kız sorma bende pek iyi değilim halsizim
kız arkadaşlarım göremiyorum arkadaş isteği gönderemiyorum bana gelen istekleri göremiyorum daha yapamadığım bi sürü şey ne olcak bilmiyorumbende sadece benim için geçerli sanmıştım bilgisayar ve yer değişikliğinden giriş yaptığım sayfayı bulamadım sandım bir kolayı yok mu bunun ben anlamadım siteyi
hamilelikmi acaba çok isterim ya elisa biliyormusun rahis bu ay soğan kürü yapmış öyle hamile kalmış bende yapcam demiştimya 2 gün yapabildim inşallah etki etmiştir adet olursam önümüzdeki ay mutlaka yaparımNeden acaba canım benım agrım cok tuhaf anlam veremıyorum
ben bir kaç gündür giremiyordum telefondan hiç giremiyorum şuan bugün görünce afalladım resmen. topiği bulabilmek içinde bayağı uğraştım.kız arkadaşlarım göremiyorum arkadaş isteği gönderemiyorum bana gelen istekleri göremiyorum daha yapamadığım bi sürü şey ne olcak bilmiyorum
bende sadece benim için geçerli sanmıştım bilgisayar ve yer değişikliğinden giriş yaptığım sayfayı bulamadım sandım bir kolayı yok mu bunun ben anlamadım siteyi
desene çook zor alışacaz bu değişikliklereben bir kaç gündür giremiyordum telefondan hiç giremiyorum şuan bugün görünce afalladım resmen. topiği bulabilmek içinde bayağı uğraştım.
sağol canım inşallah blmiyorumki birde kuru incir faaln yemıs bende bu ay kuru ıncır kuru uzum kuru kayısı yemıstım ınsalalh canım ınsallah kullandıklarımızın faydası olmustrhamilelikmi acaba çok isterim ya elisa biliyormusun rahis bu ay soğan kürü yapmış öyle hamile kalmış bende yapcam demiştimya 2 gün yapabildim inşallah etki etmiştir adet olursam önümüzdeki ay mutlaka yaparım
cnm 18 inde 7-8 kişi test yapacak sabah.sende bu furyaya katıl :)afrodit canım çok üzüldüm ama allah sana daha güzel ve sağlıklı bir bebek verecektir bunu sakın unutma. rahis seni de tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. benim batım 18 ağustos ama 2 sinde yumurtladım bazen 26 günde bir oluyorum yani aslında 16- 17 agustos gibi batım erken gebelik testi aldım çarşamba yada perşembe bakmayı düşünüyorum. şuan hiçbir gebelik belirtim de yok.
bende bi belirti yok canım halsizlik dışında çok mutlu olurum hamilelik çıkarsa ama çokta umutlanmak istemiyorumBende kayboolduuuuum burdaaaa.. kislar nasilsiniz onsekizinde test yapacaklar ne gibi belirtileriniz var. Benim hic bir belirtim yok. Biraz midem bulaniyo ama oda her ay oluyo psikolojik olduguna eminim artik
hade inşallah ben senden umutluyum yasağol canım inşallah blmiyorumki birde kuru incir faaln yemıs bende bu ay kuru ıncır kuru uzum kuru kayısı yemıstım ınsalalh canım ınsallah kullandıklarımızın faydası olmustr
Canım agrımın dısında ıyıyım bolgem ve bacagımın bırlestıgı yerde ınanılmaz agrım var birkaç sayfa geride uzun uzun yazmıstım bu aykı sıkayetlerımı sonum ne olacak bılmıyorumBende kayboolduuuuum burdaaaa.. kislar nasilsiniz onsekizinde test yapacaklar ne gibi belirtileriniz var. Benim hic bir belirtim yok. Biraz midem bulaniyo ama oda her ay oluyo psikolojik olduguna eminim artik
Ayy canım benim çok sağol inşallah umutlarını boşa çıkarmam canımhade inşallah ben senden umutluyum ya
12. gün yumurta catlamısmı ne ? pek anlamam ama ısı 3 derece yukselmıs sankı
dış ses bencede larsson temizlilük gibisi vemı kal ve evini mis gibi çamaşar suyu kokut(iç ses) larsson kalk evini sil süpür pakla,yeter miskinlik) :) kizlar size iyi sohbetler ben işe koyulayım en iyisi.öpüyorum sizleri cici bakın kendinize
herşeyin hayırlısını dile elisa Afrodit çok etkilendim onu gördüm rabbim hayırlısı diyorumAyy canım benim çok sağol inşallah umutlarını boşa çıkarmam canım
Öyle tabi canım bende hep öyle diliyorum ve dua ediyorum Allah'ım hayırlı sağlıklı bir bebıs ve saglıklı bır gebelık nasip et diye tüm herkes için aynı şekilde dua ediyorum.bende üzüldüm Allah kimseye yaşatmasınherşeyin hayırlısını dile elisa Afrodit çok etkilendim onu gördüm rabbim hayırlısı diyorum
aynen canımzor bi durum allah kimseye yaşatmasın kız elisa bu hamile olsam ne güzel olur nedense bügün çok heveslendim hamileliğe bebişeÖyle tabi canım bende hep öyle diliyorum ve dua ediyorum Allah'ım hayırlı sağlıklı bir bebıs ve saglıklı bır gebelık nasip et diye tüm herkes için aynı şekilde dua ediyorum.bende üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?