2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canim benim ya hamile halinde uzun uzun yazmissin resim eklemissin emek vermissin kiyamam sana insallah birileeerine faydasi olur bizler de sana dua ederiz cnm Allah razi olsun...

Günaydın arkadaşlar dün bat günümdü işten çıkınca akşamüzeri test yaptım 2. çizgi çıktı hemde hiç beklemeden ilk saniyelerde :)

hamilesinnnnnnnnn tebrik ederim maşallahhh hayırlı olsunnn bebişinnnnn inşallah sağlığıyla gelsin evet sırlarını alalım :)

Yok kuzum dün akşamı değerlendiremedik eşimin halı saha maçı vardı bende üzüldüm ağladım duygusallığım tuttu. Kaçmış mıdır acaba? Şansımı kaybetmiş miyimdir?

hayır kaybetmemişsindir yakın zamanda ilişki oldu içinde spremler var zaten :) kendine üzüntü yapma ayrıca elinizden geleni eşinle yaptınız gerisi tevekkül dün kafasını dağıtmış eşin iyi olmuş belki bugün son çalışma olur sonra bata kadar istediğiniz zamanlarda olur kafanıza göre :)

Yok kuzum dün akşamı değerlendiremedik eşimin halı saha maçı vardı bende üzüldüm ağladım duygusallığım tuttu. Kaçmış mıdır acaba? Şansımı kaybetmiş miyimdir?

hayır kaybetmemişsindir yakın zamanda ilişki oldu içinde spremler var zaten :) kendine üzüntü yapma ayrıca elinizden geleni eşinle yaptınız gerisi tevekkül dün kafasını dağıtmış eşin iyi olmuş belki bugün son çalışma olur sonra bata kadar istediğiniz zamanlarda olur kafanıza göre :)

kızlar klomen kullandığımı biliyosunz artık bgn 12.gün adetin cmts dr a gitcz ama ateşim salı 36.2 idi dün 36.1 bgn 36 yükselmesi gerekmiyo mu yaa neden yum gününe yaklastıkça düşüyo

Burdayım canım günaydın nasılsın

günaydın iyiyim sen nasılsın? elisa eslemim hamilelik belirtilerini yazmış onunda senin ağrıyan yerin ağrımış sanırım hemen aklıma sen geldiin ama sen umutlanma yine de sakın ben umutlanırım senin yerine ::)

Burdayım canım günaydın nasılsın

günaydın iyiyim sen nasılsın? elisa eslemim hamilelik belirtilerini yazmış onunda senin ağrıyan yerin ağrımış sanırım hemen aklıma sen geldiin ama sen umutlanma yine de sakın ben umutlanırım senin yerine ::)

Sen umutlan canım benım agrım hala devam edıyorum ama suan hıc bebıs dusunemıyorum sınırlerım cok bozuk aglamamak ıcın zor tutuyoorum kendımı eger bu ay hamıs degılsem bundan sonrakı aylarda hıc aaa yumurtlama dönemım yaklasmıs falan dıye tarıhe bakmayacagım ne zaman ısterse o zaman olsun esıme cok sınırlıyım cunku

hamilesinnnnnnnnn tebrik ederim maşallahhh hayırlı olsunnn bebişinnnnn inşallah sağlığıyla gelsin evet sırlarını alalım
1 yılda anca oldu canım yumurtlama gününde tek ilişkiyle oldu şaşırdım bende inşallah bi sorun yoktur bebeğimde kimyasal gebelik geçirdim daha önce ama onda çizgi çok silik çıkmıştı bunda baya bi belirgin çıktı Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin

Tebrik edeim canım Allah sağ salim kucağın almayı nasip etsin

Yum günün adetin kaçıncı günüydü ovulasyon testi kullandın mı?

Bilmiyorum canım dün akşam bütün umutlarım kırıldı çok rahat geçiriyordum bu ayı ama sadece dün akşam yüzünden çok mutsuz oldum ağladım ağladım ağladım gözlerim şişmiş sabaha. Nasıl işe gidicem ben bu gözlerle dedim. Makyaj yaptım pörtlemiş göz kapaklarıma ama o bile kapatmadı çipil gözlerimle geldim. Bize nazar mı değiyor ne.

niye ki ya (( bu ara havadan mı sudan mı ne oluyor bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…