2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım günaydın, domatespatates girmemiştir topiğe, okumamıştır belki. Sana dememiştir o lafı hiç sanmıyorum.
Belli ki o da kendini sürekli eleştirip saldıranlardan çok sıkılmış ve içini buraya dökmek istemiş. O insanların geneline hitaben kızgınlıkla bir kelime kullandığını sanıyorum. Sana özel olarak söylediğine ihtimal vermiyorum hiç.
Neyse konuyu deşmek istemiyorum, güzel şeyler konuşalım. Hiç kırmayalım birbirimizi, topic dışında zaten çok zor insanları idare etmek, burası rahatlayabildiğimi içimizi dökebildiğimiz tek yer oldu nerdeyse.
Günaydın canım..Evet bence de guzel seyler konuşalım..insanların telkin ve sorularından hepimiz sıkılıp bunalıyoruz cok normal ama bence oyle söylemesi cok ayıp..en azından bana gore oyle o kişi kim olursa olsun ki o benim yüzde yüz eminim..cunku ilk defa çalışmakla ilgili bisey yazdığımda yine aynı tıp saldırıyla karşılaşmıştım..bu konu burda bitsin cunku hepimizin canı sıkılmasın burada ne konuşulursa konuşulsun herkese tesir ediyo normal olarak..sen cok olgun ve anlayışli bi insansın tatlı tatlı ilgilendiğin için sagol canım..eminim cok sabırlı ve tatlı bi annesin..

Ben çok yorulduğumda hissediyorum:26: Ütü yaptım mesela dün uzunca,sonra hemen uzandım..Çok aşağıda oluyor,çok garip hissediliyor o zaman hareketler..
Sana da doktorun minik aşağıda demiş ya o geliyor şimdi aklıma,kontrole kadar az daha dikkatli olayım bende..

bende doktora güvenemedim pazartesi için başka bir hastaneden randevu aldım çok sabırsızlanıyorum, inşallah herşey yolunda der.
bana dua edin kızlar..

kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim

kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim

canım lökosit kaç çıktı.benim 1 çıkmıştı bol bol su iç dedi sadece.

kızlar bebeğin hareketlerini vajina bölgesinde hsseden var mı?
ben cnm sanki orda oynaşıyor dr soruyorum dönüyordur
benmde bu salı gitmemi söylediler ama sanırım gitmem, rutin kontrol çünki, biey yok, zeni zorlayacaksa gitme bence.

gittim cnm zorlada olsa

vitamin çok öenmli değlmiş zaten, ama demir ilacı çok önemli die biliyorum, sen brde iyi yiyormuşsun maşaallah.

harırlı cumatlalar tatlı bebişlerin güzel anneleri
Allah bugünümüzü hayırlı eylesin güzel haberler almayı nasip etsin, bize ve bebişlerimize sağlık sıhat huzur versin kötülüklerden bizi korusun
amin cnm hepimizin cuması hayırlı olsun
Ben çok yorulduğumda hissediyorum:26: Ütü yaptım mesela dün uzunca,sonra hemen uzandım..Çok aşağıda oluyor,çok garip hissediliyor o zaman hareketler..
Sana da doktorun minik aşağıda demiş ya o geliyor şimdi aklıma,kontrole kadar az daha dikkatli olayım bende..
ay bende ütü ölüm gibi geliyor ama dr bebek aşağıda yada problem yok dediyse korkma cnm ama yinde dikkat et yorulmamaya calış

bende doktora güvenemedim pazartesi için başka bir hastaneden randevu aldım çok sabırsızlanıyorum, inşallah herşey yolunda der.
bana dua edin kızlar..

hadi bakalım hayırlısı bende 3 tane dr değiştirdim dr ilgisizide zor valla

Lokosit cok yüksek çıkmadığında sorun olmuyo bildigim kadarıyla keske ordaki doktora bi danissaydin canım..doktorunun telefonu falan yok mu bi sorsaydın? Eger gercekten yuksekse tedbir alınır..kilona bende sevindim:)

tatlıyız dimi :)

sen kaç kere vuruyorsun peki insülünü.[/QUOT

Evet talıyız cok tatlı anneler olucaz :)
Canım ben sabah ve oglen yemekten once sabah 14 unıte oglen 3 unıte yapıyorum bu humalın n kısa surede 15 dakıka da kana karısıyor o nedenle yemekten once yapıyorum . Bırde gece 10 da 12 unıte yapıyorum bu baska tur bır ınsulın kana 10-12 saat te karısıyor sabah sekerımın dusmesıne yardımcı oluyor guya hıc dusuk cıkmıyor ama :)
,

Canım günaydın, domatespatates girmemiştir topiğe, okumamıştır belki. Sana dememiştir o lafı hiç sanmıyorum.
Belli ki o da kendini sürekli eleştirip saldıranlardan çok sıkılmış ve içini buraya dökmek istemiş. O insanların geneline hitaben kızgınlıkla bir kelime kullandığını sanıyorum. Sana özel olarak söylediğine ihtimal vermiyorum hiç.
Neyse konuyu deşmek istemiyorum, güzel şeyler konuşalım. Hiç kırmayalım birbirimizi, topic dışında zaten çok zor insanları idare etmek, burası rahatlayabildiğimi içimizi dökebildiğimiz tek yer oldu nerdeyse.

Günaydın canım..Evet bence de guzel seyler konuşalım..insanların telkin ve sorularından hepimiz sıkılıp bunalıyoruz cok normal ama bence oyle söylemesi cok ayıp..en azından bana gore oyle o kişi kim olursa olsun ki o benim yüzde yüz eminim..cunku ilk defa çalışmakla ilgili bisey yazdığımda yine aynı tıp saldırıyla karşılaşmıştım..bu konu burda bitsin cunku hepimizin canı sıkılmasın burada ne konuşulursa konuşulsun herkese tesir ediyo normal olarak..sen cok olgun ve anlayışli bi insansın tatlı tatlı ilgilendiğin için sagol canım..eminim cok sabırlı ve tatlı bi annesin..

Arkadaşlar, bende "Lilacsofia" arkadaşımıza katılıyorum. dediği gibi dışarda yeterince zorluklarla ve insanlarla uğraşıyoruz. bari burada içimizi dökelim rahatlayalım. lütfen birbirimizi kırmayalım.

Dün Eminönüne giittim alışveriş yaptım. (yaptım dediğimde aldığım bir hastane çıkışı, 2 takım altüst takım, 1 önlük, bir alt pijama, 2 tulum, bir de bebek şekeri sepeti yastığı falan.) kaynanam demezmi ay çok alma hediye çok gelir vsss... burdaki arkadaşların alışverişini takip ediyorum benim aldıklarım yarısı bile değil tecrübeli annelerimiz de zaten yedekte çok olsun diyolar bebek kusuyor altını pisletiyorlar yıkamak gerek diyorlar. anlicanız aldığım 2 takım çooookmuş. Allah ım yaaaa.
yok isim buldunuz mu babanız diyoki adı Çağdaş olsun. halbuki hiç inanmıyorum kp dediğine kendi düşüncesidir eminim.

doğumuna ne kadar kaldı diyo daha 3 aya yakın var diyorum. diyoki yok 2 ayın kaldı falan.
dedim hesapla o zaman mayısın 15 ine kaç gün var diye. Sanki Dr kendisi.
Allah ım yaaaa.... sonra da acıyarak bakıyo ee sen şimdiden tıkanıyon nasıl çalışcan.
sanki keyfimizden çalışıyoz ev kredi borcum var bir kere dedinmi ki biz de yardım edelim diye...

anlicanız hepimizin bir derdi var.
burda birbirimizi anlayalım sevelim, saygı duyalım lütfen....

canım lökosit kaç çıktı.benim 1 çıkmıştı bol bol su iç dedi sadece.

bilmiyorum cnm 3 tane artı koymuş sağlık ocağında basit bir test yapıyorlar hastanede ayrıntılı oluyor dr gidince tekrar yaptırır sanırım suda cok içiyorum ama neden oluyor anlamıyorum doğal yollarala nasıl gecerki antibiyotik kullanabilirsin dedi

kızlar benim ilk doğum bebeğimin kalp atışları düştüğü için zorunlu sezaryen oldu zaten günüde geçmişti şimdi ikinci bebeğim kaçıncı haftaya gün veriyorlar özellikle devlet hastaneleri devlette yapcamda :(

canım herşeyin hayırlısı üzülme .allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar benim yaşadıklarımı düşün.

ayy bende ağlay ağlaya izledim rabbim sen ne büyüksün.

Merak etme canım bi kapıyı kapayan Rabbim birini açar dediğin gibi ..

Canim bunalıma kendini sıkma böyle yaparak çok güzel günler getireceğiz miniklerimize sağolsun kimseye kurmaya vaktimiz olmayacak

Tatlım sen de dersane öğretmeni misin branş kurum şehir???

Üzülme canım allah herkesin gönlüne göre versin kimbilir nasıl bir bereketli kazançla gelecek minigin

Kaç haftaliksin ki tatlım bundan sonra minikler her hafta 150 200 gr alarak ilerleyecekler hatta son zamanlarda 250 gr alacaklar
Teşekkürler kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Bir işim olsun sabah 8.00 akşam 17.00 maaşının da çok çok fazla olmasına gerek yok, yeter ki beni kayınvalidemlerin eziyetinden kurtarsın...

kızlar şimdi devlet hastanesini aradım test sonuçlarım çıktımı diye. çıkmış değerleriniz güzel dedi. açlık 77 kahvaltı yapıp ölçtürdüğüm ise 84 çıkmış kahvaltıda 1 bardak süt 1 yağda yumurta beyaz peynir burgu peynir zeytin domates tereyağ bal yemiştim yani standart bir kahvaltı. bu değerlere göre sıkıntı görünmüyo ama dr beyle görüşün dedi. hiçte canım gitmek istemiyo. gitmesemmi ki:1:
bu arada 50 ml lik yüklemem 151 çıkmıştı:50:

Canm mrb grcmis olsun.idrarda lokosit cikmis.canm sorsam kac oldugunu yazarmisin?bnmde idrar tahlilumde bol lokosit diyo ama dr onemsemiyo bnmde kasik agrim oluyo sertlesmelerde cabasi.bundan dolayimi acaba

kızlar şimdi devlet hastanesini aradım test sonuçlarım çıktımı diye. çıkmış değerleriniz güzel dedi. açlık 77 kahvaltı yapıp ölçtürdüğüm ise 84 çıkmış kahvaltıda 1 bardak süt 1 yağda yumurta beyaz peynir burgu peynir zeytin domates tereyağ bal yemiştim yani standart bir kahvaltı. bu değerlere göre sıkıntı görünmüyo ama dr beyle görüşün dedi. hiçte canım gitmek istemiyo. gitmesemmi ki:1:
bu arada 50 ml lik yüklemem 151 çıkmıştı:50:

cnm ben ac karnıma kan verdim sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan verdim verdikten sonra bişeyler yedim senin değişik mi yaptılar testini benim o arada bişey yememe müsaade etmediler seker yüklenince

slm anne dayları bir sorum olacak
ben doğum iznine Allah nasip ederse 32.haftada çıkmayı düşünüyorum
Hastane raporu 32.hafta dolunca mı veriyor, yani sata göre 3 nisanda 32+0 oluyorum rapor da bu tarih mi yazıcak
bunu sormamın sebebi şu sgk prim gününe bakarken raporun alındığı aydan önceki 3 aya bakıyormuş
ben işyerimle konuştum ocak-şubat-mart primlerini yüksek yatıracaklar ama rapor mart tarihli olursa aralık ocak şubata bakıcak sgk, bnm aralık primim asgari ücretten oldugu için sıkıntı olabilir var mı bilgisi olan

Back
X