2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o zaman gecikmen hep oluyorsa nedeni araştırılmalı eğer adet olursan ki hala ümit var stres yapıyorsun beklerken o yüzden de adet gecikiyor
canm polikistik over cıktı ama bu ay geç yumurtladım ondan gecikti gibi bu ay hamilemiyim diye düşünmekten çok başka sorunlar vardı evimi taşıcam ev topluyorum da

Larsson naber bebeğim nasılsın?

Bu arada benim testlere bir yorum yapsana pzts t c'den koyuydu dün yaptım ikisi de eşit çıktı yani t açılmaya mı başladı ki c ile aynı koyulukta çıktı? Bu demek oluyor ki çatladı mı yumurtlama devam mı ediyor?

Bugün akşam da yapıcam merak ediyorum.

sizdede gerginlik var öylemi kız 18 gelsin görürüz heyecanını

canm polikistik over cıktı ama bu ay geç yumurtladım ondan gecikti gibi bu ay hamilemiyim diye düşünmekten çok başka sorunlar vardı evimi taşıcam ev topluyorum da

pko atlatılır dikkat edeceksin kendine ev mi zor iş allah yardımcın olsun beline vs dikkat et sen yine de ne olur ne olmaz

pazartesı yumurta lh sevıyesı en yuksek noktaya cıkmıs canım.daha sonra catlamaya caslar.bıu çatlama suresı kısıden kısıye degısır cnm.benımde testlerım pespese 2 gun pozıtıf olup sonra sılıklesıyor.keske bugun sabah 10 gıbı ve aksam 7-8 gıbı yapsaydın ıkıkez testı..4-5 saat sonra bıle sevıye tamamen düşmüş olabılıyor en azından tam olarak ne zaman sılındgını daha net gorursun...bazıları yumurtlama donemınde gunde 2 kez yapıyorlar testlerını.bir bayan demıstı,bazı kısılerde yumurta 3-4 saat sonra catlar ovu testınde pozıtıfı gordukten sonra demıstı.oyuzden tam pozıtıfı gordukten sonra gunde 2 kez test yapılması mantıklı gıbı geldı banada..eger bugun dunkune gore epey sılınmısse calısın yıne canım.ama sılınme dunkune gore fazla degılse bugun degıl yarın calısın.hep sprem kalıtesı artmıs olur gün asırı olursa.gercı içinden nasıl gelıyorsa kendınızı nasıl rahat ve istekli istiyorsanız ozaman calısın canım.zorlamayla çalısma pekde saglıklı olmuyormus. gönlünden nasıl gecıyorsa öyle calıs canım :)

sizdede gerginlik var öylemi kız 18 gelsin görürüz heyecanını

var var sorma bende yokta eşimde var takmıyorum benim genel olarak duyarsızlığım söz konusuydu 3 gündür dünyayı takmadım hi umrumda değildi iş eş problemi vs vs :) bugün iyiym :) 18 ini hatırlatın please :)

Canim daha 2 yıl olmuş. Bak bizim ki 4 yıl oldu. Eşim hep diyor biz çocuk olsun diye evlenmedik çocuğumuz olursa olur olmazsa da yapacak birsey yok diyor. Tabi çok istiyoruz olsun bunun tedavisine de bakacağız bakıyoruz da. Ama Rabbim vermezse de olmuyor

şimdi test yaptım ama negatif bu ayda olmadı adette gecikti yine
Bir kaç gün bekle tatlimm bakalim hayırlısı olsun Rabbimden...:)

benimde 27 ekim :):) bebek için erken değil dediniz ben bazen düşünüyordum erken mi diye :)
Ben bebek çocuk aşığım resmen :)
Bana kalsa evlendiğim gibi yapardım ama uni son senemdi dedim o bitsin, eşimle 9 yıllık sevgiliydik biz o da azcik evlendiğimizin tadına doyalim diyordu , iyi dedim...okul bitti azcik tatil yaptık dedim hadi artık yapalım... Tamam canim yapalım dedi :):) erken değil bak hemen olmuyor görüyoruz ... Rabbim hasretini çektirmesiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…