Allah bağışlasın canım inşallah hamılesındırde fılm cekınmeye gerek kalmaz cekılen arkadaslar korkacak bırseyın olmadıgını söyluyorlar8 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz 2 yıldır ama olmuyor klomen inofolic ve çatlatıcı iğne kullandım ne yazık ki herhangi bir sonuç alamadık doktorum hsg çektirmemi zamanla tüplerin tıkanmış olabileceğini söyledi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum bu arada günümde geçti beklemedeyim anlayacağın
rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsinAllah bağışlasın canım inşallah hamılesındırde fılm cekınmeye gerek kalmaz cekılen arkadaslar korkacak bırseyın olmadıgını söyluyorlar
yaKızlar ben kendımı adet olacak gıbı hıssedıyorum gecen ay gec oldum bu ayda erken olacam gıbı bır kac gune adet olurum sanırım
ben önümüzdeki döngümde cektirmeyi dusunuyorum..bır fıkrım yok bu konuda kişiye göre agrının degısıklık gosterdıgını soyluyorlar.bence dusunup stres yapma kendıne.oluruna bırak agrı ıllakı olur ama saatlerce surecek bırsey degıl en şiddetlisine bile insan bırkac dakıka dayanabılır dişini sıkıp..ama kımısı hıc anlamamıs bıle cekıldıgını..oyuzden dusunme oluruna bırak derımarkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim klomen + çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım aranızda hsg çektiren var mı çok can yakıyor mu??
18 de canım inşallah olmam canım ama diğer yazdıklarımda okudysan bacak agrım vardı ıkı gündür üst kısmımda imdi o ağrı dizime doğru indi bazı aylarda adet olmadan once alt bacaklarım agrırdı gercı sımdı ust kısım dıze kadar sızlıyor ama adet belırtım bu canım kısmet bakalım adet olmam ınsallahyane zamandı günün inşallah olmazsın mutlu haberlerini alırız
Allah bagislasin canim insallah en kisa zzamanda hamile kalirsin kizina kardes gelir insallah canim korkmana hic gerek yok cevremde hsg cekilenler cok basit oldugunu soyluyorlar8 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz 2 yıldır ama olmuyor klomen inofolic ve çatlatıcı iğne kullandım ne yazık ki herhangi bir sonuç alamadık doktorum hsg çektirmemi zamanla tüplerin tıkanmış olabileceğini söyledi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum bu arada günümde geçti beklemedeyim anlayacağın
Canim benim Adetim geçtikten sonra yerleşme kanaması olurken oluyordu.Hım anladım canım ve bacaklarımın sadece iç kısımları diye bılırım suandada hafif bir sızıntı var ama ust bacakalrımın sadece ıc kısmı bılmıyorum bunlar neyın gostrgesı 18 den once yerlesme kanamam olmazsa hıc umudum yook pekı sen bacaındakı agrı adetınden kac gun once lmustu canım
inşallah olmazsın hiç belli olmaz o birde bakmışsın hamişsin18 de canım inşallah olmam canım ama diğer yazdıklarımda okudysan bacak agrım vardı ıkı gündür üst kısmımda imdi o ağrı dizime doğru indi bazı aylarda adet olmadan once alt bacaklarım agrırdı gercı sımdı ust kısım dıze kadar sızlıyor ama adet belırtım bu canım kısmet bakalım adet olmam ınsallah
umarım öyle olur günüm geçti bekliyorum gelse bitse sanki biraz cesaretlendim hemen çektirebilirim gibiAllah bagislasin canim insallah en kisa zzamanda hamile kalirsin kizina kardes gelir insallah canim korkmana hic gerek yok cevremde hsg cekilenler cok basit oldugunu soyluyorlar
İnsallah adet olmazsin canimKızlar ben kendımı adet olacak gıbı hıssedıyorum gecen ay gec oldum bu ayda erken olacam gıbı bır kac gune adet olurum sanırım
haklısın desteğin için teşekkür ederimben önümüzdeki döngümde cektirmeyi dusunuyorum..bır fıkrım yok bu konuda kişiye göre agrının degısıklık gosterdıgını soyluyorlar.bence dusunup stres yapma kendıne.oluruna bırak agrı ıllakı olur ama saatlerce surecek bırsey degıl en şiddetlisine bile insan bırkac dakıka dayanabılır dişini sıkıp..ama kımısı hıc anlamamıs bıle cekıldıgını..oyuzden dusunme oluruna bırak derım
Test yaptin mi canim kac gun gecti insallah gerek kalmaz hsg yeumarım öyle olur günüm geçti bekliyorum gelse bitse sanki biraz cesaretlendim hemen çektirebilirim gibi
Canim benim ya çok zordur bilirim. Özellikle kürtaj beni uyutmamişlardi. Ama düsugun arkası çabuk olur diyorlar gerçekten de benim ikincisi 4 ay sonra olmuştu. Doktorun şu kadar süre korunun dedi mi. Dediyse bence beklemeyin çünkü rahim hazır oluyor daha sonra tembelleşmesincanım gecen carsamba lekelenme seklinde oldu doktoru aradım yerleşirken olmuş olabilir devamederse gel dedi bi daha olmadı o gün rahatladım.. cuma günü kontrolüm vardı gittim geldim acayip derecede bacaklarım ağrımaya basladı ve ben o ağrıyla sabahladım cumartesi günü de kanama baslayınca bn acilden giriş yaptım doktor hastaneye yatırdı takip için o gün boyunca kanama devam etti pazar sabaha karsı ağrılanmaya basladım ve düştü bebeğim kürtaja aldılar içimi temizlediler bu cuma da kontrole gitcem cumartesi acile gittiğimde baktılar kalp atışlarını da duymuştuk ama olmadı bebeğim benden gitti
ewet yaptım bugün 2 hafta oldu günüm geçeli test pozitif çıktı inanamadık gidip kantesti yaptırdım o da pozitif geçen hafta çarşamba günü doktora gittim nur topu gibi 8 cm bir kist oluşmuş bundan dolayı pozitif çıkar dedi doktorum ilaçta kullandım ya içinde hcg hormonu varmış öyle bekliyorum işte şimdi tarlusal ilaç verdi kullandım bitti ama hala daha regl olmadımTest yaptin mi canim kac gun gecti insallah gerek kalmaz hsg ye
Hım anladım canım ben muhtemelen adet olacagım o zaman canım yerlesme knamasıda olmadı cunku bendeC
Canim benim Adetim geçtikten sonra yerleşme kanaması olurken oluyordu.
Him anladim canim hayirlisi olsun benimde 4 cm kistim olusmus klomen verecekti dr kist olusunca vermedi sogan kuru deniyorum 2 gunden beri kisti eritiyormus hamile kalmayi kolaylastiriyormus hayirlisi bakalim ne olacakewet yaptım bugün 2 hafta oldu günüm geçeli test pozitif çıktı inanamadık gidip kantesti yaptırdım o da pozitif geçen hafta çarşamba günü doktora gittim nur topu gibi 8 cm bir kist oluşmuş bundan dolayı pozitif çıkar dedi doktorum ilaçta kullandım ya içinde hcg hormonu varmış öyle bekliyorum işte şimdi tarlusal ilaç verdi kullandım bitti ama hala daha regl olmadım
ayyyy ne güzel söyluyrsun canım ınsallah öyleyımdır :)inşallah olmazsın hiç belli olmaz o birde bakmışsın hamişsin
yani doktor henüz bişey demedi korun diye o gün tam ayılmamıştım o da acıklama yapmadı o yüzden cuma gidince konuscaz sanırım ama benm kürtaj dedikleri 10 dk sürdü doktor içerde 1 parca kalmış onu da aldım ben dedi kürtajdan sonra da hiç kanamam olmadı hala yok ben de beklemek istemiyorum zaten heralde hemen adet olunmuyormuş o sürede dinlensin rahmim ilk adetten sonra da korunmam bi daha .sadece doktorun 3 ay sonra falan tekrar olur dediğini hatırlıyorum ..Canim benim ya çok zordur bilirim. Özellikle kürtaj beni uyutmamişlardi. Ama düsugun arkası çabuk olur diyorlar gerçekten de benim ikincisi 4 ay sonra olmuştu. Doktorun şu kadar süre korunun dedi mi. Dediyse bence beklemeyin çünkü rahim hazır oluyor daha sonra tembelleşmesin
inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ne diyelim hayırlısı bakalım artık soğan kürü nasıl yapılıyor ben ilk duyuyorum sendenHim anladim canim hayirlisi olsun benimde 4 cm kistim olusmus klomen verecekti dr kist olusunca vermedi sogan kuru deniyorum 2 gunden beri kisti eritiyormus hamile kalmayi kolaylastiriyormus hayirlisi bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?