Evet canım Ağustos tüp bebek topiğindeydim ben de, ilk tüp bebek denememdi. Çok gergin ve huzursuzdum bu süreçler nasıl işler bilmiyordum. Çok uğraşmadım ilkinde geldi meleğimiz, Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah. Ben çocuğumuzun olmadığını çok uzun bir süre kabullenemediğim için, biraz geç gittik doktora fakat geç oldu güç olmadı çok şükür.
Canım çok sevindim süper bir haber bu sen yine de canın istemedikçe tatlıya çok yüklenme, annesi sevinince o da çığlıkları basıyordur içerde tabi :)
Canım dün benimki çok hareketliydi biliyorsun hep söylüyordum zaten, bir kaç gündür benimki de aheste aheste hareket ediyor. Dün niye hareket etmiyorsun kızım diye sohbet ediyordum, idrar torbama öyle bir bastırdı ki Allah'ım sana geliyorum dedim
Hayırlı olsun presesin yatağı annesi..
Hangisini aldın canım, ben de bakınıyorum da bulamadım yardımı olur belki
Mimarım canım, ben artık o kadar korkuyorum ve çekiniyorum ki projelerden ve şantiyelerden sanki 4 yılı ben okumadım, dersleri ben geçmedim gibi geliyor. Üstelik okulu bursumu hiç kaybetmeden ve üçüncülükle bitirdim. Bakalım belki seçimden sonra beni de denize atarlar belki de senin gibi o zaman el mahkum mecbur tutunmaya çalışacağız bir yerlerden piyasaya.