2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende de hiç belirti yok kuzum sadece ateşim yüksek gibi bide çabuk yorulduğumu hissediyorum psikolojik sanırım

Slm kizlar iki gundur felaket gazim var. Esimin yaninda duramiyom hatta bu gece ayri yatcam afedersiniz sagdan sola donsem tutamiyorum
baskada ne agri ne sizi ne sislik hic birsey yok.

Benimde dun aksam olusuverdi. Bugun gun boyu vardi .Ama baska hic birsey yok memislerime baktim banamisin dememis gayette porsumus vaziyetteler.. aman ne bilim iste olaydik bu ay hayirlisiyla ne iyi olurdu demi kis:)

Benimde dun aksam olusuverdi. Bugun gun boyu vardi .Ama baska hic birsey yok memislerime baktim banamisin dememis gayette porsumus vaziyetteler.. aman ne bilim iste olaydik bu ay hayirlisiyla ne iyi olurdu demi kis:)
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor,bazen adet sancısı gibi,bazen hiç belirti göstermiyor.Allah isteyen herkese nasip etsin hamişliği inş...

Ayy ne de güzel olur .. İnş 9 kişiden gebe çıkacaktır rabbim hayırlısını versin

merhaba kızlar.. uzun zamandır yazmıyordum üzücü bir haberle geldim. bugün doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum. soğan kürü iyi geliyor diyolar..

çok şükür iyiyim bugun dr gittim kesemizde 18mm olmuş 2 hafta sonra hem bebişimi hemde kap atıslarını görcem inşallah senın calısmalar nasıl gidiyo?
Maşallah sübhanallah. Hep böyle güzel haberler alırsın insALLAH. Benim de bu ay hamilelik vardı düşükle sonuçlandı.bu ikinci düşük. Araştırması yapılacak. Doktor ara verin dedi. Bizde durumlar bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…