- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
ha şöyle espirilerini özlediktamam hemen kendime geliyorum şu üstümdeki yorgunlukla savaşıcam yoksa beni çökerticek :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha şöyle espirilerini özlediktamam hemen kendime geliyorum şu üstümdeki yorgunlukla savaşıcam yoksa beni çökerticek :)
Merhaba kızlarİzmirden selamlar buralar sıcaaakkk sıcaak çok sııcaaakkkk
benim mide bulantılarım hatsafhada gece hiç uyumadım nerdeyse bulantılardan
![]()
aferin aferin bende cumartesi dr gideceğim bakalım ne diyecek dr
Merhaba canım Adanda çok sıcak bebıs nasıl canım hamılelıgın cılvelerını cekıyorsun suan desnee canım saglıklı olunda gecer canım :)Merhaba kızlarİzmirden selamlar buralar sıcaaakkk sıcaak çok sııcaaakkkk
benim mide bulantılarım hatsafhada gece hiç uyumadım nerdeyse bulantılardan
![]()
ha şöyle espirilerini özledik![]()
hmm teşekkür ettim canım saol bilgi içinyumurtlama gününü gösteren gebelik testine benzeyen bir test![]()
O zaman ben itiraf ederim ben dün akşam test yaptım negatif çıktı ve negatif çıkacagıı bıle bıle yaptım ben cok rahatsız olunca kuzenım arkadasım ısrarla yap yap dedıler onları kırmamak ıcın yaptım ama 18 de tekrar yapacagım yapma canım bence bekleşeytan diyo bekleme kızları git test yap :)ama sonra içimden bi ses yapma diyohangisini dinlesem:):)
Ohh ne güzel aylık programınıda hazırladın canım hadi bakalım hayırlısı inşalalh ovulasyona gerek kalmaz :)tamam anlaştık önce 18i sonra doktor sonra testtt bu ay planım hazır :)))
tabi ya bide 18 de toplu teste hamile çıksak gör o zaman mutluluk ve enerjiyicaanım ya :) burda kendi kendimize mutluluğu paylaşıyoruz enerji veriyorsunuz ben nasıl kötü olurum bu ortamda :)
aferin aferin bende cumartesi dr gideceğim bakalım ne diyecek drhemen silkeliyorum kendimi canlanıyorum bebek fikri beni hayata döndürdü sanki :)) şimdi haftaya zamanında adet olursam hemen ov testi alıp çalışmalara başlıyorum :)))
Çıkalım Allahım lütfennnntabi ya bide 18 de toplu teste hamile çıksak gör o zaman mutluluk ve enerjiyi![]()
Evet canım ya topık enerjımıze havalanır :):):) inşallah hepımız hamıs cıkarız umudum yok ama kısmet bakalımtabi ya bide 18 de toplu teste hamile çıksak gör o zaman mutluluk ve enerjiyi![]()
O zaman ben itiraf ederim ben dün akşam test yaptım negatif çıktı ve negatif çıkacagıı bıle bıle yaptım ben cok rahatsız olunca kuzenım arkadasım ısrarla yap yap dedıler onları kırmamak ıcın yaptım ama 18 de tekrar yapacagım yapma canım bence bekle
bak sen test yapmış bide saklıyo:):)bende yapasım var ama negatif görecem eminim çünkü adetten önce çıkmıyor geneldeO zaman ben itiraf ederim ben dün akşam test yaptım negatif çıktı ve negatif çıkacagıı bıle bıle yaptım ben cok rahatsız olunca kuzenım arkadasım ısrarla yap yap dedıler onları kırmamak ıcın yaptım ama 18 de tekrar yapacagım yapma canım bence bekle
Güzelim ben sonucu bıle bıle yaptım sırf kuzenım ısrar ettı diye öylesıne yapılmıs bıse eger pozıtıf cıksa suprız olurdu bana bende bılıyordum olsa bıle cıkmayacagınıneneneeeeeeeeinanmıyorum predictor mu yaptın ama şimdiden hiç biri sonuç vermez sende biliyorsun hani geçen ay ki gibi hata yapmayacaktık ah elisa ahh neyse bi şey demiyorum sonuç yeterince
![]()
Çekindim kuzum ya söylemeye ama ben negatfı gorecegımı bıle bıle yaptım uzulmedım o yuzden sırf kuzenım ısrar ettıgı ıcın öylesıne yaptım asıl isteyerek merakla yapacagım test sızlerle yaacagım test dun yaparken hıc heyecananmadım ama sen yapma canım gördukkı cıkmıyor bekleyelım 18de yapalım hayırlı sonucları alalım ınsallahbak sen test yapmış bide saklıyo:):)bende yapasım var ama negatif görecem eminim çünkü adetten önce çıkmıyor geneldemecbür bekleyecem
inşallah nedense 2 gündür umutlanmaya başladım hade bakalımÇıkalım Allahım lütfennnn
Kızzz sen test mi yaptın bakıyım kaçak seniii: )) banada arada esmiyor değil; esincede yapmamak için hemen çişimi yapmalıyım diyorum koşarak wc ye gidiyorum: ) az önce biraz etrafı toparladım nası nefes nefese kaldım sanki kalbim ağzımda atıyodu şimdi uzandımda geçtiSallayacagız canım benım yeterkı guclu olalım bende hepımız ıstıyoruz bebegımızı ınsallah pazartesı hayırlı haberlerını alacagız ben ınanıyorum üzülmek yok![]()
Hadi bakalım inşallah canım belirtinmi varmı canım senı umutlandıran ne olduinşallah nedense 2 gündür umutlanmaya başladım hade bakalım![]()
Kızzz sen test mi yaptın bakıyım kaçak seniii: )) banada arada esmiyor değil; esincede yapmamak için hemen çişimi yapmalıyım diyorum koşarak wc ye gidiyorum: ) az önce biraz etrafı toparladım nası nefes nefese kaldım sanki kalbim ağzımda atıyodu şimdi uzandımda geçtieğer hamişsem belirtikerim yüksek ısı kalp çarpintısı ve gözaltı seğirmesi (icat edilmemiş belirtiler:))