- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
E bebek şubat ayından başkada acaba indirimlerine devam eder mi ki arkadaşlar?
Bence devam eder ama neyde indirim olur bilinmez şans meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bebek şubat ayından başkada acaba indirimlerine devam eder mi ki arkadaşlar?
Allah razi olsun sen yeterki hayirlisini iste gelicegine inan yeter...çok sevındım arkadaşım allah tamamına erdırsın inş..düşünmeyım dıyorum ama olmuyor..kımı hamıle görsem kımı bebeklı görsem canım yanıyor ..kıskanmıyorum ama bılmıyorum tarıfı çok zor...allah yardımcım olsun benım ve benım gıbılerın
Kizlar sizin bebisin hareketleri nasil benimki gitgide hareketsizlesiyor 1 hafta öncesine kadar tekmeleriyle uyaniyordum ve hareketlerinden uyumakta zorlaniyordum ama son 7-10 gundur hareketleri hem duzensizlesti hemde vurunca hafiften vuruyor dikkat etmesem hissetmiycem bile cok korkuyorum acaba boynuna kordon mu dolandi neden gucsuz geliyorki tekmeleri benim bildigim zaman gectikce tekmeleri acitir bende tam tersi oluyor cok gucsuz geliyor![]()
tiny love tek geçerim. aslında başka kullanmadım ama çok memnun kaldım. bebekte sevmişti.
http://www.oyuncakdunyasi.com/TINY-LOVE-GuNEs-BAHcESi-TAK-cIKAR_11296.html#0
bu oyuncağı kesin alın çok kullanışlı heryere takılıyor.
http://www.oyuncakdunyasi.com/Tiny-Love-GYMINI-Tekmele-ve-Oyna-Jimnastik-Halisi-11273.html#0 bu da iyi çok sağlam oyncaklarını da bol bol kullandık.
Dolakaysmom sen ıkı farklı parmaktan olcüm alıp saglama mı yapıyorsun allah askına : )
Bence devam eder ama neyde indirim olur bilinmez şans meselesi
pozisyonuyla alakalı bir durumdur canım merak etme sırtı dönükse organlarına vurur hissedemezsin sende.Kizlar sizin bebisin hareketleri nasil benimki gitgide hareketsizlesiyor 1 hafta öncesine kadar tekmeleriyle uyaniyordum ve hareketlerinden uyumakta zorlaniyordum ama son 7-10 gundur hareketleri hem duzensizlesti hemde vurunca hafiften vuruyor dikkat etmesem hissetmiycem bile cok korkuyorum acaba boynuna kordon mu dolandi neden gucsuz geliyorki tekmeleri benim bildigim zaman gectikce tekmeleri acitir bende tam tersi oluyor cok gucsuz geliyor![]()
Bende öyle bisey duymustum ama zaman gectikce tekmeleri guclenir diyorlar da benimki ciliz gibi gecen gun kalbini dinledik sorunda yoktu ama gelen hareketleri de gucsuz olunca korkuyor insandikkat ettimde son günlerde bir çoğumuz aynı sorunla yazdık buraya acaba bebkler büyüdükçe hareketleri mi azalıyor sanırım daha çok uyuyorlar artık yada daha kontrollü hareketler yapıyorlar.
Insallah öyledir canim zaman gectikce daha pimpirikli oluyor insanpozisyonuyla alakalı bir durumdur canım merak etme sırtı dönükse organlarına vurur hissedemezsin sende.![]()
Bende öyle bisey duymustum ama zaman gectikce tekmeleri guclenir diyorlar da benimki ciliz gibi gecen gun kalbini dinledik sorunda yoktu ama gelen hareketleri de gucsuz olunca korkuyor insan![]()
Hamişler , dıyebet dolayısı ile malum diyetisyenın yazdıgı programa göre besleniyorum . Şekerimde yuksek cıktıgı için tatlı şeyler yasaktı bugun dıyetisyenimle görüştük , yogun ısrarlarıma dayanamadı ısrarla bır barça bıtter cıkolata yada sutlu tatlı dıye aglayınca gunde 1 etı stıcks bıtter veya aksam yarım porsıyon cok az sekerlı sutlu tatlı yazdı :) Yuuuupppyyyy mutluyum huzurluyum oleyyy
Oglum- Bebişim de cok sevınecek buna emınım ılk cıkolatada tekmelerle kutlayacagız bu haberı :)
Hatta sımdıden anladı oda taklalar atıyor içerde :)
Aslında gectıgımız yıl tum bebek markalrında Nısan ayında ındırımler olmuş nısanda buyuk ındırımler oluyor dıye duymustum . E bebek ındırımlerınden ben sıcak su termosu - mama termosu- biberon ve sut sagma makınesını aldım . sımdı 24 undekı anne cantası ındırımını beklıyorum eksıgım anne cantası sterılızator :) Onları da aldıkmı bismillah tamamdır :)
Aynen canim benimki gec döllenme olmus...Sen gecikmen olunca anlamissin yine
benim 2 ay gecikmem oldu normaldede gecikmem oldugu icin anlamadim tabi tatil dönusu spora devam ettim hergun kosuyordum doktora gidene kadar agir sporlar yapiyordum göguslerim agriyordu kosunca yine farketmedim hic supelendmedim bile mide bulantisida yasamadim hic :)
tatil havasi bize yaramis :))
Tatilde istedigimi yedim ictim azicik alkolde aldim ama iyiki dozunu kacirmamisim
Masallah bebisinizeay benimkide fır dönüyor bi aşağıda bi yukarda cnımı yakıyor dün gece uyandırdı o kadar sert sert tekmeler :))
Ben e bebekten anne çantası aldım ama indirimde değilken 170 liraya aldım. Ama içinde okadar çok göz varki çok kullanışlı annemde çok beğendi onlar almıştı da :)![]()
Oh oh ne güzel haberler getirmişsin bizlere ben de seni merak ediyordum baya olmuştu yazmayalı. Annemler bazen bozuluyor ama canım ben de inan eşimin hasretine dayanamıyorum, hamilelikten sonra iyice bağımlı oldum adama yanımdan kalkerken bile nereye gidiyorsun aşkım diye sormadan edemiyorum.
Yaaa aslında ben de kendim birşeyler yapmak istiyorum ama çok korkuyorum, mezun olduğumdan beridir hep resmi kurumlardayım fakat sözleşmeli olarak kadrolu felan değil. Kendimi çok köreltiyormuşum gibi geliyor, bir yandan da eşimin işinin yoğunluğundan dolayı korkuyorum ben de tek başıma birşeyler yapmaya. Bir cesaret lazım bana ama yapı olarak da öyle değilim, en azından kpss yi halletseydim kadrolu kalır sözleşmem yenilenecek mi derdim olmazdı.
O zaman Allah tekrar yaşatmaz inşallah yaşadığın korkuyu, bununla geçmiş olsun inşllah. Ben de sabah doktorumu aradım ben türk kahvesi içebilir miyim diye. Bunun için mi aradın dermiş gibi birden sustu utandım kendimden, milletin hastalıklarına bak ben de kahvenin derdindeyim diye :26:
Canım başka poğaça tarifi felan varsa bana da verirsen sevinirim.
O beni dün akşam mahvetti zaten, eşimle izledik ama ben salya sümük bir haldeydim. Bence tüm anneler izlesin, meleği nasıl da sakinleştiriyor annesinin sesi, nefesi...