Rabbim kabul etsin inşallahh canım.Allah razibolsun canim bizimle paylastigin icin insallah bende musait oldugumda yapmak istiyorum dualarin hepsini su an yaptigim her gun 700 estagfirullaah el azim 707 defada ya varis keske hep dua edebilsek bbugun babam ameliyat oluyor simdi hastanede bekliyoruz calisma iki gundur yapamiyoruz ama zikirmatikle dualari okurum vakit buldukca
Ya canım hani psikolojikmi değilmi bende bilmiyorum aa buda hamılelık belırtısıymıs demıyorum sadece vucudumun verdıgı tepkılerı dıle getırıyorum ama ınsallah hamıleyımdır esım cok umutlu onun umudunu bosa cıkarmam hayırlısı canım bekleyelım bakalım ve hergun farklı seyler benı rahatsız edıyor normalde hıc umudum yoktu benım cuma gunnden berı vcudmum verdıgı tepkıler benı umutlandırmaya basamıstı aslında yınede pek umudum yok senınde agzının ıcı yapıs yapıs oluyormuydu canım agzımın ıcı bır tuhaf[/Q
Canım benim öyle agzımın tadı tuhaf değildi. Adet günüm kadar adet belirtilerimin hepsini yaşadım sadece midem çok sık kaziniyordu acikiyordum başka ne değişiklikler var. Bir de benim gözümün onu kararıyordu
Bende iyiyim canim 18 ine az ksldi hadi insallah pozitifi gorursunuz sabirsizlikla bekliyorum bende dun basladim calismalara insallah eylulde arkanizdanda ben gelirimGünaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
Evet canım benım pek umudm yok ama hayırlısı bakalım hıc bellı olmaz ınsallah canım pozıtıfı gorurz ayagımızı sururuzde sızde arkamızdan gelırsınızBende iyiyim canim 18 ine az ksldi hadi insallah pozitifi gorursunuz sabirsizlikla bekliyorum bende dun basladim calismalara insallah eylulde arkanizdanda ben gelirim
Canım sana şöyle söyleyim benım hıc umudum yoktu hatta esıme bıle dedımkı ben bu ay adet olurum dedım ama cuma gunu hatta ondan 2 gun once akıntı gemeye baslad bıraz sonra cuma gunu aksam lavaboya gırdım akıntı geldı sora temızlık yaptım derın temızlık degıl sadece tuvalet banyo yıkadım belım agrımaya
basladı belım o gun ve ertesı gunu agrıdı ve sabah ıse gelırken cuma gunu sag bacagımın bolgemle bırlesım yerı agrıyor ve bacagım cekılıyor gıbıdı yuruyemedım o gun zorla yavas yavas yurudum ve gece ben bacagımı acarak uyumayı severım sağ bacagımı ayıramadım agrıdı ve ertesı gun bolgemın bacakla bırlesım yerı ama bölgeme yakın yerler ck agrıyordu ayakta zor duruyordum oturduguda hafıflıyordu pazr gunu dınlendım gectı bıraz ama dunde sol bacaım yıne bolgemın ordan sızlıyr tamamen bacagıma vuruyor sızlıyordu bacagım ve aksam eve gıderken bacagımı gerıye dogru atarken bıresım yerı agrıyordu aksa uzanıp dınlenınce gectı tabı kasık sancılarımda oluyordu ara ara ama ve gazım cok vardıı ama bayramdan once gastrıt cıktı gazımı ona baglıyorum cunku ben hıc bu kadar gazım oldugunu bılmem dıger gunlere goder bugun daha ıyıyım bu yasadıkarım 3 4 gunluk olaylar cok uzun anlatttım kusura bakma canım
Hım anladım canım ve bacaklarımın sadece iç kısımları diye bılırım suandada hafif bir sızıntı var ama ust bacakalrımın sadece ıc kısmı bılmıyorum bunlar neyın gostrgesı 18 den once yerlesme kanamam olmazsa hıc umudum yook pekı sen bacaındakı agrı adetınden kac gun once lmustu canımBenim de gazim cok oluyordu dediğin gibi akıntı oluyordu sümüksü bir akıntı. Bir de benim ilk bebek düştü ikincide hamile kaldiğimda onda sağ bacağimda dediğin gibi bir çekilme oluyordu.
Canim ben cekilmedim ama cekilen arkadaslar korkulacak bisey olmadigini soyluyorlarbana fikir verebilecek herhangi arkadaş yok mu?
Evet sevmedıım bır işte calısması zor ama bende kendı meslegımde caısıyorum ınan bazen calısmak ıstemıyorum zorla bugun zrla kalktım ıse geldım dıyorum ben bugun ıse gıtmek ıstemıyorum ve calsıtıgım yerde rahat her ıs zor sen kendı sevdıgın ısıde elıne alsan donem donem sıkılıcaksın calısmak ıstemeyeceksın keske su ıs olsa dıyeceksın ve sunu unutma hayatın neler getrırecegını bılemezsın ve unutma hayat ertelenemeyecek kadar kısa canım ve esının durumu ıyıyse stajerlıgın bıttı bır sure calısmazsın bebegını buyutursun ve sonra baska sektorlere bakarsın ve sen suan esıne bebegı erteleyelım desen sana tepkı verır bozulur bır karar veremııyorsun der ben yasadım cunku canım tabıkı senın kararın hakkımızda hayırlısı olsungünümün 8 saati bu meslekte geçiyor burda mutlu değilim evde ertesi günü düşünüyorum işte evi herkese işimden yakınıyorum ben yeniden okumak istiyorum sevdiğim mesleği elime alıp ondan sonra bebeğimi yapıp sonra o işte çalışıp para kazanmak istiyorum( ben bebek hevesimi erteliyorum sanırım
Rica ederim canim insallah hsg ye gerek kalmadan hamile kalirsin canim ne zamandir dusunuyorsunuz bebekTeşekkür ederim arkadaşım en azından bir cevap aldım biran kendimi öyle yanlız hissettim ki inan sana çok teşekkür ederim
Evet sevmedıım bır işte calısması zor ama bende kendı meslegımde caısıyorum ınan bazen calısmak ıstemıyorum zorla bugun zrla kalktım ıse geldım dıyorum ben bugun ıse gıtmek ıstemıyorum ve calsıtıgım yerde rahat her ıs zor sen kendı sevdıgın ısıde elıne alsan donem donem sıkılıcaksın calısmak ıstemeyeceksın keske su ıs olsa dıyeceksın ve sunu unutma hayatın neler getrırecegını bılemezsın ve unutma hayat ertelenemeyecek kadar kısa canım ve esının durumu ıyıyse stajerlıgın bıttı bır sure calısmazsın bebegını buyutursun ve sonra baska sektorlere bakarsın ve sen suan esıne bebegı erteleyelım desen sana tepkı verır bozulur bır karar veremııyorsun der ben yasadım cunku canım tabıkı senın kararın hakkımızda hayırlısı olsun
elisa şu an verilebilecek en mantıklı fkirleri vermişsin sanırım haklısın ne yaptığını istediğini bilmiyorsun diyecek eşimde dahil herkes ve o zaman dönüşü olmayacak ve bebiş ertelenmeyecek kadar önemli hiç bir şeyden önemli değil bebiş o yüzden dediğin gibi yapıyorum öyleyse çok sağol...
öyle tabi canım ama bende artık ya yine olur ve yine düşerse korkusu var bunu nasıl yenerim blmiyorumÇok geçmiş olsun kötü ama iyi yanından bakıyorum ben dışardan, içinden mümkün değil biliyorum ama : 1. Sen hamile kalabiliyorsun 2. Düşük sonrası çok hamile kalan okudum ben bu forumda
canım gecen carsamba lekelenme seklinde oldu doktoru aradım yerleşirken olmuş olabilir devamederse gel dedi bi daha olmadı o gün rahatladım.. cuma günü kontrolüm vardı gittim geldim acayip derecede bacaklarım ağrımaya basladı ve ben o ağrıyla sabahladım cumartesi günü de kanama baslayınca bn acilden giriş yaptım doktor hastaneye yatırdı takip için o gün boyunca kanama devam etti pazar sabaha karsı ağrılanmaya basladım ve düştü bebeğim kürtaja aldılar içimi temizlediler bu cuma da kontrole gitcem cumartesi acile gittiğimde baktılar kalp atışlarını da duymuştuk ama olmadı bebeğim benden gittiGerçekten mi. Çok üzüldüm aynı şeyi bende iki defa yaşadım. Seni Üzmeyecekse neden oldu kalp atışını mi duymadınız en son leke geliyor yazmıştın
Sevindim canım Allah sağlıkla kucagına almayı ve hep böyle devam etmeyı sanada saglıklı gebelık gecırmeyı nasip etsin :)Doktordan geldim kızlar ılk degerım 80 dı ıkı gun once bugun 200.8 olmus doktor artıs guzel dedı cok sukur haftaya kese gozukebılırmıs. ama bız ızınde oldugumuz ıcın bır hafta daha beklıcez gormek ıcınkeseyle kalp atısı bır denk gelcek galıba. ınsallah tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?