2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
slm arkadaşlar... geçen hafta doktor kontrolüm vardı bnım bebeğim baş aşağı dönmüş.. doktorum normal olduğunu söyledi ama sanki bana erken gbi geldi:14: sizdede böyle bi durum varmı normalmi bu

Kitap okumadım henüz belki izne çıkınca okurum hiç boş vakit bulamıyorum ki ben çamaşır temizlik yapıorum boş vakitlerimde benim kız temizlik yapacak heralde bolbol :))

maalesef bende aynı ev işini bitiremiyorum ki :) her yerde aynı şey yazınca acaba dedim okuyan varmı ? varsa ismi ne ? yanlış bişey okuyup çocuğu şaşırtmıyayım :1: içimden okusa duyarmı :1: ben zaten sürekli kitap okuyan biriyim :52: şimdi gelişim kitabı okumam gerek sanırım :16:

slm arkadaşlar... geçen hafta doktor kontrolüm vardı bnım bebeğim baş aşağı dönmüş.. doktorum normal olduğunu söyledi ama sanki bana erken gbi geldi:14: sizdede böyle bi durum varmı normalmi bu

canım gayet normal hatta yer değiştirebilirmiş sürekli c.tesi kontrole gittiğimde çirkin oğluşum baş aşağı pozisyondaydı :49:

maalesef bende aynı ev işini bitiremiyorum ki :) her yerde aynı şey yazınca acaba dedim okuyan varmı ? varsa ismi ne ? yanlış bişey okuyup çocuğu şaşırtmıyayım :1: içimden okusa duyarmı :1: ben zaten sürekli kitap okuyan biriyim :52: şimdi gelişim kitabı okumam gerek sanırım :16:

bence 10 dakika bile olsa dışından oku, belki doğdugunda da başucunda kitap okursan hemen uyur sesine alışacağı için
ben böyle bişiler duymuştum sanki :))
bende bi ninni söylüyorum arada, Allah nasip ederse doğduktan sonra deneyecem bakalım o ninniyi söyleyince tanıyıp uyuyacak yada susacak mı :))

Benim eşim benden çok ev işi yapar diyebilirim, özellikle tüp bebek tedavi ve transfer sürecinde benim en büyük destekçimdi halen de öyle. Amilyat olduğumda bile annemi yanımda istemedim, eşim benimle hastanede kaldı o derecede düşkünüzdür birbirimize, fakat son günlerde ben iyice çıldırdım. perşembe-cuma- cumartesi- pazar günü fuarları vardı, yanımkeyken söyledi böyle mutlu oldum yaşasın evde tek olacağım diye, sonra fuar alanına gidince beni bir ağıt tuttu yine, kocam yanımda olsaydı bilmem ne felan diye, adamcağızı aradım erken gel diye salya sümük ağlıyorum ama ilk standı kendi kapamış gelmiş saat 5'te kapıda görür görmez diyorum ki Allah'ım neden geldi ki şimdi bu. Çok ayıp ediyorum farkındayım ama, oferta'nın da dediği gibi keşke elimizden birşey gelse de bu şekilde davranmasak. Allah bize sabır ve akıl ihsan eylesin de bize değer veren, yakınımızda olan herkesin kıymetini bilelim. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım, o zaman biraz nazar kıskançlık olabilir?

skm cnm.az once gekdim kontrolden.bebegin basi asagida digum pozisyonunu almis.normal ildugunu soyledi.artik pozisyonu bu olacak dedi.

..................

gelir cnm benim sıkıntılar olmadan olmuyor. çok yoklukla buyudum ben, yoklukta evlendim hatta 1.yi öğle doğurdum. şükür iyiyiz şimdi ama o gunleri yasamak da gerekli. aslında elindekilerin muhasebesini yaparsan kendini daha iyi hissedersin, bir eviniz var, sağlıklısınız, seni seven bir suru insan var gb. eminim 1000 tane guzel sey bulacaksın. para çok mühim ama onu havaya atmamışsınızki çocukların için güzel bir ev sahibi olmaya çalışıyorsunuz. daha neolsun. biz de gönlümüze göre bir ev bulursak hiç dusunmeden gireceğiz ama hala karar veremedik.

kızlar sizde de tahammülsüzlük sinir var mı artık en ufak bir şeye bile gelemiyorum parlıyorum hemen işten de bebişin doğumuna yakın izne ayrılmayı düşünüyodum ama bu gidişle zor görünüyor ters ters cvp veriyorum herkese nasıl geçer bu sinir hali???:18:

mrb.kizlar.
az once kontrolumuz vardi.bebek 1.631 kg.normal dedi.ne kilolu ne zayif bir bebek.basasagi pozisyonda.bu da normal dedi.2 haftada 1.700 kg almisim.bu cok tehlikeli.bu hizla gidersen 10 kg.daha almis olursun dedi buna uzuldum.zaten suanda 10 kg.aldim.24 nisandan sonra her an bebek gelebilir aksi olmazsa dedi.sancilarimi tarif ettim normal dedi.ilk defa dun sislik hissettim ayak ve ellerde.yuru su ic sicakta kalma dedi.kramp ve bacak kasilmalari icin magnezyum verdi.biz 2 haftada bir kontrole dustuk.yazmistim.bu 3. iki haftalik kontrolumuz.
bizden haberler boyle.
sagliklar herkese

Liste çıkarıyorum da kızlar anadolu yakası ve h.sonu ağırlıklı gidiyoruz şuan.

Forumdan çıkarabildiğim isimlere birazdan mail atacağım. Benim atladığım unuttuğum birileri varsa kusura bakmayın ne olur, sizin farkettiğinZ birileri varsa lütfen ekleyin listeye, ya da maili yönlendirin direkt.

Liste olunca yeterli sayı varsa, belki de sadece avrupaya gelebilenler orada, anadoluya gelebilenler anadoluda hatta varsa farklı aynı sehirler kendi aralarında toplanır. Ne güzel olur:))

Yakutesra : avr hsonu ok
Sweetseptember :
Moonserose1607:
Minamustafa:
Esra25
Melekim19
Echose
Psikologanne: anadolu hsonu ol
Sugar234: anadolu hsonu ok
Handrake: anadolu, salı-pzt ok
Ela26yeni: anadolu ok
Berirem
Halauniversiteli
Miraclemiracle
Domatespatates
Mucize_1406
Sedosss
Sheflera
Koseden
Aromel
Aytezcan: anadolu ok
Yawyaw
Saiking
fzl985
Deniz1006
Niyall : cmt avr ok
Dalokaysmom
_inci
Yagmur damlası
Sibela85
Northstar
Gldn1993
Ses06
Plojovic : istanbulda oturmuyor. Katılım?
Sefamolsunnn
Asilemm
AhmetYahya
Emineyildiz: ist dışı
Sec
Esmasrn
Kaseker avrupa ok. Anadolu?
Smyrna07
Hersey_mumkun
Goforit
SevdaSoner
derin58
MrsBeyaz :ist dışı

Kızlar Selam...

Bebeğim ve benden dualarını esirgemeyen herkese çok Teşekkür ederiz. Doktor kontrolümüze gittik. Rahim kendini toparlamış. Artık yatmamız gerekmiyor. Erken doğum riskimizde çok şükür şuanda yok.

Bugün itibariyle 28+5 olduk. Rabbim herkese sonuna kadar sorunsuz gidip, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.

Bende seker olcumumu ve detayli ultrasonu orda fiyat yuksek diye bizim evin orda polikilinikte yaptirdim daha uygun fiyati diye sonuclari goturup aylik kontrolleri ultrasonu felan fatmaya gidiyorum bi kerede olsa git fatmaya cok ilgili bi kadin bence memnun kalicaksin sen bilirsin
Tesekkur ederim ilgine..denerim bu ayda ona giderim bakalim..

skm cnm.az once gekdim kontrolden.bebegin basi asagida digum pozisyonunu almis.normal ildugunu soyledi.artik pozisyonu bu olacak dedi.

benımkı 24. haftadan berı dogum pozısyonunda kızlar. sıkıntı yok.. cıkmasına 3 cm kalmıs.. doğursam ben dogururdum 10 haftadır.
dogumuzu kolay olur sıkmayın kendınızı uzulmeyın hıc ;)

Kızlar Selam...

Bebeğim ve benden dualarını esirgemeyen herkese çok Teşekkür ederiz. Doktor kontrolümüze gittik. Rahim kendini toparlamış. Artık yatmamız gerekmiyor. Erken doğum riskimizde çok şükür şuanda yok.

Bugün itibariyle 28+5 olduk. Rabbim herkese sonuna kadar sorunsuz gidip, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.
Sevindim canim icin rahatlamis..saglicakla kucagina al insallah...

Back
X