Canım agrımın dısında ıyıyım bolgem ve bacagımın bırlestıgı yerde ınanılmaz agrım var birkaç sayfa geride uzun uzun yazmıstım bu aykı sıkayetlerımı sonum ne olacak bılmıyorum
Amın canım evet bazen cok umutlanıp ıstıyoruz ınsallah canım benım sende hamıs cıkacaksınaynen canımzor bi durum allah kimseye yaşatmasın kız elisa bu hamile olsam ne güzel olur nedense bügün çok heveslendim hamileliğe bebişe
gercektenmı ınsallah canım hayırlısıyla sızlerdende güzel haber alalım :)Bacaga vuran kasik agrilarinda daima umut vardir canim:)
insaallah senden gusel haber alacas
Aynen benimde mucize olur herhalde hamile olursam.. ama olalim yaabende bi belirti yok canım halsizlik dışında çok mutlu olurum hamilelik çıkarsa ama çokta umutlanmak istemiyorum
Bilmiyorum ki canim saat 5 gibu ovu testi yapiyim bari12. gün yumurta catlamısmı ne ? pek anlamam ama ısı 3 derece yukselmıs sankı
inşallah canım dua et bende ediyorum hapimize kız ben geçen rüya gördüm rüyamda 2 arkadaşmla sutan Ahmet camine namaz kılmaya gidiyorum avluda bir sürü insan tam namaz kılacam biri bana diyo duan kabul olması şifa bulman için eski padişahların eşlerinin banyo yaptığı hamamda banyo yap diyo bende banyo yapıp dua ettim garip bi rüyaAmın canım evet bazen cok umutlanıp ıstıyoruz ınsallah canım benım sende hamıs cıkacaksın
Ne güzel canım hayırlara vesile olur inşallah rüyan çok güzel belkide kaul oldu duan bebısın yola gelıyor canım :)inşallah canım dua et bende ediyorum hapimize kız ben geçen rüya gördüm rüyamda 2 arkadaşmla sutan Ahmet camine namaz kılmaya gidiyorum avluda bir sürü insan tam namaz kılacam biri bana diyo duan kabul olması şifa bulman için eski padişahların eşlerinin banyo yaptığı hamamda banyo yap diyo bende banyo yapıp dua ettim garip bi rüya
mis miss kokuyor :)dış ses bencede larsson temizlilük gibisi vemı kal ve evini mis gibi çamaşar suyu kokut
benim içime doğuyor sen hamişsin bu ay tabi yanılmamıssamAynen benimde mucize olur herhalde hamile olursam.. ama olalim yaa
umutsuzzz18 de test yapacaklar nasılaınız
Bende kayboolduuuuum burdaaaa.. kislar nasilsiniz onsekizinde test yapacaklar ne gibi belirtileriniz var. Benim hic bir belirtim yok. Biraz midem bulaniyo ama oda her ay oluyo psikolojik olduguna eminim artik
BELİRTİ YOK SADECE CUMARTESİ AŞIRI YORGUNDUM OTURMAYA HALİM YOKTU ÜSTÜME ÖLÜ TOPRAĞI MI SERPTİLER NE DEDİM HAMİLELİK BELİRTİM YOK AMA TÜKENMİŞLİK SENDROMU BELİRTİM ÇOK SANIRIM BEN YANLIŞ KULVARDAYIM :)))) BİR DE BU SİTENİN BU HALİ BİLE MORALİMİ BOZDUU
Aynen canim ya bende begenmedim sitenin yEni haliniBELİRTİ YOK SADECE CUMARTESİ AŞIRI YORGUNDUM OTURMAYA HALİM YOKTU ÜSTÜME ÖLÜ TOPRAĞI MI SERPTİLER NE DEDİM HAMİLELİK BELİRTİM YOK AMA TÜKENMİŞLİK SENDROMU BELİRTİM ÇOK SANIRIM BEN YANLIŞ KULVARDAYIM :)))) BİR DE BU SİTENİN BU HALİ BİLE MORALİMİ BOZDUU
BELİRTİ YOK SADECE CUMARTESİ AŞIRI YORGUNDUM OTURMAYA HALİM YOKTU ÜSTÜME ÖLÜ TOPRAĞI MI SERPTİLER NE DEDİM HAMİLELİK BELİRTİM YOK AMA TÜKENMİŞLİK SENDROMU BELİRTİM ÇOK SANIRIM BEN YANLIŞ KULVARDAYIM :)))) BİR DE BU SİTENİN BU HALİ BİLE MORALİMİ BOZDUU
İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık
sağol canım amin.. senin de bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanım cok gecmıs olsun Raabbım sabrını versın ınsallah
amin canım inşallah..canım geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelilik geçiririrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?