2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Lilacsofie, oferta, miraclemiracle odalarınız hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah evlatlarınızı:)

Dua bekleyen 2 arkadaş için bende okudum. Rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlarınıza inşallah.

magnezyum iyi geliyor ama olay anı bir tavsiye veriyim size:)))alt bacak arkası giriyor büyük ihtimalle kramp..kendiniz ayağınıza o şekilde ulaşamayacağınız için eşiniz veya yanınızda kim varsa,bacağı düz uzat ve ayak parmaklarına yukarı doğru bastır(yani bacağın yönüne doğru)ay anlatabildimmi ki??yani mantık arka kasları gerdirip rahatlatmak..çabuk kesiliyor..

Sağol canım,eşim aynen anlattığın gb uyguluyor,sağolsun :) Şimdilik kramplarım yok,belimden çıtırtılar geliyor sadece :) Magnezyumu unutursam ağrıyor..Çok şükür ama keyifli bir hamilelik geçirdim,şimdi sıcak basıyor ya da tek yastıkla yatamıyorum kalbim bütün vücudumda atıyor gb oluyor :) Bunlarda son ayların güzelliği ne yapalım :) Rabbim başka dert vermesin..

evet çok güzel özellikle pembe olanı;
bende bugün kontrole gittim kızlar 31 haftalık olduk,1750 gr burda yazılanlara göre azmı dedim doktoruma hayır hatta kesin 3ün üzerinde doğar dedi,sağlıkla gelsinde çınarım gerisi boş,birde suluhana uğradım hastane çıkışı:21:
oğluşumun hediyelliklerini sipariş ettim, resimlerini yükleyebilirsematacağım,:6:

...kızlar ekleyemiyorum resim benmi beceremedim acaba nasıl oluyor:26:

merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...

Ben de okudum canım allah sana da hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Herkese günaydın güzel anneler:)

Cuma günü son kontrolü olup yola çıktık. Önceki hafta kanama olmuştu çok az. Plesanta tekrar yukarı çıkmış ama benim kendisine pek güvenim kalmadı son ana kadar inanmıyorum nerde olduğuna :D 50'lik yüklemede şeker 158 çıktı doktor 100'lük istedi. Halbuki ben aç kalınca şekerim falan düşer baygınlık geçiririm doktorada söyledim bunu gebelikte olur dedi. 100'lük sonucu ne diyecek bakalım.

İstanbul'dayım artık şükür ki 8 saatlik yolculuktan sonra ayağımda şişme bile olmadı. Bir kaç gün çok yoğundu eşim bütün akrabalarını görmek istedi çok özlemiş kıyamadım gezdik beraber biri dedi göbeğin çok büyük doğuracak gibisin biri dedi hiç kilo almamışsın toplamda 8 kilo aldım doktorda normal dedi bence başka sorun yok dedim :D

Eşimde gitti çok zor oldu O'da zorlaştırma daha fazla dedi giderken yolcu etmeye gelmemi istemedi :( Annem,babam hatta ergen kardeşim bile :D gözümün içine bakıyor birşey olmasın bana diye ama çok özledim ben kocamı :(

Ve en büyük bomba İstanbul'a adım attım aynı gün proje işi için aradılar çok sevindim bir kaç masraf aradan çıkar böylece :))

Ne güzel haberlerle döndünn böylee :)
Çok sevindiim..
Allah kavuştursun eşinede,miniğinede inşallah :)
Artık keyif yapma vakti ailenle :)

Sağol canım haklısın. Hem dıyorum kı, ınsanların yollarının cakısmasının da, ayrılmasının da bır nedenı var. Cok ta takılmamak lazım.

Kayınvalıde ya da anne bakabılıyorsa en ıyısı. Ben sırf bakıcıya bırakmamak ıcın ısten ayrıldım bahsetmısımdır. Benım annemle durumumu daha once yazmıstım hatırlarsın belkı. Kayınvalıdem de cok ıyıdır ama hem panık atak, hem seker tansıyon hastası, hem de hıc zorluk gormemıs, calısmamıs hayatta, Allah gostermesın ama sureklı olarak bakamaz hayatta... Yanı cocuklarıma bakacak kımsem yok. Esım cok ıyıdır ama oyle alısmıs ki; ıctıgı bardagı yerıne koymaz, bır yedıgını bır daha yemez, cok cesıtlı yemek ıster, duzen temızlık cok onem verır, seker hastası oldugu ıcın sabah erken kahvaltısı, gece gec gelır yemegı hemen sıcak hazır beklesın ıster. Ikı pardon esımı de sayarsak üç!:) cocukla tek basıma çok zor olurdu. Mecburdum ben de bırını yardıma almaya. Allah namerde muhtaç etmesin ne yapalım buna da şükür.

Tuz konusunu yarın muhakkak soracagım, bır eksıklık belırtısı olabılır gıbı geldı bana artık. Cunku normalde aynen senın yaptıgın gıbı yaparım tuz konusunda...

yazdıklarını okudum çok üzüldüm, off bende bırakıyorum yaban ellere en kıymetlimi,gözümü kapatıp rabbime sığınıyorum başka bişey gelmiyor elimden:14: ama içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilseniz,kayınvalideye nefretim hergün daha ççok artıyor, şimdi 2 3 aylık oğlumuda bırakacağım kaderr:5:

canım yeni alette şekerin 20-30 düşük mü çıkıyor öyleyse çok mutlu oldum gerçekten. Iş konusuna gelince seni halen çalışmamış gösterip maaşının kalanını elden veriyor çoğu firmalar belki sizinkiler de o şekilde bir yol izleyebilirler.

oferta canım bayer contour kullanmanı tavsıye ederım . Zaten senın sekerını takıp etmen ıcın doktorunun bunu raporlu olarak receteye yazması gerekıyor , recete ıle makıneyı ve ucundakı strıplerı alabılırsın .

günaydın kızlar. dün gece öyle bişey yaşadımki korkudan öldüm. akşam 7 gibi kasıklarım bacakalrım belim heryerime sancılar girdi yatıyorum geçmiyo oturuyorum yürüyrum hiç bir faydası yok hatta otururken bile canım acıyo. doğum yapıcam zannettm ağlıyorum çok erken bebeğim yaşamaz diye. biyandanda daha çantası hazır değil kıyafetleri yıkanmadı napcak bebeğim diye düşünüyorum. 2 saate yakın sancı çektim sonra duşa girdim yarım saat suyun altında bekledim karnımı okşadım kızım gelme ne olur diye.. mahvoldum:14: allah şükür duştan sonra azaldı sonra uyumuşum.. gece uyandım tepiniyodu acılarım iyice azalmıştı. sonra sabah kadar döndüm durdum. allah a şükür sabah daha iyiydim işe geldim şimdi. çok keskin ve acıtıcı hareketler yapıyor şuanda. ayağını karnıma dayayıp bir baştan bi başa sürüdüğünü hissedebiliyorum. hatta elimle takip ediyorum:1:
böyle kötü bi olay yaşadım kızlar rabbim kimseye yaşatmasın. erken erken diye erteliyorum ama en yakın zamanda eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlıcam inşallah. haftasonu odası gelcek bi aksilik çıkmazsa sonra temizlik falan..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hamileliğin beni hiç bukadar zorlamamıştı..:18:

Geçmiş olsun canım Allah göstermesin. Bizim bu rahatlığı bir kenara bırakıp çantalarımızı falan hazırlamamız lazım aslında kendime çok kızıyorum bu konuda.

Ben de mimarım canım, yaşım 29 Kıbrıs'tan mezunum ben de ama Aytanga hoca vardı yeni rahmetli oldu sever miydin bilmiyorum ben çok severdim kendisini, aynı zamanda Gülten Manioğlu ve Dilek Yıldız'da ve Günkut Akın Nur Akın girdi derslerime küçük bir itü gibiydi bizim okulda. İnşallah bizim Renginimiz de öyle akıllı zarif ve güzel olur teyzesi :34:

aytanga dener beni yagane seven hocalardan biriydi ben de severdim çok da uzuldum haberi alınca. 3. dönemi almıştım. gunkut akın tum mimarlık öğrencilerinin en sevdiği hocalardandır. 3-4 tarih dersi rahat aldım ondan hatta bitirme jurimde de vardı. gulten le dileği ten ders almadım.
35 yaşındayım ben cnm, 2003 mezunuyum. istanbuldayım şimdi. gitmedim bi yere okuldan sonra(bir ara bandırma özel hastanesini yapmak için 1 sene kadar bandırmada idim). şimdi kendim birşeyler yapıyorum(şukurler olsun). bebek olduktan bir 6 ay sonra aktive olmayı dusunuyorum. home ofis proje çizer ve santiye takip yaparım yine.

oferta canım bayer contour kullanmanı tavsıye ederım . Zaten senın sekerını takıp etmen ıcın doktorunun bunu raporlu olarak receteye yazması gerekıyor , recete ıle makıneyı ve ucundakı strıplerı alabılırsın .

benim makina da ondan. bazen iki parmak arasında 10 fark oluyor ama çok saptığını sanmıyorum.

hoş geldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

maalesef, çok acı çekerek ve uğraşlar vererek ulaştığım evlilik hayatım umduğum gibi olmadı. şiddet görmüyorum, eşim evcil bir adam, maddi durumum da gayet iyi ama huzursuzum. "bu muydu?" diyorum kendime hepsi "bu muydu?".

Rabbime binlerce şükür evlat arattırmadı hemen istediğim gibi hamile kalabildim. diyorum ki kendime, her acının bir mükafatı vardır, bebeğim de benim bu dünyadaki mükafatım. onlara sıkı sarılmak lazım.

dediğim gibi uzun süredir bu sitedeyim. çok faydalı bilgiler ediniyorum sayenizde. bebeğim için ihtiyaç listesini dahi buradan okuyarak sizlerin yazdıklarından faydalanarak oluşturdum. böylece daha sistemli ve programlı ilerliyor alışverişim.

uzun süre işten ayrılmak istiyorum. yasal izinlerim, doğum iznim, rapor hakkım hepsini kullandıktan sonra ücretsiz izne ayrılacağım. bebeğimle daha güzel ve dolu vakitler geçirmek istiyorum.

neyse çok uzatmayayım sizler bebişin zeka gelişimi için oyuncak vs. türü elemanlar edindiniz mi? hemen almak istiyorum çünkü, 1 aydan sonra kullanmak faydalı oluyormuş diye duydum. neler aldınız? neler öneririsiniz?

Canım bebeğin umduğun gibi neşe ve mutluluk getirir umarım hayatına oyuncak konusunda ben de aceleciyim açıkçası ben oyun halısı almak istiyorum önümüzdeki günlerde ebebek te indirime girecek oradan sipariş vericem allah nasip ederse çeşit çeşit oyun halısı var ama sanırım ben tiny love alıcam azcık pahalıya gelecek belki çocuk oynamayacak ama olsun içimde kalmasın diyorum aynı şekilde yarın ya da sonra ki gün play gronun oyuncakları da indirime girecekmiş belki ordan da çıngırak falan alırım şimdilik bu kadar almayı düşünüyorum :)

kızlar biliyorsunuz bende şeker hamilelerdenim.şekerim çıktığında ilk başta hemen eczanedeki ilk söylediği cihazı almıştım ölçüm yapayım diye.dün eşim başka bir cihaz daha almış eskisi cin malıydı güvenememiş şimdiki iyi bir marka.dünden beri ölçüm yapıyorum ikisi arasında 20-30 birim fark çıkıyor resmen şaşırdım kaldım.sizinlede paylaşmak istedim cihazlar ne kadar güvenilir bilmiyorum yani.

Anammm şimdi gider alırım başka. Eskisine göre 20-30 fazla çıkarsa çok moralim bozulur. En iyisi almamak:9::1:

Ben de mimarım canım, yaşım 29 Kıbrıs'tan mezunum ben de ama Aytanga hoca vardı yeni rahmetli oldu sever miydin bilmiyorum ben çok severdim kendisini, aynı zamanda Gülten Manioğlu ve Dilek Yıldız'da ve Günkut Akın Nur Akın girdi derslerime küçük bir itü gibiydi bizim okulda. İnşallah bizim Renginimiz de öyle akıllı zarif ve güzel olur teyzesi :34:

İnşallah dediğin gibi olur, bugün toplantı için de kendini germe bebeğine yazık doğum yaptıktan sonra sana iş mi yok ki. Biz kadınlar çalışmak istedikten sonra önümüzde engel kalmaz.

Annesi süper güle güle kullansın meleğiniz.

Ben de yapmak istiyorum ama hiç öyle poğaça, kurabiye tarifleri felan yok elimde:30:

Canım aynısını sabah okudum çok duygulanmıştım.

Ben Fatiha ve Ayetel Kursi okudum canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hoşgeldiniz miniğiniz ve siz..

Beni ağlattın yaaa öğlen öğlen, aynen benim de yaşadıklarım her gün doktora gitmem her gün o aletle yumurtaların takibi o günler geldi aklıma Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:43::43::43:

Hoşgeldin canım, Allah bebişlerimize sağlık versin

Canım yaaaaa, neler yaşadın hatırlıyorum, Allah'a havale et gerisine karışma sen, daha fazla da ne kendini ne de güzel tatlı minişimizi üzme.

hhehehhe ben de ondan aldım durup durup bakıyorum çok komik

Canım soluksuz okudum resmen yazdıklarını, benimde plasenta yaşlanmasından ötürü en fazla korktuğum şey erken doğum Rabbim meleklerimizi günü gelene korur inşallah. Bu arada sancın gazdan olabilir mi acaba arada bana da oluyor da öyle ondan soruyorum?

sanmıyorum canım. çünkü o sancıyıda çok çektim onun gibi değildi. allah korusun miniklerimizi zamanında sağsağlim kucağımıza alalaım inşallah:emir_bebek:

Canım bebeğin umduğun gibi neşe ve mutluluk getirir umarım hayatına oyuncak konusunda ben de aceleciyim açıkçası ben oyun halısı almak istiyorum önümüzdeki günlerde ebebek te indirime girecek oradan sipariş vericem allah nasip ederse çeşit çeşit oyun halısı var ama sanırım ben tiny love alıcam azcık pahalıya gelecek belki çocuk oynamayacak ama olsun içimde kalmasın diyorum aynı şekilde yarın ya da sonra ki gün play gronun oyuncakları da indirime girecekmiş belki ordan da çıngırak falan alırım şimdilik bu kadar almayı düşünüyorum :)

tiny love tek geçerim. aslında başka kullanmadım ama çok memnun kaldım. bebekte sevmişti.
http://www.oyuncakdunyasi.com/TINY-LOVE-GuNEs-BAHcESi-TAK-cIKAR_11296.html#0

bu oyuncağı kesin alın çok kullanışlı heryere takılıyor.

http://www.oyuncakdunyasi.com/Tiny-Love-GYMINI-Tekmele-ve-Oyna-Jimnastik-Halisi-11273.html#0 bu da iyi çok sağlam oyncaklarını da bol bol kullandık.

birde sorum var size çalışan anneler belki biliyordur.doğum iznini erken kesip işe başlayabilirmiyim ben.firmam 16 hafta izinli olmamı istemiyor biliyorsunuz ben hamile iken işe aldılar beni şimdi bende illaki 16 hafta izin yaparım diyemiyorum açıkcası.şimdi karşılıklı bir formül arıyoruz.doğumdan sonra 1.5-2 ayda geri döneceğim ben işe ama yasal olarak ne yapacağız bilemiyorum.sırf bu yüzden işe giriş çıkış yapabiliriz.

Ya madem bi iyilik yapıyolar tam yapsalar ne olur yani.. Yazık değil mi küçücük çocuğu evde bırakıp işe başlamak, hem sana hem ona.. Sonuçta maaşını onlarda değil sgk dan almayacak mısın.. Aman bu özel sektör çok zor yaa :(

sanmıyorum canım. çünkü o sancıyıda çok çektim onun gibi değildi. allah korusun miniklerimizi zamanında sağsağlim kucağımıza alalaım inşallah:emir_bebek:

Banada olmuştu bir keresinde otursamda yatsamda kalksamda geçmiyordu ayakta durunca rahatlıyordum bi süre sonra oda işe yaramıyordu baktım dayanamıyorum minoset içtim bir tane dedim doğum sancısı ise kesmez ama rahim büyümesine bağlı ise geçme ihtimali var öyle rahatlamıştım. Çok korkmuştum bende ama geçirmişti öyle uyuya kalmıştım.

Şu yakın zamanlarda korkutucu şeyler tekrar yaşamaman dileğiyle inşallah zamanında kucağımıza almayı nasip eder Rabbim bizlere.

Geçmiş olsun canım Allah göstermesin. Bizim bu rahatlığı bir kenara bırakıp çantalarımızı falan hazırlamamız lazım aslında kendime çok kızıyorum bu konuda.
aynen canım çantasını 35. haftada hazırlarım diyodum ama yok yookk okadar duramam artık. odası gelsin hemen başlıyorum temizlik örtüleri çamaşırları. halletmem lazım yoksa hep aklımda kalacak:9:

Back
X