O konumda bırakmıyorum canım esımı baktım kendısı dengeyııkoyamıyorum uyarmak zorunda kaldım kendımı gerı cekmeyı dusunuyorum zaten bakalım canım nasıl olacak umarm duzelır yoksabu durum bızı etkıleyecek
Canım bende de öyle bır huy varkı benı tersledıyse yuzum gulmez ıcıme sogukluk gırer hıc bırsey yapasım gelmez ınsallah zamanla duzelır sen ne güzel dengeyi koymuşsun kayınvalıdem oğlunada laf söyletmez ben kılo alıyor az yesın derım yesın oğğlum yesın der sankı ben kötulugunu ıstıyorumo kötü bi mantık ama şunu evlendiiğimden beri gördüm sen nasıl yaparsan karşı tarafta öyle iyi niyetli oluyor amaa bazı insanlar buna rağmen düzelmiyorsa o zaman sıkıntılı mesela biz kayınvalidemlerden çıkıyoruz öpsene anneni diyorum ya da kadına kızıyor kırıcı oluyorsun diyorum yani onu koruyorum artık kayınvalidemle kayınpederim bana dert yanıyorlar sanki ben kızları o damatlarısen onların tarafında olmaya çalış sonrasında eşinde farklı olduğunu iyi niyetli olduğunu düşünecektir allah yardımcımız olsun
O konumda bırakmıyorum canım esımı baktım kendısı dengeyııkoyamıyorum uyarmak zorunda kaldım kendımı gerı cekmeyı dusunuyorum zaten bakalım canım nasıl olacak umarm duzelır yoksabu durum bızı etkıleyecek
cnm yaa bnmde moralm bozuldu yumlar büyümedi mi diye ama hissettm kaç kez pır pır atıp ağrıdıklarını hayırlısı bakalm eşim bgn de devlet hstnesnde sperm testi yaptırdı çalışma yapamdk 3 gündr şimdi de pazara kadar yine beklicz
evet sen yinede arayı düzelt ama o pas vermiyorsa sessizliğini koru o gelsin bırak
çatladı mı patladı mı diye düşünme sen şimdi eşinin sonuçları hayırlısıyla gelsin düzelsin ondan sonra o mutlulukla çalışmalar devam
cnm hep aileler ortamı geriyo zaten bizde de öyle oluyor mesela bizim henüz arabamız yokken lazım olduğunda babasından almasıı sölerdm söylememin nedeni de bu arabayı alırlarken yarı parasından fazlasını eşim verdi biz çalısana kdr kazandığının kurusuna kdr da verdi ama eşim hep araba sart diil diye geciştirdi istemedi hiçbizmn şimdi biz araba ile gittik mi kendi arabalarını garajdan cıkarmk zor geliyo sizinkiyle suraya gidiverelm filan deyip arada bi eşim götürüyor arabayı ilk aldığımzda babası hediye olsn diye benzin almıs bize eşim de o kdr benzin aldı babam kıramm diyo ama bizimkile sakasına takılsa suraya götür diye snr evde annengil de istedi diyo annemlernde arabası var zaten onlar saka takılıyo derken bi soğukluk tartişma başlıyo işte ve buna benzer ailevi sorunlr
Anladm canım ben anlamıyorum nıye kıskanılar bırakın ogullarınızı mutlu edelım huzurumuzu bulalım aıle oldugumuzun farkına varalım evlenelı4 ayoldu su yasadıklarım uzuyorve gelecek zamandan krorkutuyor benıooo cnm ne diyosn bizde de oluo biz evlendik ağustosun 18inde bn diyarbakırda görev yapıyodm eş durumu tayinm çıkmamıstı 1 eylülde diyarbakıra gitcktm evleneli 2 hafta olacak evimde oturamadn esyalrımı kullanmadn gidecem diye moralm sıfırdı eşim yokken sürekli ağlıyodm aksam annesigile gidiyodk vay cakır gözlu oğlumda bn dayanamıyom seni çok özlüyom da burda yanımızda olaydn da neler neler bnm de canıma ak etti anne bnm tayinim çıkması haftaya geri döner hasret giderrsnz deyiverdm sinirdn bu sefer de sana ayrı üzülüyorm orda tek ne yapcn keske tayin çıksaydı filanlar neyse sonunda gecen yıl kimseyi mağdr etmediler son anda tekrr es durumu tayini yapıldı da eşim annesinn evine gitmk zorunda kalmadı
bizimkilerde habersiz gelirler bizi bırak bizi götür getir hep eşimi strese sokuyorlar kızıyorum o çocuk evden ayrıldı taşımak zorunda değil biz bir aileyiz zırt pırt germeyin kocamı diyemiyorum
Bence gösterebilirsin canım tersleyecegını zannetmıyorum durumu ızah edersıninş cnmsonuçları alıcz da eşim 3 gündür işe geç gidiyo sonuçları göstermk için tekrr gidemm izin lamam diyo bn mi gitsm sonuç göstermeye dr tersler mi ki
ayyy cnm demek hep aynılar bizdede öyle eşimin babası bahce işlerine bayılır kendine bahce yapıyo hergün iş tamirat ekim dikim hiç işi bitmiyo eşimden snr 2 oğlan daha var küçük olan çok yardm ediyo babasına hakkını yemeyelm ortanca olann umrunda diil gecen gün bahcedelerdi hep birlikte bnde evleri yok mu hep bahceye mi gitcz diyorm börtü böcktn korktuğuma gidesim gelmiyo hoslanmıyorm da neyse gittik babası calışıyo oğlum iişte hiç sormuyon yapılck bişi var mı diye yrdm etmiyn filan dedi eşimde bana diyo hep senn yüzüne azar yedim diye ne münasebet evdeki oğlan keyfi gezsn biz ziyaret dedik aksatmadk bide laf yicez yapmk zorunda mı sanki bizim evin işi hiç yok mubizimkilerde habersiz gelirler bizi bırak bizi götür getir hep eşimi strese sokuyorlar kızıyorum o çocuk evden ayrıldı taşımak zorunda değil biz bir aileyiz zırt pırt germeyin kocamı diyemiyorum
Canım bende de öyle bır huy varkı benı tersledıyse yuzum gulmez ıcıme sogukluk gırer hıc bırsey yapasım gelmez ınsallah zamanla duzelır sen ne güzel dengeyi koymuşsun kayınvalıdem oğlunada laf söyletmez ben kılo alıyor az yesın derım yesın oğğlum yesın der sankı ben kötulugunu ıstıyorum
Bilmiyorum canım dün akşam bütün umutlarım kırıldı çok rahat geçiriyordum bu ayı ama sadece dün akşam yüzünden çok mutsuz oldum ağladım ağladım ağladım gözlerim şişmiş sabaha. Nasıl işe gidicem ben bu gözlerle dedim. Makyaj yaptım pörtlemiş göz kapaklarıma ama o bile kapatmadı çipil gözlerimle geldim. Bize nazar mı değiyor ne.
ewt cnm yaa bni de çok korkutuyo daha senemiz yeni oluo neler yasıyorz hep böyle mi olck diye hele sizin gibi 4-5 aylıkken daha sık problm oluyodu zmnla bazı seyle yoluna giriyo ama aileler mutlaka problem oluyo hadi hayırlısı bakalmA
Anladm canım ben anlamıyorum nıye kıskanılar bırakın ogullarınızı mutlu edelım huzurumuzu bulalım aıle oldugumuzun farkına varalım evlenelı4 ayoldu su yasadıklarım uzuyorve gelecek zamandan krorkutuyor benı
aynen öyle bizim bir evimiz düzenimiz olduğuna alışamıyorlar ben habersiz işi sevmiyorum diye herkeslereyaydım söyledim :)ayyy cnm demek hep aynılar bizdede öyle eşimin babası bahce işlerine bayılır kendine bahce yapıyo hergün iş tamirat ekim dikim hiç işi bitmiyo eşimden snr 2 oğlan daha var küçük olan çok yardm ediyo babasına hakkını yemeyelm ortanca olann umrunda diil gecen gün bahcedelerdi hep birlikte bnde evleri yok mu hep bahceye mi gitcz diyorm börtü böcktn korktuğuma gidesim gelmiyo hoslanmıyorm da neyse gittik babası calışıyo oğlum iişte hiç sormuyon yapılck bişi var mı diye yrdm etmiyn filan dedi eşimde bana diyo hep senn yüzüne azar yedim diye ne münasebet evdeki oğlan keyfi gezsn biz ziyaret dedik aksatmadk bide laf yicez yapmk zorunda mı sanki bizim evin işi hiç yok mu
aynen öyle bizim bir evimiz düzenimiz olduğuna alışamıyorlar ben habersiz işi sevmiyorum diye herkeslereyaydım söyledim :)ayyy cnm demek hep aynılar bizdede öyle eşimin babası bahce işlerine bayılır kendine bahce yapıyo hergün iş tamirat ekim dikim hiç işi bitmiyo eşimden snr 2 oğlan daha var küçük olan çok yardm ediyo babasına hakkını yemeyelm ortanca olann umrunda diil gecen gün bahcedelerdi hep birlikte bnde evleri yok mu hep bahceye mi gitcz diyorm börtü böcktn korktuğuma gidesim gelmiyo hoslanmıyorm da neyse gittik babası calışıyo oğlum iişte hiç sormuyon yapılck bişi var mı diye yrdm etmiyn filan dedi eşimde bana diyo hep senn yüzüne azar yedim diye ne münasebet evdeki oğlan keyfi gezsn biz ziyaret dedik aksatmadk bide laf yicez yapmk zorunda mı sanki bizim evin işi hiç yok mu
merhabalar hanımlar
merhabalar hanımlar
durumu izah edersen terslememesi lazım !!inş cnm :) sonuçları alıcz da eşim 3 gündür işe geç gidiyo sonuçları göstermk için tekrr gidemm izin lamam diyo bn mi gitsm sonuç göstermeye dr tersler mi ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?