2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet sen yinede arayı düzelt ama o pas vermiyorsa sessizliğini koru o gelsin bırak :)

Canım bende de öyle bır huy varkı benı tersledıyse yuzum gulmez ıcıme sogukluk gırer hıc bırsey yapasım gelmez ınsallah zamanla duzelır sen ne güzel dengeyi koymuşsun kayınvalıdem oğlunada laf söyletmez ben kılo alıyor az yesın derım yesın oğğlum yesın der sankı ben kötulugunu ıstıyorum

evet sen yinede arayı düzelt ama o pas vermiyorsa sessizliğini koru o gelsin bırak :)

çatladı mı patladı mı diye düşünme sen şimdi eşinin sonuçları hayırlısıyla gelsin düzelsin ondan sonra o mutlulukla çalışmalar devam :)

çatladı mı patladı mı diye düşünme sen şimdi eşinin sonuçları hayırlısıyla gelsin düzelsin ondan sonra o mutlulukla çalışmalar devam

inş cnm :) sonuçları alıcz da eşim 3 gündür işe geç gidiyo sonuçları göstermk için tekrr gidemm izin lamam diyo bn mi gitsm sonuç göstermeye dr tersler mi ki:)

bizimkilerde habersiz gelirler bizi bırak bizi götür getir hep eşimi strese sokuyorlar kızıyorum o çocuk evden ayrıldı taşımak zorunda değil biz bir aileyiz zırt pırt germeyin kocamı diyemiyorum :)

A
Anladm canım ben anlamıyorum nıye kıskanılar bırakın ogullarınızı mutlu edelım huzurumuzu bulalım aıle oldugumuzun farkına varalım evlenelı4 ayoldu su yasadıklarım uzuyorve gelecek zamandan krorkutuyor benı

bizimkilerde habersiz gelirler bizi bırak bizi götür getir hep eşimi strese sokuyorlar kızıyorum o çocuk evden ayrıldı taşımak zorunda değil biz bir aileyiz zırt pırt germeyin kocamı diyemiyorum

Ahhh canım ahh denmiyor bızım oyle sıkıntımız yok arabamız yok kendılerının arabası var cunku hakkımızdahayırlısı olsun kızlar ınsallah hersey duzelır evımızden mutluluk huzur eksık olmaz

inş cnm sonuçları alıcz da eşim 3 gündür işe geç gidiyo sonuçları göstermk için tekrr gidemm izin lamam diyo bn mi gitsm sonuç göstermeye dr tersler mi ki
Bence gösterebilirsin canım tersleyecegını zannetmıyorum durumu ızah edersın

bizimkilerde habersiz gelirler bizi bırak bizi götür getir hep eşimi strese sokuyorlar kızıyorum o çocuk evden ayrıldı taşımak zorunda değil biz bir aileyiz zırt pırt germeyin kocamı diyemiyorum
ayyy cnm demek hep aynılar bizdede öyle eşimin babası bahce işlerine bayılır kendine bahce yapıyo hergün iş tamirat ekim dikim hiç işi bitmiyo eşimden snr 2 oğlan daha var küçük olan çok yardm ediyo babasına hakkını yemeyelm ortanca olann umrunda diil gecen gün bahcedelerdi hep birlikte bnde evleri yok mu hep bahceye mi gitcz diyorm börtü böcktn korktuğuma gidesim gelmiyo hoslanmıyorm da neyse gittik babası calışıyo oğlum iişte hiç sormuyon yapılck bişi var mı diye yrdm etmiyn filan dedi eşimde bana diyo hep senn yüzüne azar yedim diye ne münasebet evdeki oğlan keyfi gezsn biz ziyaret dedik aksatmadk bide laf yicez yapmk zorunda mı sanki bizim evin işi hiç yok mu

bende öyleyim arayı soğutursam yaptıkları her şey batar her şey o yüzden soğutmamak için özen gösteriyorum eve geliyorlar diyelim benim annem gelsinler yemeyecekler ya makineler var yapıyor bak şöyle bak onunda oğlu vsvs dedi hep beni sakinleştirdi melek annem onun sayesinde aramız düzeldi de o dengeyi koruduk

canım bu yazdıklarını sana hiç yakıştıramadım arkadaşım kendini üzme içini ferah tut hepsi kısmet hepsi sınav böyle düşün sabırsız birisin ama sabırlı olman lazım kendini sıkma lütfen ben buraya geliyorum okuyorum ama inanın ben bile etkilendim ki benim üzülüp ağlamam gerekir kürtajdan sonra ama topladım kendimi hayat devam ediyor kısmetten öteye köy yok inan buna ve içini mutsuz huzursuz etme eşin maça gitmiş alt tarafı akışına bırak birşeyleri o zaman herşey süpriz olacak kontrolcü olma lütfen kendini mutsuz etme lovely

ewt cnm yaa bni de çok korkutuyo daha senemiz yeni oluo neler yasıyorz hep böyle mi olck diye hele sizin gibi 4-5 aylıkken daha sık problm oluyodu zmnla bazı seyle yoluna giriyo ama aileler mutlaka problem oluyo hadi hayırlısı bakalm

aynen öyle bizim bir evimiz düzenimiz olduğuna alışamıyorlar ben habersiz işi sevmiyorum diye herkeslereyaydım söyledim :)

aynen öyle bizim bir evimiz düzenimiz olduğuna alışamıyorlar ben habersiz işi sevmiyorum diye herkeslereyaydım söyledim :)
merhabalar hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…