2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bacaga vuran kasik agrilarinda daima umut vardir canim:)
insaallah senden gusel haber alacas

Amın canım evet bazen cok umutlanıp ıstıyoruz ınsallah canım benım sende hamıs cıkacaksın
inşallah canım dua et bende ediyorum hapimize kız ben geçen rüya gördüm rüyamda 2 arkadaşmla sutan Ahmet camine namaz kılmaya gidiyorum avluda bir sürü insan tam namaz kılacam biri bana diyo duan kabul olması şifa bulman için eski padişahların eşlerinin banyo yaptığı hamamda banyo yap diyo bende banyo yapıp dua ettim garip bi rüya

Ne güzel canım hayırlara vesile olur inşallah rüyan çok güzel belkide kaul oldu duan bebısın yola gelıyor canım :)

Bende kayboolduuuuum burdaaaa.. kislar nasilsiniz onsekizinde test yapacaklar ne gibi belirtileriniz var. Benim hic bir belirtim yok. Biraz midem bulaniyo ama oda her ay oluyo psikolojik olduguna eminim artik

benimde hiç bir belirtim yok akıntım yok her ay ki mide problemleri bende de var :))) sanırım kırmızılar yaklaşıyor

BELİRTİ YOK SADECE CUMARTESİ AŞIRI YORGUNDUM OTURMAYA HALİM YOKTU ÜSTÜME ÖLÜ TOPRAĞI MI SERPTİLER NE DEDİM HAMİLELİK BELİRTİM YOK AMA TÜKENMİŞLİK SENDROMU BELİRTİM ÇOK SANIRIM BEN YANLIŞ KULVARDAYIM :)))) BİR DE BU SİTENİN BU HALİ BİLE MORALİMİ BOZDUU

Ah kaygılı ah umutsuz olmak yok bende cok yorgunum ıcımden bırseyler yapmak gelıyor ama bedenım kalkmıyor :) site hiç iyi olmamış böyle ama hadi bugunde bitti :) :)

Aynen canim ya bende begenmedim sitenin yEni halini

Ne güzel bir haber. Allah yavrunu sana bağışlasın. Bizim için de dua et emi.

Ne güzel bir haber. Gözün aydın canım. Allah yavrunu sana bağışlasın. Bizim için de dua et emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…