• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben rüyamı sabaha karşı gördüm gözümü açtım test yapcam dedim sonra aklım başıma geldi hyr yapmıcam dedim ve yapmamak içinde hemen idrarımı yaptım eşimi uğurladım uzandım ama yook aklımda test kalktım yaptım ve 1 dk geçmeden 2.çizgi oluştu
yani varsa çıkarmı diyosun

Mutlulugun daım olsun kuzum Öylemı dıyorsun canım olacak mı bu ay esıme bu mutlu haberı verebılecekmıyım ıcımden bugun bır tane fazla test al yarın sabah yap dıyor cıkmazsa pazartesı tekrar yapdıyor ama bır yanımda bekle dıyor
İçinin sesini dinlesenmi bilemedimki çünkü ben yataktan kalkar kalkmaz yapacaktım rüyanın etkisiyle yapmamak için hemen tuvalete çıktım 1 saatlik idrarla yaptım yani

İçinin sesini dinlesenmi bilemedimki çünkü ben yataktan kalkar kalkmaz yapacaktım rüyanın etkisiyle yapmamak için hemen tuvalete çoktım 1 saatlik idrarla yaptım yani

Bende bılmıyorum canım ve az once soyle bırsey oldu dosya vardı arabay tasınacak cok dedıler bana yardım et bende yoneldım yardım ıcın sonra duraksadım baktım dosyalara ve dedımkı yok ben kaldıramam bunu aklıma bebegım geldı ya varsa ben bunu kaldırırsam bırsey olursa dedım ıcım bır tuhaf oldu

Bende bılmıyorum canım ve az once soyle bırsey oldu dosya vardı arabay tasınacak cok dedıler bana yardım et bende yoneldım yardım ıcın sonra duraksadım baktım dosyalara ve dedımkı yok ben kaldıramam bunu aklıma bebegım geldı ya varsa ben bunu kaldırırsam bırsey olursa dedım ıcım bır tuhaf oldu
Kaldırma canım dikkat et bnd bugünden sonra önce bebişimi düşünücem

gebesin veya değilsin ama iyi etmişsin canim...Kaldırma sakin ağır şeyler... :)

Back
X