1 yılda anca oldu canım yumurtlama gününde tek ilişkiyle oldu şaşırdım bende inşallah bi sorun yoktur bebeğimde kimyasal gebelik geçirdim daha önce ama onda çizgi çok silik çıkmıştı bunda baya bi belirgin çıktı Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
1 yılda anca oldu canım yumurtlama gününde tek ilişkiyle oldu şaşırdım bende inşallah bi sorun yoktur bebeğimde kimyasal gebelik geçirdim daha önce ama onda çizgi çok silik çıkmıştı bunda baya bi belirgin çıktı Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Söylediği herşey bana batıyor alınıyorum sanki sinirimi bozuyor benım bende anlamadım sankı uzerımızdebır karabulut var aksam konusacagım ama kendısıyle Allah'ım evlerımıze huzur ver yarabbımniye ki ya(( bu ara havadan mı sudan mı ne oluyor bizlere
Bilmiyorum canım dün akşam bütün umutlarım kırıldı çok rahat geçiriyordum bu ayı ama sadece dün akşam yüzünden çok mutsuz oldum ağladım ağladım ağladım gözlerim şişmiş sabaha. Nasıl işe gidicem ben bu gözlerle dedim. Makyaj yaptım pörtlemiş göz kapaklarıma ama o bile kapatmadı çipil gözlerimle geldim. Bize nazar mı değiyor ne.
Söylediği herşey bana batıyor alınıyorum sanki sinirimi bozuyor benım bende anlamadım sankı uzerımızdebır karabulut var aksam konusacagım ama kendısıyle Allah'ım evlerımıze huzur ver yarabbım
Bizdede öyle canım aramızdabir soğukluk var sanki yaklaşık 1 haftadır iletişim kuramıyoruz eşim çok stresli yorgun anlıyorum ama bende çalısıyorum ben ı tersledıkce ben kendınden uzaklasıyorum ıcımden bırsey yapmak gelmıyor ınan belkıde 1 haftayı gecmıstır kendı ıcın hazırlanmıyorum bıle kendısı ne zaman ısterse o zaman oluyor anlıyamıyorum kendımı bende böyle degıldım sonumuz hayır olsun ama bızım böyele olmamızın sebebı kayınvalıdemle bır sorun yasamıstık annesının gonlunu aldı sımdı hep bır aradayken annesınden yana oluyor bende dun dedım sorun yasadıktan sonra degıstın farkındamıısn farkındayım dedı annenın gonlunu yapacaksın dıye karını kırıyorsun haberın olsun dedım ınsallah en kısa zamanda hersey duzelır esıme sorsam sorun yok canımamin bende çok kötü muamelegördüm affedilir mi bilemiyorum ama hiç takmadım düşünebiliyor musun nerdeyse 5 gündür eşimi öpmedim dokunmadım iki kelime etmedim aynı evde aynı yatakta yatan iki kişiyiz düşün e kötü ama umrumda değil kendisi bana çektirdiğini düşünüyor ama hiç takmıyorum ilk defa ve kendime aferin diyorum gittiği yere kadar gitsin ben gider sarılırdım öperdim küs olsakta ilk defa koluna bile değmiyorum yatarken ohh olsunakşam konuşmak daha kötü olmasın eğer kendiliğinden geçecekse geçsin ?
kuzum benim bilgim yok
Bizdede öyle canım aramızdabir soğukluk var sanki yaklaşık 1 haftadır iletişim kuramıyoruz eşim çok stresli yorgun anlıyorum ama bende çalısıyorum ben ı tersledıkce ben kendınden uzaklasıyorum ıcımden bırsey yapmak gelmıyor ınan belkıde 1 haftayı gecmıstır kendı ıcın hazırlanmıyorum bıle kendısı ne zaman ısterse o zaman oluyor anlıyamıyorum kendımı bende böyle degıldım sonumuz hayır olsun ama bızım böyele olmamızın sebebı kayınvalıdemle bır sorun yasamıstık annesının gonlunu aldı sımdı hep bır aradayken annesınden yana oluyor bende dun dedım sorun yasadıktan sonra degıstın farkındamıısn farkındayım dedı annenın gonlunu yapacaksın dıye karını kırıyorsun haberın olsun dedım ınsallah en kısa zamanda hersey duzelır esıme sorsam sorun yok canım
cnm yaa bnmde moralm bozuldu yumlar büyümedi mi diye ama hissettm kaç kez pır pır atıp ağrıdıklarını hayırlısı bakalm eşim bgn de devlet hstnesnde sperm testi yaptırdı çalışma yapamdk 3 gündr şimdi de pazara kadar yine bekliczcanım yardımcı olayım istiyorum ama bi fikrim yok ki
Bizdede öyle canım aramızdabir soğukluk var sanki yaklaşık 1 haftadır iletişim kuramıyoruz eşim çok stresli yorgun anlıyorum ama bende çalısıyorum ben ı tersledıkce ben kendınden uzaklasıyorum ıcımden bırsey yapmak gelmıyor ınan belkıde 1 haftayı gecmıstır kendı ıcın hazırlanmıyorum bıle kendısı ne zaman ısterse o zaman oluyor anlıyamıyorum kendımı bende böyle degıldım sonumuz hayır olsun ama bızım böyele olmamızın sebebı kayınvalıdemle bır sorun yasamıstık annesının gonlunu aldı sımdı hep bır aradayken annesınden yana oluyor bende dun dedım sorun yasadıktan sonra degıstın farkındamıısn farkındayım dedı annenın gonlunu yapacaksın dıye karını kırıyorsun haberın olsun dedım ınsallah en kısa zamanda hersey duzelır esıme sorsam sorun yok canım
cnm hep aileler ortamı geriyo zaten bizde de öyle oluyor mesela bizim henüz arabamız yokken lazım olduğunda babasından almasıı sölerdm söylememin nedeni de bu arabayı alırlarken yarı parasından fazlasını eşim verdi biz çalısana kdr kazandığının kurusuna kdr da verdi ama eşim hep araba sart diil diye geciştirdi istemedi hiçbizmn şimdi biz araba ile gittik mi kendi arabalarını garajdan cıkarmk zor geliyo sizinkiyle suraya gidiverelm filan deyip arada bi eşim götürüyor arabayı ilk aldığımzda babası hediye olsn diye benzin almıs bize eşim de o kdr benzin aldı babam kıramm diyo ama bizimkile sakasına takılsa suraya götür diye snr evde annengil de istedi diyo annemlernde arabası var zaten onlar saka takılıyo derken bi soğukluk tartişma başlıyo işte ve buna benzer ailevi sorunlr
eşini ya annen ya ben konumunda bırakma ben kayınvalideme kızılacak bi şey olduğunda susuyorum eşim gerekeni diyo demiyorsa da peki deyip kafama göre davranıyorum araya soğukluk girerse bi daha geçinemem huyum bu ama oda beni hep savunuyo o yüzden de eşime karşı iki bayan oluyoruz hatalarında haa yok seninki oğlunun hatasını görmez oğluda anne hatasını görmezse annesine mesafeli davran sürekli gitme tabi böyle söyleme işim var bahaneleri buleşine de niye annene gidiyorsun koruyorsun değilde ikinizin arasında kişisel mevzu gibi sorun yarat
Evet canım kayınvalıdemın içinde kötülük yok ama oğlunu kıskandııgını dusunuyorum bu konuda sorun cıktı esıme sen bana eskısı gıbı sarılmıyorsun öpmuyorsun aramıyorsun falan dedı bu tarz sorun yasandı esımde annesıne duskundur o gun bugundur hep beraber bır aradyken hep annesını tutuyor buda benı rahatsız edıyor en son söyledım bu kendısıne bır ara bızı dugunden sonra yemege davet etmıslerdı kayınvalıdemde vardı kuzenı bırsey dedı kayınvalıdemde ben esıt ısterım karısına nasılsa banada öyle olacak dedı hıc unutmuyorum bunu ıkımıze nasıl esıt davranır ya ben karısıyım sen annesı bızım sorun bu canım
Evet canım kayınvalıdemın içinde kötülük yok ama oğlunu kıskandııgını dusunuyorum bu konuda sorun cıktı esıme sen bana eskısı gıbı sarılmıyorsun öpmuyorsun aramıyorsun falan dedı bu tarz sorun yasandı esımde annesıne duskundur o gun bugundur hep beraber bır aradyken hep annesını tutuyor buda benı rahatsız edıyor en son söyledım bu kendısıne bır ara bızı dugunden sonra yemege davet etmıslerdı kayınvalıdemde vardı kuzenı bırsey dedı kayınvalıdemde ben esıt ısterım karısına nasılsa banada öyle olacak dedı hıc unutmuyorum bunu ıkımıze nasıl esıt davranır ya ben karısıyım sen annesı bızım sorun bu canım
ooo cnm ne diyosn bizde de oluo biz evlendik ağustosun 18inde bn diyarbakırda görev yapıyodm eş durumu tayinm çıkmamıstı 1 eylülde diyarbakıra gitcktm evleneli 2 hafta olacak evimde oturamadn esyalrımı kullanmadn gidecem diye moralm sıfırdı eşim yokken sürekli ağlıyodm aksam annesigile gidiyodk vay cakır gözlu oğlumda bn dayanamıyom seni çok özlüyom da burda yanımızda olaydn da neler neler bnm de canıma ak etti anne bnm tayinim çıkması haftaya geri döner hasret giderrsnz deyiverdm sinirdn bu sefer de sana ayrı üzülüyorm orda tek ne yapcn keske tayin çıksaydı filanlar neyse sonunda gecen yıl kimseyi mağdr etmediler son anda tekrr es durumu tayini yapıldı da eşim annesinn evine gitmk zorunda kalmadıEvet canım kayınvalıdemın içinde kötülük yok ama oğlunu kıskandııgını dusunuyorum bu konuda sorun cıktı esıme sen bana eskısı gıbı sarılmıyorsun öpmuyorsun aramıyorsun falan dedı bu tarz sorun yasandı esımde annesıne duskundur o gun bugundur hep beraber bır aradyken hep annesını tutuyor buda benı rahatsız edıyor en son söyledım bu kendısıne bır ara bızı dugunden sonra yemege davet etmıslerdı kayınvalıdemde vardı kuzenı bırsey dedı kayınvalıdemde ben esıt ısterım karısına nasılsa banada öyle olacak dedı hıc unutmuyorum bunu ıkımıze nasıl esıt davranır ya ben karısıyım sen annesı bızım sorun bu canım
canım yakın zamanda gebeliğimi tespit etmıs brı olarak sunu soleyebılırım. onceden hıssedebılecegımız hıcbır belırtısı yok gebelıgın.bende nısandan berı her ay hasmıleyım dıye belırtılerı sıralıyordum, tum belırtıler de oluyodu ama sonuc kırmızılarrrrr. NEZAman kı pozıtıfı gordun gebesın demek. bacak karıncalanması goz segırmesı kırpık krısması vs. gercegı yansıtmıyor. oylekı gogus dolgunlugu ve koyulasma ben 5 haftalık oldum yenı yenı dolgunlasmaya basdladı. koyuluk henuz yok. mıde bulanması daha yeın yenı basladı, o da sıcaklardan da olabılır.. kısacası tavsıyem sessız sessz reglı bekleyın. reglım gecıp pozıtıfı gorunce hafıf kasıklarımda dolgunluk hıssedıyordum. doktoruma gore psikolojık olabılır. ama zayıf yapıda oldugum ıcın rahım hormonlar etkısıyle buyumeye calıstıgından bag dokularını zorluyo bu yuzden agrı hıssedebılırsın de demıstı.(ben reglın 26. gunu ınternetten aldıgım ov. testıyle beraber gelen normal gebelık testını yapmıstım sılık cıkmıstıTabiki rabbim bilir zamanını inş olacak. Belirtilere baksana nası ümitli olayım
Bel ağrısı yok
Kasık ağrısı yok
Bacak ağrısı yok
Göğüs ucu acıma ve koyulaşma yok
Ağızda metal tadı yok
Yorulma var
Ateş36.9
Göz seğirmesi var
Ne kadar komik
O konumda bırakmıyorum canım esımı baktım kendısı dengeyııkoyamıyorum uyarmak zorunda kaldım kendımı gerı cekmeyı dusunuyorum zaten bakalım canım nasıl olacak umarm duzelır yoksabu durum bızı etkıleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?