2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende sadece benim için geçerli sanmıştım bilgisayar ve yer değişikliğinden giriş yaptığım sayfayı bulamadım sandım bir kolayı yok mu bunun ben anlamadım siteyi
kız arkadaşlarım göremiyorum arkadaş isteği gönderemiyorum bana gelen istekleri göremiyorum daha yapamadığım bi sürü şey ne olcak bilmiyorum

Neden acaba canım benım agrım cok tuhaf anlam veremıyorum
hamilelikmi acaba çok isterim ya elisa biliyormusun rahis bu ay soğan kürü yapmış öyle hamile kalmış bende yapcam demiştimya 2 gün yapabildim inşallah etki etmiştir adet olursam önümüzdeki ay mutlaka yaparım

kız arkadaşlarım göremiyorum arkadaş isteği gönderemiyorum bana gelen istekleri göremiyorum daha yapamadığım bi sürü şey ne olcak bilmiyorum
ben bir kaç gündür giremiyordum telefondan hiç giremiyorum şuan bugün görünce afalladım resmen. topiği bulabilmek içinde bayağı uğraştım.

bende sadece benim için geçerli sanmıştım bilgisayar ve yer değişikliğinden giriş yaptığım sayfayı bulamadım sandım bir kolayı yok mu bunun ben anlamadım siteyi

bende dün aynıydım saçım bile ağrıyordu, doktora gittim üşütmüşüm ilaç verdi bugün iyiyim. sende bir görün istersen.

Bende kayboolduuuuum burdaaaa.. kislar nasilsiniz onsekizinde test yapacaklar ne gibi belirtileriniz var. Benim hic bir belirtim yok. Biraz midem bulaniyo ama oda her ay oluyo psikolojik olduguna eminim artik

sağol canım inşallah blmiyorumki birde kuru incir faaln yemıs bende bu ay kuru ıncır kuru uzum kuru kayısı yemıstım ınsalalh canım ınsallah kullandıklarımızın faydası olmustr

cnm 18 inde 7-8 kişi test yapacak sabah.sende bu furyaya katıl :)

Bende kayboolduuuuum burdaaaa.. kislar nasilsiniz onsekizinde test yapacaklar ne gibi belirtileriniz var. Benim hic bir belirtim yok. Biraz midem bulaniyo ama oda her ay oluyo psikolojik olduguna eminim artik
bende bi belirti yok canım halsizlik dışında çok mutlu olurum hamilelik çıkarsa ama çokta umutlanmak istemiyorum

(iç ses) larsson kalk evini sil süpür pakla,yeter miskinlik) :) kizlar size iyi sohbetler ben işe koyulayım en iyisi.öpüyorum sizleri cici bakın kendinize

Canım agrımın dısında ıyıyım bolgem ve bacagımın bırlestıgı yerde ınanılmaz agrım var birkaç sayfa geride uzun uzun yazmıstım bu aykı sıkayetlerımı sonum ne olacak bılmıyorum

herşeyin hayırlısını dile elisa Afrodit çok etkilendim onu gördüm rabbim hayırlısı diyorum
Öyle tabi canım bende hep öyle diliyorum ve dua ediyorum Allah'ım hayırlı sağlıklı bir bebıs ve saglıklı bır gebelık nasip et diye tüm herkes için aynı şekilde dua ediyorum.bende üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın

aynen canımzor bi durum allah kimseye yaşatmasın kız elisa bu hamile olsam ne güzel olur nedense bügün çok heveslendim hamileliğe bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…