arkadaşlar bebişlerinize kitap okuyor musunuz ?
Kitap okumadım henüz belki izne çıkınca okurum hiç boş vakit bulamıyorum ki ben çamaşır temizlik yapıorum boş vakitlerimde benim kız temizlik yapacak heralde bolbol :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebişlerinize kitap okuyor musunuz ?
Kitap okumadım henüz belki izne çıkınca okurum hiç boş vakit bulamıyorum ki ben çamaşır temizlik yapıorum boş vakitlerimde benim kız temizlik yapacak heralde bolbol :))
slm arkadaşlar... geçen hafta doktor kontrolüm vardı bnım bebeğim baş aşağı dönmüş.. doktorum normal olduğunu söyledi ama sanki bana erken gbi geldisizdede böyle bi durum varmı normalmi bu
maalesef bende aynı ev işini bitiremiyorum ki :) her yerde aynı şey yazınca acaba dedim okuyan varmı ? varsa ismi ne ? yanlış bişey okuyup çocuğu şaşırtmıyayımiçimden okusa duyarmı
ben zaten sürekli kitap okuyan biriyim
şimdi gelişim kitabı okumam gerek sanırım
![]()
canım gayet normal hatta yer değiştirebilirmiş sürekli c.tesi kontrole gittiğimde çirkin oğluşum baş aşağı pozisyondaydı![]()
Bana doktorum önemli değil demişti.
sıkıntı yok arkadaşım o kadardan bişi demiyorlar. bol su içmeye devam :)
Benim eşim benden çok ev işi yapar diyebilirim, özellikle tüp bebek tedavi ve transfer sürecinde benim en büyük destekçimdi halen de öyle. Amilyat olduğumda bile annemi yanımda istemedim, eşim benimle hastanede kaldı o derecede düşkünüzdür birbirimize, fakat son günlerde ben iyice çıldırdım. perşembe-cuma- cumartesi- pazar günü fuarları vardı, yanımkeyken söyledi böyle mutlu oldum yaşasın evde tek olacağım diye, sonra fuar alanına gidince beni bir ağıt tuttu yine, kocam yanımda olsaydı bilmem ne felan diye, adamcağızı aradım erken gel diye salya sümük ağlıyorum ama ilk standı kendi kapamış gelmiş saat 5'te kapıda görür görmez diyorum ki Allah'ım neden geldi ki şimdi bu. Çok ayıp ediyorum farkındayım ama, oferta'nın da dediği gibi keşke elimizden birşey gelse de bu şekilde davranmasak. Allah bize sabır ve akıl ihsan eylesin de bize değer veren, yakınımızda olan herkesin kıymetini bilelim.![]()
skm cnm.az once gekdim kontrolden.bebegin basi asagida digum pozisyonunu almis.normal ildugunu soyledi.artik pozisyonu bu olacak dedi.slm arkadaşlar... geçen hafta doktor kontrolüm vardı bnım bebeğim baş aşağı dönmüş.. doktorum normal olduğunu söyledi ama sanki bana erken gbi geldisizdede böyle bi durum varmı normalmi bu
..................
canım bitmiş olabilir ben sabah 6.30 da aldım çoğu bitmişti.Yaaa ben bulamıyorum bu yolladığını yaaa, e bebek'in içinde de bulamıyorum![]()
Tesekkur ederim ilgine..denerim bu ayda ona giderim bakalim..Bende seker olcumumu ve detayli ultrasonu orda fiyat yuksek diye bizim evin orda polikilinikte yaptirdim daha uygun fiyati diye sonuclari goturup aylik kontrolleri ultrasonu felan fatmaya gidiyorum bi kerede olsa git fatmaya cok ilgili bi kadin bence memnun kalicaksin sen bilirsin
skm cnm.az once gekdim kontrolden.bebegin basi asagida digum pozisyonunu almis.normal ildugunu soyledi.artik pozisyonu bu olacak dedi.
Sevindim canim icin rahatlamis..saglicakla kucagina al insallah...Kızlar Selam...
Bebeğim ve benden dualarını esirgemeyen herkese çok Teşekkür ederiz. Doktor kontrolümüze gittik. Rahim kendini toparlamış. Artık yatmamız gerekmiyor. Erken doğum riskimizde çok şükür şuanda yok.
Bugün itibariyle 28+5 olduk. Rabbim herkese sonuna kadar sorunsuz gidip, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.
skm cnm.az once gekdim kontrolden.bebegin basi asagida digum pozisyonunu almis.normal ildugunu soyledi.artik pozisyonu bu olacak dedi.