2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben yıllarca ne kadar aptalmışım ağlamışım uykusuz kalmışım yemekten kesilmişim diyorum (ama yemekten kesilme iyiydi kilo alıyorum şimdi umursamaz halimle ) daha yolun başındasınız oda yersiz küslükleri uzatmaması gerektiğini böyle böyle öğrenecek senin tavrını gördükçe

inşallah bu mektubu eşine bu ay vermek nasip olur canım

Kesinlikle tatlım kan testi yaptırmadan ben de açıklamam. İnşallah hayallerimiz gerçek olur.. Hatta bebeğimin doğum kurabiyesine de Hayaldin gerçek oldun hoşgeldin bebeğim yazdırırım bu gidişle:)
canım yaa ne güzel düşünüyorsun rabbim hayalini hayırlısı ile ve sağlıkla tez zamanda gerçek eylesin

Meraba canım nerelisin sen tarhana yaptık deyince sormak istedim. Ben k.marasliyim bizim oralarda da çok yapılır
cnm eskişehirliyim bn annemler bilecikli maraşlı arkadaşlarım vardı onların tarhanaları da güzeldi ama biras farklı oluyo bizimki ile

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Kızlar agzımın hiç tadı yok yapış yapış sanki söylemesi ayıp sanki sürekli tükrük salgılanıyor ve aç değilim ama sürekli birşey yeme ihtiyacı var bende ne luyor bana anlamadım ıkı ayda vucut anatomım degıstı sankı

arkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim klomen + çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım aranızda hsg çektiren var mı çok can yakıyor mu??

El
Elisa sana birsey söyleyeyim mi. Eğer psikolojik değilse bu dediklerin benim ilk hamileligim de olmustu. aç olmuyordum daha yemeği yeni yemiş oluyordum çok geçmeden hemen midem kaziniyordu sürekli birşeyler yiyordum. Böyle şeyler söyleyerek umutlandirmak istemem çünkü sonrası hüsran oluyor. Inşallah sende öyle olmaz

Ya canım hani psikolojikmi değilmi bende bilmiyorum aa buda hamılelık belırtısıymıs demıyorum sadece vucudumun verdıgı tepkılerı dıle getırıyorum ama ınsallah hamıleyımdır esım cok umutlu onun umudunu bosa cıkarmam hayırlısı canım bekleyelım bakalım ve hergun farklı seyler benı rahatsız edıyor normalde hıc umudum yoktu benım cuma gunnden berı vcudmum verdıgı tepkıler benı umutlandırmaya basamıstı aslında yınede pek umudum yok senınde agzının ıcı yapıs yapıs oluyormuydu canım agzımın ıcı bır tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…