvalidelerimiz vs... gerçek, sıcak ve samimi bi ortam var burda....heyacınımızı üzüntümüzü stresimizi paylaşmak keza dinlemek çok iyi gelioooo....
bebeğimizi 29 Mayıs gibi bekliyouz inşallah bi aksilik olmazsa.ben de heyecanlı annelerdenim sanırım,
evtipi ana kucağı, odası, hastane çıkışı, uyku seti, nevresim takımı, zıbınları, küveti tamam gibi...ama daha alınacak birsürü şey var...skıştırmadan yavaş yavaş keyfini çıkara yapmak istiyorum ben de..yalnız isim konusunda çok karmaşığız...
benden şimdilik bu kadar...fırsat buldukça ara ara yazıcam mutlaka...
Hoşgeldiniz miniğiniz ve siz..

Alıntı berirem kullanıcısından alıntı

merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...

canım ben üç tane daha fatiha ve 3 tane daha aytel kürsi okudum.. ve benımkı tup bebek ya cok duygulandım. yasadıgım seyler aklıma geldı. her kontrole gıderken yumurta takıbı yumurta toplama transfer hep arabada sabah gıderken yolda sultan süleyman şarkısı çıkardı ve ben hep aglardım...ınsallah tez zamanda hamile kalırsın allahım düşmanıma bıle aratmasın.. ya rabbım ne olur her bebege aglamaklı bakan anne olamayan kadınların haykırışlarını caresızlıklerını gör rabbim en kısa zamanda anne yap.
Beni ağlattın yaaa öğlen öğlen, aynen benim de yaşadıklarım her gün doktora gitmem her gün o aletle yumurtaların takibi o günler geldi aklıma Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:43::43::43:

Merhaba arkadaşlar bu siteyi nerdeyse yıllardır takip ediyorum.. Allah izin verirse bende mayis annesi olacagim. Sizleri okumak buyuk keyif..
Hoşgeldin canım, Allah bebişlerimize sağlık versin

Canyoldaşlarım nasılsınız?
Dün nihayet oğlumun yeni odası geldi. Bütün gün yerleştirme işleriyle uğraştım. Oğlumun eski odası da, boyaya gittiği için çekmeceler, eşyalar herşey ortalardaydı. Aslında tek tek herşeyi okuyup, cevap yazayım diye gece yatağa girdim ama yorgunluktan iki-üç sayfa sonra ağzım açık şekilde uyuyakalmışım. Saat 5:00'te oğlumun "anneeee çişiim geldi" sesiyle uyandım anca:)

En çok eski yardımcı kadın konusunda yazılmış. Şöyle söyleyeyim; hamile kalmayı ilk planladığımda yarım gün çalışıyordu bu kişi. Ben de ona sordum, bebek olursa tam gün çalışman gerekecek, sana uygun mu diye? Tamam tabii, beraber büyüteceğiz ikinciyi inşallah dedi. Sonra, ben üç aylık hamileyken ( üstelik sürekli hasta ve hastanelerdeydim ilk üç ay) ben evdekilerle konustum tam gun yapamayacagım, yarım gun bir iş bakmam lazım dedi. Kızmadım, kusmedım pekıı tamam deyıp baskasını aramaya basladım. Bır suru kısı buldum bırı olacaktı ki, bu sefer; evdekılerle konustum, babam geldı, kızlar yardımcı olacak vs vs diyerek resmen devam edebılmek için rica ettı.
Pekıı dedım, aramayı bıraktım. Iste bu sefer doguma uc ay kala bu haınlıgı yaptı. Böyle seyler soylenmez ama burada herseyı paylasır olduk. Onun söyledıgı yalan yuzunden testler için 1000 TL den fazla harcama yaptık. Maddi kısmını geçtim, oğlumdan 5 tüp kan alındı, ben sonuc hatalı cıkınca ilk duydugumda nerdeyse uzuntuden yollarda bayılıp ayılıyordum. O gunlerde neler cektım; doğumdan hemen sonra karaciğerimi oğluma veririm filan diye dusunup ağlıyordum içimden.
Sonra onun tahlillerini de tekrar yaptırdık. O hafta çarşamba gunu sonuclarını alıp baslayacaktı işine; cuma oldu ses soluk yok. Arıyoruz telefonunu açmıyor. Kızlarını arıyoruz açmıyorlar. Basına bısey geldı dıye uzuldum. Tam o gunlerde bır gece ruya gordum; baska bir evde calısıyordu ve ruyamda artık hıc uzulme onun ıcın, yalan soyluyor denıyordu ve herseyı tum detaylarıyla gordum. Sabah kalkıp esıme artık bır daha sakın arama onu, ondan bıze fayda yok, ıyı de cıksa kotu de cıksa sonucları artık ıstemıyorum onu dedım.
Gunler sonra benı aradıgında halen yalan soyluyordu, sonucları kotu cıkmısmısmıs, calısamayacakmıs; "sus artık yalan soyleme, herseyı ruyamda gordum, nede calıstıgını bıle gordum, keske bastan dogruyu soyleseydın, sankı senı zorla mı calıstıracaktık vs vs dedım" sustu kaldı, haklısınız dedı, tek kelıme edemedı........Helallık istedi ama ilk kez bir insana içimden helallık vermek gelmedi.
Canım yaaaaa, neler yaşadın hatırlıyorum, Allah'a havale et gerisine karışma sen, daha fazla da ne kendini ne de güzel tatlı minişimizi üzme.

Minicik çıt çıt makaslar var annesi, en guzelli onlar. Bebek içn özel oluyor ufacık. Oğlumda halen doğumda aldığımı kullanıyorum. Kızıma da yeni aldım, mothercare de vardı.
hhehehhe ben de ondan aldım durup durup bakıyorum çok komik

günaydın kızlar. dün gece öyle bişey yaşadımki korkudan öldüm. akşam 7 gibi kasıklarım bacakalrım belim heryerime sancılar girdi yatıyorum geçmiyo oturuyorum yürüyrum hiç bir faydası yok hatta otururken bile canım acıyo. doğum yapıcam zannettm ağlıyorum çok erken bebeğim yaşamaz diye. biyandanda daha çantası hazır değil kıyafetleri yıkanmadı napcak bebeğim diye düşünüyorum. 2 saate yakın sancı çektim sonra duşa girdim yarım saat suyun altında bekledim karnımı okşadım kızım gelme ne olur diye.. mahvoldum:14: allah şükür duştan sonra azaldı sonra uyumuşum.. gece uyandım tepiniyodu acılarım iyice azalmıştı. sonra sabah kadar döndüm durdum. allah a şükür sabah daha iyiydim işe geldim şimdi. çok keskin ve acıtıcı hareketler yapıyor şuanda. ayağını karnıma dayayıp bir baştan bi başa sürüdüğünü hissedebiliyorum. hatta elimle takip ediyorum:1:
böyle kötü bi olay yaşadım kızlar rabbim kimseye yaşatmasın. erken erken diye erteliyorum ama en yakın zamanda eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlıcam inşallah. haftasonu odası gelcek bi aksilik çıkmazsa sonra temizlik falan..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hamileliğin beni hiç bukadar zorlamamıştı..:18:
Canım soluksuz okudum resmen yazdıklarını, benimde plasenta yaşlanmasından ötürü en fazla korktuğum şey erken doğum Rabbim meleklerimizi günü gelene korur inşallah. Bu arada sancın gazdan olabilir mi acaba arada bana da oluyor da öyle ondan soruyorum?

yuppyyyyyyyyyyy...aclıkk 92 tokluk 129 şükür olsun doktor hiç bi sorun yok diidiiii:52:

ilginc, her doktor farkli yorumluyor demekki. bende bu degerler yüksek dedi doktor hatta sabah aclik 60-90 arasi olacak dedi bende de hep 90 küsür oluyor. hatta simdi bu hafta eger yürüyüs ile ayarlayamazsam yani degerlerde fark etmezse insüline bile baslayacagim gece yatmadan evvel cünkü en gec degerim yüksek dedi :53: o yüzden sabah da aclik cok dedi. cok mutsuzum. insallah su lanet hastaliktan dogum yaptigim gün ebedi kurtulurum :2::2::2:

Arkadaşlar merhaba,

bebek şekerlerini kutu olarak almayı düşünüyorum. Üstüne sticker arıyordum ve nihayetinde buldum:) sizinle bi kaç örnek paylaşıyorum.

evet çok güzel özellikle pembe olanı;
bende bugün kontrole gittim kızlar 31 haftalık olduk,1750 gr burda yazılanlara göre azmı dedim doktoruma hayır hatta kesin 3ün üzerinde doğar dedi,sağlıkla gelsinde çınarım gerisi boş,birde suluhana uğradım hastane çıkışı:21:
oğluşumun hediyelliklerini sipariş ettim, resimlerini yükleyebilirsematacağım,:6:

kızlar biliyorsunuz bende şeker hamilelerdenim.şekerim çıktığında ilk başta hemen eczanedeki ilk söylediği cihazı almıştım ölçüm yapayım diye.dün eşim başka bir cihaz daha almış eskisi cin malıydı güvenememiş şimdiki iyi bir marka.dünden beri ölçüm yapıyorum ikisi arasında 20-30 birim fark çıkıyor resmen şaşırdım kaldım.sizinlede paylaşmak istedim cihazlar ne kadar güvenilir bilmiyorum yani.

birde sorum var size çalışan anneler belki biliyordur.doğum iznini erken kesip işe başlayabilirmiyim ben.firmam 16 hafta izinli olmamı istemiyor biliyorsunuz ben hamile iken işe aldılar beni şimdi bende illaki 16 hafta izin yaparım diyemiyorum açıkcası.şimdi karşılıklı bir formül arıyoruz.doğumdan sonra 1.5-2 ayda geri döneceğim ben işe ama yasal olarak ne yapacağız bilemiyorum.sırf bu yüzden işe giriş çıkış yapabiliriz.

Canım yeni alette şekerin 20-30 düşük mü çıkıyor öyleyse çok mutlu oldum gerçekten. İş konusuna gelince seni halen çalışmamış gösterip maaşının kalanını elden veriyor çoğu firmalar belki sizinkiler de o şekilde bir yol izleyebilirler.

İnşallah hayırlısı ile bebeğiniz olur. Ben de 1 tane okudum.

Kızlar ya bişey merak ediyorum:26: ben bu cuma şekere gidecrğim ama korku sardı beni ya çıkarsa şeker diye.. Şekeri belli edecek belirtileriniz var mı? Mesela sanırım şeker çıkan kişiler hızlı kilo alıyormu ş doğrumu? Çok su içiyormuş filan.. bunlar gibi belirtiler var mı her şekker çıkanda yoksa hiçbir belirtisi olmayıp şeker çıkanda var mı??

dogrudur. genelde sekeri kimse fark etmez, sinsidir vücutta. ailede cok diyabet olayi oldugundan biliyorum. insanlar senelerdir fark etmeden yasayabiliyor. bazi kadinlarda cok sIk idrar yollari enfeksiyonu fark ediliyor. cok kilo alimi hamilelik sirasinda, cok su icme. ayrica doktorunuz size bebeginizin gelisimi önde diyorsa da bir risk olabilir, cünkü karindaki bebek vücuttaki fazla sekerden besleniyor ve daha hizli kilo aliyor. biz anneler tabi seviniyoruz maasallah kilos büyük bebek geliyor diye ama aksine gebelik sekerinden de kaynaklaniyor olabiliyor ve kontrol altina alinmazsa bebekte organlarda zarar verebilirmis. cok yüksek ise hamileler insülin de kullanmak zorunda kalabiliyor. daha büyük bir bebek dogumu zorlastirir her ikisinde hem annede hem bebekte zorluklar cikabilirmis. üstelik bu durumda normal dogumu hayal edenler bile malsef bebek 3,5 kg üstü ise sezaryana alinabiliyor.

umarim sende birsey cikmaz, cok takmamaya calis ki demesi kolay bende cikti diye ben hala kahroluyorum :(

günaydın canım yazdıklarını takip ettim ve dehşetle okudum şu an tüylerim diken diken oldu. nasıl böyle vicdansız olabiliyorlar, sırf cıkarı için küçücük çocuğa bile acımamış! Allah a havale ediyorum. İnşallah bundan sonrası için herşey gönlünce ve yolunda gider.

Sağol canım amin inşallah. Artık doğuma 10 hafta kaldı, huzur lazım bızlere:)

ilginc, her doktor farkli yorumluyor demekki. bende bu degerler yüksek dedi doktor hatta sabah aclik 60-90 arasi olacak dedi bende de hep 90 küsür oluyor. hatta simdi bu hafta eger yürüyüs ile ayarlayamazsam yani degerlerde fark etmezse insüline bile baslayacagim gece yatmadan evvel cünkü en gec degerim yüksek dedi :53: o yüzden sabah da aclik cok dedi. cok mutsuzum. insallah su lanet hastaliktan dogum yaptigim gün ebedi kurtulurum :2::2::2:

benim bildigim önemlii olan aclık diilde toklugun 140 ı geçmemesii diye biliyorum.inaşaşh bi an önce saglıcaklaaaaaadogum yaparizz

bizimkinin malı çok kıymetli oto koltuğunu değiştirdik daha buyuk ve rahata geçti ama 1 saat ağladı koltuğum diye. çorapları kucuk geliyor kardeşine verelim bebek giysin diyorum hayır benim diyor. şimdi dert edimdim yeni araba aldım bebeğe oto koltuğu takılan daloki ben bineceğim yahut ben de yoruldum diye tutturmaya başlarsa ne yapıcaz diye. tasınacak durumda da değil. 17 kg geçti. su arabalara bağlanan boardlar var onlara bakıyorum. sanırım alıcaz. o da neredeyse araba fiyatı. arabanın arkasına bağlanıyor bazısında minik bir oturmada yapmışlar amabilemiyorum. çözüm olurmu.

http://www.amazon.com/Britax-USA-S8...e=UTF8&qid=1392800043&sr=1-13&keywords=britax

İnsan, birincinin eşyasıyla ikinci de büyür diyr ama işin bir de kıskançlık boyutu var tabii. Bakalım ne yapacağız?

Ben de mimarım canım, yaşım 29 Kıbrıs'tan mezunum ben de ama Aytanga hoca vardı yeni rahmetli oldu sever miydin bilmiyorum ben çok severdim kendisini, aynı zamanda Gülten Manioğlu ve Dilek Yıldız'da ve Günkut Akın Nur Akın girdi derslerime küçük bir itü gibiydi bizim okulda. İnşallah bizim Renginimiz de öyle akıllı zarif ve güzel olur teyzesi :34:

İnşallah dediğin gibi olur, bugün toplantı için de kendini germe bebeğine yazık doğum yaptıktan sonra sana iş mi yok ki. Biz kadınlar çalışmak istedikten sonra önümüzde engel kalmaz.

Annesi süper güle güle kullansın meleğiniz.

Ben de yapmak istiyorum ama hiç öyle poğaça, kurabiye tarifleri felan yok elimde:30:

Canım aynısını sabah okudum çok duygulanmıştım.

Ben Fatiha ve Ayetel Kursi okudum canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hoşgeldiniz miniğiniz ve siz..

Beni ağlattın yaaa öğlen öğlen, aynen benim de yaşadıklarım her gün doktora gitmem her gün o aletle yumurtaların takibi o günler geldi aklıma Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:43::43::43:

Hoşgeldin canım, Allah bebişlerimize sağlık versin

Canım yaaaaa, neler yaşadın hatırlıyorum, Allah'a havale et gerisine karışma sen, daha fazla da ne kendini ne de güzel tatlı minişimizi üzme.

hhehehhe ben de ondan aldım durup durup bakıyorum çok komik

Canım soluksuz okudum resmen yazdıklarını, benimde plasenta yaşlanmasından ötürü en fazla korktuğum şey erken doğum Rabbim meleklerimizi günü gelene korur inşallah. Bu arada sancın gazdan olabilir mi acaba arada bana da oluyor da öyle ondan soruyorum?

Rüyayı gördükten sonra kuş gibi hafifledim biliyor musun, şimdi hiç düşünmüyorum sadece neden hakkımı helal etmek içimden hiç gelmedi onu paylaşmak istedim.
Nedense o minik makaslar benim de çok hoşuma gider. Çünkü o minik bombik el ve ayakların müptelasıyımmm:))))

Herkese günaydın güzel anneler:)

Cuma günü son kontrolü olup yola çıktık. Önceki hafta kanama olmuştu çok az. Plesanta tekrar yukarı çıkmış ama benim kendisine pek güvenim kalmadı son ana kadar inanmıyorum nerde olduğuna :D 50'lik yüklemede şeker 158 çıktı doktor 100'lük istedi. Halbuki ben aç kalınca şekerim falan düşer baygınlık geçiririm doktorada söyledim bunu gebelikte olur dedi. 100'lük sonucu ne diyecek bakalım.

İstanbul'dayım artık şükür ki 8 saatlik yolculuktan sonra ayağımda şişme bile olmadı. Bir kaç gün çok yoğundu eşim bütün akrabalarını görmek istedi çok özlemiş kıyamadım gezdik beraber biri dedi göbeğin çok büyük doğuracak gibisin biri dedi hiç kilo almamışsın toplamda 8 kilo aldım doktorda normal dedi bence başka sorun yok dedim :D

Eşimde gitti çok zor oldu O'da zorlaştırma daha fazla dedi giderken yolcu etmeye gelmemi istemedi :( Annem,babam hatta ergen kardeşim bile :D gözümün içine bakıyor birşey olmasın bana diye ama çok özledim ben kocamı :(

Ve en büyük bomba İstanbul'a adım attım aynı gün proje işi için aradılar çok sevindim bir kaç masraf aradan çıkar böylece :))

Back
X