Öyleyse bende senin güzel haberlerini bekliyorum canım. Hadi hayırlısı olsun.
bu ay cinsellik kısmını hayatımdan attım ilişkileri ihtimalleri hiç birini saymıyorum bat gelsin adet olayım ondan sonra uğraşacağım kendimle nadasa vurdum kendimi :):)
Merak etme azcicik kaldiii :)Canım benımde normalde goguslerımde hassasıyet olmaz adet öncesınde ama ıkı aydır dolgunlasıyor bende bacak agrısı ve kasık sancısı var ara ara gelıp gecıyor kafanı rahatlatmak ıstıyorsan yap canım ama cıkmazsada uzulme cunku cıkma
Hım bende dolgunlukla bırlıkte ağrıda olması lazım dıye bılıyordum nerden bılım herkesın belırgın belırtısı gogusler ve agrısı olunca arada kasıklarımda sanılanıyor aahhh ahh gelsın sonucu ogrenelım artık hım senın safagı beklerız artık :)
Hayırdır inşallah kuzum?????
dedemi kaybettik o ara bunları düşünmedim zaten geçende 3 4 gün önce eşimle öylesine aramız bozuldu işte değişik değişik olaylar oldu bebiş dışında her şeyle ilgilendim :) sizin yurtdışı tatili ne zaman bayramda mıydı?
Merak etme azcicik kaldiii :)
En azından öğrenelim de kafamız rahatlasiiin :) şu 18 i bi gelse hayırlısıylaa...:) ah aaahhh sonra 27 28 i benimki... Daha çok var :):)
Bu arada ben bir göründüm gidiyorum gene kızlar... Öpüyorum hepinizi.
Elisa dediklerimi unutma tamam mı canım vücudunu dinleme.
Kaygılı kuzucum sende de bir umutsuzluk sezdim sanki kafanı kurcalayan bir şeyler var gibi. Sankiii emin değilsin daha isteyip istemediğinden gibi anlıyorum ben. Önce ne yapmak istediğine karar ver. Sonra mutsuz olmanı istemiyorum. Umutsuz olmakta yok.
Bu arada bendimahi nerelerde?
Opra ne yapıyor?
Kiyamam adet olursan bir daha belirtilere takılmak yok zaten :):)Canım ben adet olacagım dıyorum sız benden umutlusunuz hadı bakalım ınsallah ben yanılırım senın de az kaldı canım az gecer zaman :)
Aaaaa başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Hayat böyle maalesef birileri ölüyor, birileri doğuyor. Her ölüm acıdır ama hep söylerim allah sıralı ölümler versin.
merhabalar herkese nasılsınız
canım ben hakkaten yumurtluyorum galiba tavuk olacaz yakında:):) bugün wc ye gittiğimde yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti bugün saat 5 te ovu testini tekrarlıyım bakalım sonuc ne olacakHadi ya, olsun canim, zevksiz ilişkiden hayr gelmez zaten :)
Aşkla gelsin bebeginiz canim :)
Herkeste ağrı olmuyor kiiiz :)
Hadi azciik kaldı sabredelim bakalim... Olmazsa artık önündeki maçlara:):)
Sizin tarih gecince ben şafak saymaya başlayacağım :)
Hadi ya , tut canim tut... Bebis olunca zaten kilo alacaksiiin...
inşaAllah hamilesindir canımayyy kızlar delirmek üzereyim daha önce hiç böyle olamıştı şu an canım öyle bi mücver cekiyorki anlatamam sanki yemezsem ölecem gibi vallah acaba hamilemiyim
kız can çekmesi var can çekmesi var bu çok farklı geldi gözümün önünden gitmiyor vallah düşünmekten başım ağrıdıinşaAllah hamilesindir canımmesela bana olsa hamile olmazdım çünkü benim oldum olası bi anda canım bişeyler ister hele ki konu kebap oldumu biterim
bu durumu hayra yoralım ki hayırlı olsun bebişler göbişlere dolsun mani gibi oldukız can çekmesi var can çekmesi var bu çok farklı geldi gözümün önünden gitmiyor vallah düşünmekten başım ağrıdı
Benim de her şeyi canim çeker ondan anlayamam herhalde... İnsaAllh hamilesindir canim :)ayyy kızlar delirmek üzereyim daha önce hiç böyle olamıştı şu an canım öyle bi mücver cekiyorki anlatamam sanki yemezsem ölecem gibi vallah acaba hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?