- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
ne güzel bi rüya bence bir işaret bu rüyan inşallah canmCanım ben akşam uyumadan önce dedımkı Allah'ım eger bebegım varsa hamıleysem bana ruyamda goster bebegımı yada bır ısaret goser dedım ve rüyamda esımın kuzenın esını gördum gercektede hamıle onun yanında mıdem bulanıyor ve kendımı lavaboya zor atıyorum cıkarıyrum bana dıyrkı sen bır test yapsana dıyorum ama benım goguslerım agrımıyorkı ben hamıle degılmdır dıyorum bana dıyorkı derın nefes al bırden bırak bakım kendını agrıyacakmı dıyor böyle bır ruya gordum canım ama bendekı garıp olay kendımı o kadar ınandırmısımkı gogus agrısıın olmasına cunku benım goguslerım agrımıyor o yuzden hıc umudum yok ama inşallah rüyamdaki işart doğrudurda hamiş çıkarım
Zaman çok hızlı geçiyo tez zamanda kavuşucaz inş bebişimize ben hissediyorumben 2 senedir bebek istiyorum ama düşükten sonra 1 sene bekleme süresi felen zaman öyle geçti hazirandan beri korunmayı bıraktık 3 deneme olacak
İnşallah canım inşallah ve inşallah hamıleysek 18 de teste çıkarlarne güzel bi rüya bence bir işaret bu rüyan inşallah canm
Ben de senden cnm bacak kasık ağrıların bebişten inşAmın canım Bende sızı falan hiçbirşey yok canım bak senınkınde yine sızı var 18 ne kadar agrıyda dönşür umutluyum senden
İnşallah canım benimBen de senden cnm bacak kasık ağrıların bebişten inş
Geçmişolsun canım inş bebektendir kan testi yaptırmadın mı? Ateşin kaç?selam kızlarrr... nasılsınız.... gebelik testindeki negatife inat 43. gün hala adet olmadım.. gebe değilsem kesin apandistim patladı sağ kasığım çok ağrıyor ve midem bulanıyor....
Merhaba canım ıyıyızz sen nasılsın canım bır dr gorunsen bu kadr uzun adet gecıkmesı bır ultrasonla baksınselam kızlarrr... nasılsınız.... gebelik testindeki negatife inat 43. gün hala adet olmadım.. gebe değilsem kesin apandistim patladı sağ kasığım çok ağrıyor ve midem bulanıyor....
inşallah canım inşallahZaman çok hızlı geçiyo tez zamanda kavuşucaz inş bebişimize ben hissediyorum
ya o evlilik tarihi nasıl yazılıyoMerhaba canım ıyıyızz sen nasılsın canım bır dr gorunsen bu kadr uzun adet gecıkmesı bır ultrasonla baksın
Güzelim ben sonucu bıle bıle yaptım sırf kuzenım ısrar ettı diye öylesıne yapılmıs bıse eger pozıtıf cıksa suprız olurdu bana bende bılıyordum olsa bıle cıkmayacagını
canım sağ köşede isminn oldugu yerden kişisel bilgilere gir ordan bayagı asagıya ın orda soruyor bılgılerı gırıyorsun cıkıyorya o evlilik tarihi nasıl yazılıyo
Ahhh keske canım keske öyle olsaydı bıldıgın koskoca bır negatıftı ama ınan hıc uzulmedım takılmadım cunku daha 1 hafta varpeki bunu görmedik duymadık sende dahil :) keşke sonuç silik çizgi olsaydı da kızamasaydım
kız sen test mi yaptın bakim?Ahhh keske canım keske öyle olsaydı bıldıgın koskoca bır negatıftı ama ınan hıc uzulmedım takılmadım cunku daha 1 hafta var
selam kızlarrr... nasılsınız.... gebelik testindeki negatife inat 43. gün hala adet olmadım.. gebe değilsem kesin apandistim patladı sağ kasığım çok ağrıyor ve midem bulanıyor....
Evet canım ya kac gundur ben rahatsz olunca kuzenım cok ısrar ettı cıkmaz nıye yapım dedım yok sen yap bellı olmaz dedı yapın ve tahmın ettıgım gıbı negatıf ama pazartesı sızlerle asıl testı yapacagım :)kız sen test mi yaptın bakim?
Ahhh keske canım keske öyle olsaydı bıldıgın koskoca bır negatıftı ama ınan hıc uzulmedım takılmadım cunku daha 1 hafta var
oooo sen anlaşmayı bozmuşsun ama cnm :) hani sabırlı olup beklıcektık 18i..gercı benım reglım 18inden önce bıle gelebılır bu ay :)Evet canım ya kac gundur ben rahatsz olunca kuzenım cok ısrar ettı cıkmaz nıye yapım dedım yok sen yap bellı olmaz dedı yapın ve tahmın ettıgım gıbı negatıf ama pazartesı sızlerle asıl testı yapacagım :)
Olur canım hatırlatırız bende cuma gunu test alacagım bende tek çizgi göreceğimi biliyorum ama gruba ayak uyduracagım :) bır sponsor bızede lazım topıgımıze bırı sponsor olurmu acaba :)bende diyorum ki kendime sponsor bi gebelik testi firması mı bulsam :))) tek çizgi çok eminim çokkk bu ay o yüzden ayın kaçı olduğuna bile bakmıyorum artık cuma bi hatırlatma yaparsanız test alıyım hafta sonu:)
Benim iki tane düşük oldu. Ikinci de 1 hafta oldu düşeli bayramda oğrenmistik hamileligibir de onu görseydim ne olurdum bilmiyorum zaten canım cok zor bişey bu.. senin 1 kez mi oldu düşük 2. doğdu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?