amin canım inşallah cuma kontrolüm var doktor anlatacak bakalım bundan sonra ne yapmam gerekecekÇok üzüldüm afrodit26, Allah sabır versin. Bir kaç ay kendini, bünyeni iyice toparla. Hayırlısıyla tekrar evlat sahibi olursunuz inşallah, yeter ki kendini yıpratma.
evet canım elden bişi gelmiyo ne yazık ki cok sağol siz kendinize dikkat edin rabbim size yasatmasın böle bişeyallah sabır versın canım yenı gordum cok uzuldum ama elden bıse gelmıyo. allah gelecek evlatlarına uzun omur versın. soyle dusun cennette senı beklıcek bı yavrun olcak.
Ahh kuzuumm olmasam bile soyle dedin ya dilerim Rabbimden sende hamis olasin insallah en hayirli bir sekilde:)benim içime doğuyor sen hamişsin bu ay tabi yanılmamıssam
Benim adet belirtimde onceleri bir hafta onceden baslardi anlardimki adet olacam bebek istegimxen beri adet belirtilerimde bir gun oncesine kadar dustu. Yani hamilede olsam adette olsam tik yok bende vucutta beklemekten baska carem yok yanibenimde hiç bir belirtim yok akıntım yok her ay ki mide problemleri bende de var :))) sanırım kırmızılar yaklaşıyor
insallah canım sağolafrodit canım çok üzüldüm ama allah sana daha güzel ve sağlıklı bir bebek verecektir bunu sakın unutma. rahis seni de tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. benim batım 18 ağustos ama 2 sinde yumurtladım bazen 26 günde bir oluyorum yani aslında 16- 17 agustos gibi batım erken gebelik testi aldım çarşamba yada perşembe bakmayı düşünüyorum. şuan hiçbir gebelik belirtim de yok.
amin canımöylemiii geçmiş olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlad nasip etsin tez zamanda inşallah
ben laboquick kulanmıştım canım diğerini de aynı diyolarkızlar surelab ve laboquıck ovulasyon testleri arasında bir fark oluyor mu
Canim bende labokızlar surelab ve laboquıck ovulasyon testleri arasında bir fark oluyor mu
Canim bende laboquick aldim bu ay ilk defa kullanacagim bakalimkızlar surelab ve laboquıck ovulasyon testleri arasında bir fark oluyor mu
ben laboquick kulanmıştım canım diğerini de aynı diyolar
kızlarrr bnde anneme tarhanada yardım ettim sıcağın altında yandm bunaldm yoruldm geldim site gercekten çok kötü olmus hiçbişi göremiyorm bulamıyorm su an kimler burda onuda göremiyorz sanırım
buarada eşimin tahlil sonuçlarını kaan aydos diye bi ürologa msj attım sayınn yeterli olduğunu ancak bikaç test daha yapılmasını sölemiş yrn onları yaptırck snr tekrar mail atcaz gerekirse de gideriz ne yapalm
bende gecen ay laboquick almıstım bu ayda degişiklik olsun diye surelab aldım bakalım ugurlu gelecekmi bu ayben laboquick kulanmıştım canım diğerini de aynı diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?