• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar umutsuzlanmayın pozitif olun bu ay olmazsa gelecek ay deneriz Allah hayırlısını versin.böyle kafaya takınca kendimizi yıpratıyoruz.
Evet canım ya karamsarlık oluyo malesef ama umut hep var rabbim hepimize zamanı gelince bebeklerimizi verecek inş.

Kızlar çatlamış dimi yumurtam larsson ne diyorsun testime canım bir yorum yap.
oh ohh gelsin yumuşlar.. Bugece calıs yarın da calış.çalış çalış çalış,,, mevlam çalışanın yüzüne güler.ne demişler işleyen demir ışıldar :KK48: Çok manidar oldu valla.herşey yolunda cnm temeller atılıyor inş.hayırlısı olsun mevlam nasip etsin bu ay

1961 insaallah gulum hep berabr insaallah friendly olsun kiz otuzdan oncesi citira giriyo sonra kitir oluyo benim psikom cabuk karta dondu:)
Alintida yapamadim

1961 insaallah gulum hep berabr insaallah friendly olsun kiz otuzdan oncesi citira giriyo sonra kitir oluyo benim psikom cabuk karta dondu:KK66:
Alintida yapamadim

Canım benim. her yaşın kendi güzelliği var bak mesela ben 31 yaşındayım ama kendimi hala 20 lik gibi hissediyorum ve 2 de prensesim var düşün yani:KK48:

Canım benim. her yaşın kendi güzelliği var bak mesela ben 31 yaşındayım ama kendimi hala 20 lik gibi hissediyorum ve 2 de prensesim var düşün yani:KK48:
Oohh maasallh Allah bagislasin .. kuzum beni surec yordu herhal bende hep cocuk kalmisimdir aslinda ama iste isti esti cevre baskisi derkrn daha dun yirmili yaslardaydim bir anda otuz oldum sanki

1961 insaallah gulum hep berabr insaallah friendly olsun kiz otuzdan oncesi citira giriyo sonra kitir oluyo benim psikom cabuk karta dondu:KK66:
Alintida yapamadim
Hepimiz olalım inş otuza 14ayım var. Bu bizim içimideki çocuk aşkı nası bişey rabbim bunu nası veriyo içimize düşünsenize şu an evimizde minnacık canımızdan bi parça pondik pondik ayaklar Allahım yerim yaaa

Hepimiz olalım inş otuza 14ayım var. Bu bizim içimideki çocuk aşkı nası bişey rabbim bunu nası veriyo içimize düşünsenize şu an evimizde minnacık canımızdan bi parça pondik pondik ayaklar Allahım yerim yaaa
Bende yerim bende:)

Genç anne olmuşsun maaşallah sana mevlam bizlerede nasip etsin inş

Aminnnnnnnn... inşaAllah Allahım sizlerede nasip eder...ve banada 3.çocuğumu:KK46:
Oohh maasallh Allah bagislasin .. kuzum beni surec yordu herhal bende hep cocuk kalmisimdir aslinda ama iste isti esti cevre baskisi derkrn daha dun yirmili yaslardaydim bir anda otuz oldum sanki

Back
X