- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Wuhuuu çok hızlısın canım:)eveett kizlaaarrr bugunu saymazsak kaldi 5 gun 18i ben direk kan vercem haberiniz olsun. Daha kesin sonuc
kızlar 18 de toplu test yapacaklar siz idrar testindenmi bahsediyorsunuz ben kan testi yaparız sanıyordum
Wuhuuu çok hızlısın canım:)eveett kizlaaarrr bugunu saymazsak kaldi 5 gun 18i ben direk kan vercem haberiniz olsun. Daha kesin sonuc
Bende de hiç belirti yok kuzum sadece ateşim yüksek gibi bide çabuk yorulduğumu hissediyorum psikolojik sanırımKizlaarr 18ine son 5 gun hadi bakalimmmm. Bende hic belirti yok suan. Bazen sag tarafim hafiften tik tik ediyo. Onun disinda bisey yok adet belirtisi agri vs hic bisey yok belki daha erkendir. Ayin 18inde ben direk kan testi yaptircam sonucunu yazarim hemen.
Kuzum ben idrar testi yapıcam evde gebelik testikızlar 18 de toplu test yapacaklar siz idrar testindenmi bahsediyorsunuz ben kan testi yaparız sanıyordum
Kuzum ben idrar testi yapıcam evde gebelik testi
Gaz ilk belirtilerdenmiş cnm ben de hiç belirti yokSlm kizlar iki gundur felaket gazim var. Esimin yaninda duramiyom hatta bu gece ayri yatcam afedersiniz sagdan sola donsem tutamiyorum
baskada ne agri ne sizi ne sislik hic birsey yok.
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor,bazen adet sancısı gibi,bazen hiç belirti göstermiyor.Allah isteyen herkese nasip etsin hamişliği inş...Benimde dun aksam olusuverdi. Bugun gun boyu vardi .Ama baska hic birsey yok memislerime baktim banamisin dememis gayette porsumus vaziyetteler.. aman ne bilim iste olaydik bu ay hayirlisiyla ne iyi olurdu demi kis:)
Ayy ne de güzel olur .. İnş 9 kişiden gebe çıkacaktır rabbim hayırlısını versinBenimde dun aksam olusuverdi. Bugun gun boyu vardi .Ama baska hic birsey yok memislerime baktim banamisin dememis gayette porsumus vaziyetteler.. aman ne bilim iste olaydik bu ay hayirlisiyla ne iyi olurdu demi kis:)
Evet öyleymiş canım 18inde 9 kişi test yapıcaz inşHamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor,bazen adet sancısı gibi,bazen hiç belirti göstermiyor.Allah isteyen herkese nasip etsin hamişliği inş...
sagol cnm tsk ederimGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
amin cnmmmm Sende saglikla kucagina al buyut uzun omurlu hsyirli olsun yavrunRabbim kabul etsin inşallahh canım.
bende öyle anladım ve kan testi yapacam bende belirti felan yok maalesef peki sendeBilmiyorum cnm.ben sanki oyle algiladim isteyenler kan verir isteyenler idrar sonuc guzel olur ins. Sende var mi belirti fln ?
Maşallah sübhanallah. Hep böyle güzel haberler alırsın insALLAH. Benim de bu ay hamilelik vardı düşükle sonuçlandı.bu ikinci düşük. Araştırması yapılacak. Doktor ara verin dedi. Bizde durumlar bu canimçok şükür iyiyim bugun dr gittim kesemizde 18mm olmuş 2 hafta sonra hem bebişimi hemde kap atıslarını görcem inşallah senın calısmalar nasıl gidiyo?
anlıyorum ama benim bat 19 da ve hamile olsam bile idrarda çıkmaz ben kan testi düşünüyorumKuzum ben idrar testi yapıcam evde gebelik testi
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsunmerhaba kızlar.. uzun zamandır yazmıyordum üzücü bir haberle geldim. bugün doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendimne yapacağımı bilmiyorum. soğan kürü iyi geliyor diyolar..
teşekkür ederim. moralim çok bozukgeçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?