Canım günaydın, domatespatates girmemiştir topiğe, okumamıştır belki. Sana dememiştir o lafı hiç sanmıyorum.
Belli ki o da kendini sürekli eleştirip saldıranlardan çok sıkılmış ve içini buraya dökmek istemiş. O insanların geneline hitaben kızgınlıkla bir kelime kullandığını sanıyorum. Sana özel olarak söylediğine ihtimal vermiyorum hiç.
Neyse konuyu deşmek istemiyorum, güzel şeyler konuşalım. Hiç kırmayalım birbirimizi, topic dışında zaten çok zor insanları idare etmek, burası rahatlayabildiğimi içimizi dökebildiğimiz tek yer oldu nerdeyse.
Günaydın canım..Evet bence de guzel seyler konuşalım..insanların telkin ve sorularından hepimiz sıkılıp bunalıyoruz cok normal ama bence oyle söylemesi cok ayıp..en azından bana gore oyle o kişi kim olursa olsun ki o benim yüzde yüz eminim..cunku ilk defa çalışmakla ilgili bisey yazdığımda yine aynı tıp saldırıyla karşılaşmıştım..bu konu burda bitsin cunku hepimizin canı sıkılmasın burada ne konuşulursa konuşulsun herkese tesir ediyo normal olarak..sen cok olgun ve anlayışli bi insansın tatlı tatlı ilgilendiğin için sagol canım..eminim cok sabırlı ve tatlı bi annesin..
Arkadaşlar, bende "Lilacsofia" arkadaşımıza katılıyorum. dediği gibi dışarda yeterince zorluklarla ve insanlarla uğraşıyoruz. bari burada içimizi dökelim rahatlayalım. lütfen birbirimizi kırmayalım.
Dün Eminönüne giittim alışveriş yaptım. (yaptım dediğimde aldığım bir hastane çıkışı, 2 takım altüst takım, 1 önlük, bir alt pijama, 2 tulum, bir de bebek şekeri sepeti yastığı falan.) kaynanam demezmi ay çok alma hediye çok gelir vsss... burdaki arkadaşların alışverişini takip ediyorum benim aldıklarım yarısı bile değil tecrübeli annelerimiz de zaten yedekte çok olsun diyolar bebek kusuyor altını pisletiyorlar yıkamak gerek diyorlar. anlicanız aldığım 2 takım çooookmuş. Allah ım yaaaa.
yok isim buldunuz mu babanız diyoki adı Çağdaş olsun. halbuki hiç inanmıyorum kp dediğine kendi düşüncesidir eminim.
doğumuna ne kadar kaldı diyo daha 3 aya yakın var diyorum. diyoki yok 2 ayın kaldı falan.
dedim hesapla o zaman mayısın 15 ine kaç gün var diye. Sanki Dr kendisi.
Allah ım yaaaa.... sonra da acıyarak bakıyo ee sen şimdiden tıkanıyon nasıl çalışcan.
sanki keyfimizden çalışıyoz ev kredi borcum var bir kere dedinmi ki biz de yardım edelim diye...
anlicanız hepimizin bir derdi var.
burda birbirimizi anlayalım sevelim, saygı duyalım lütfen....