- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
bence iyi canım gözün aydınKızlar 39.27 çok mu düşük?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence iyi canım gözün aydınKızlar 39.27 çok mu düşük?
39.27 canım eşime hamileyim sürprizi yapabilir miyim bu değerle
Hadı canım ara ara merakla beklıyoruz![]()
Canım daha yenı olusmaya baslamıs ben snaa söylemıstım dusuk cıkabılır dıye beklekendını uzme beta hcg hıızlı bırartıs gısterıyor zaten ve senın bata daha 5 gunvar canımKızlar 39.27 çok mu düşük?
Canım daha yeni olduğu içindir daha baya 5 gün var 2 gün sonra tekrarla benceKızlar 39.27 çok mu düşük?
Sağol kuzum çok mutluyum inş değerim yükselir bat çarşamba günübence iyi canım gözün aydın![]()
o zaman bende normal test yapım varsa çıkar inşallahCanım ben normal gebelik testi yaptım
Pazartesi tekrarlarım inş canımCanım daha yeni olduğu içindir daha baya 5 gün var 2 gün sonra tekrarla bence
39.27 canım eşime hamileyim sürprizi yapabilir miyim bu değerle
Benim daha hcg 39 ve çıktı bence çıkaro zaman bende normal test yapım varsa çıkar inşallah
ya yükselir sen düşünme şimdi bunları kız dün bu saatlerdede karalar bağlıyordun yok umutsuzum belirti yokmuştaSağol kuzum çok mutluyum inş değerim yükselir bat çarşamba günü
Canim bence normal degerin daha batinada 5 gun varmis hadi hayirli olsunKızlar 39.27 çok mu düşük?
İnş yükselir canım çok mutluyum sen de yaşayacaksın inş içini ferah tutCanım daha yenı olusmaya baslamıs ben snaa söylemıstım dusuk cıkabılır dıye beklekendını uzme beta hcg hıızlı bırartıs gısterıyor zaten ve senın bata daha 5 gunvar canım
şimdi ben 3 saat su içmim lavaboyada çıkmim çıkar demi yoksa sabahmı yapimBenim daha hcg 39 ve çıktı bence çıkar
Allahım büyük tamam canım rahat olucam canımdan parçamı üzmicem o da annesini üzmezde değerim yükselir inş rabbim hepinize nasip etsinya yükselir sen düşünme şimdi bunları kız dün bu saatlerdede karalar bağlıyordun yok umutsuzum belirti yokmuştabak rabbim isteyince ne kolay çok şükür allaha
İnş yükselir canım çok mutluyum sen de yaşayacaksın inş içini ferah tut
gözün aydın canım ne mutlu sana Allahım devamını getirsinİnş yükselir canım çok mutluyum sen de yaşayacaksın inş içini ferah tut
Öyle yap canım cıkar eger sana gorunecekse öylede cıkar canımşimdi ben 3 saat su içmim lavaboyada çıkmim çıkar demi yoksa sabahmı yapim
Canım ben rüyamı sabaha karşı gördüm gözümü açtım test yapcam dedim sonra aklım başıma geldi hyr yapmıcam dedim ve yapmamak içinde hemen idrarımı yaptım eşimi uğurladım uzandım ama yook aklımda test kalktım yaptım ve 1 dk geçmeden 2.çizgi oluştuşimdi ben 3 saat su içmim lavaboyada çıkmim çıkar demi yoksa sabahmı yapim
İçime su serpiyosunuz canım sağol darısı isteyenlere inşCanim bence normal degerin daha batinada 5 gun varmis hadi hayirli olsun