- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Mücverede bügün kavuştukwupost: 36536554 .!.:Kaygiliyla sen kaldin galiba insallah siz gorursunuz pozitifi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mücverede bügün kavuştukwupost: 36536554 .!.:Kaygiliyla sen kaldin galiba insallah siz gorursunuz pozitifi
Benimde düzen bozulducanım önümüz ay hamiş olacaksın inşallah o zaman benm de hamile kalmadan bi önceki ay 5 gün gecikti sonraki ay da 3 gün erken geldi sonra da hamile kaldım
Him afiyet olsun canim insallah pozitifi gorursunMücverede bügün kavuştuk
inşallah senin de bebişin habercisidir bu düzensizlik canımBenimde adetin düzensizleşti baya
İnşallah canmHim afiyet olsun canim insallah pozitifi gorursun
İnşallah ya cnıminşallah senin de bebişin habercisidir bu düzensizlik canım
Kaygiliyla sen kaldin galiba insallah siz gorursunuz pozitifi
Yarın yola çıkıyorum canım 19 unda sahalara dönüyorum listedeki bütün değişiklikleri not aldımmogami ...gelde şu listeyi görek böle bi karışık oluyo kim hamiş kim değil anlamıyoruzzz ...neyse ayın 25 ne kadar gelirsin artıkın :))
4 + 14 =18 canim... Düzenliyse batin yarın canim, hakkında hayırlı olan olsun. Bebisler fazla bekletmesiiin :)
Aynen canim adamlarin bizden sikilma sansi kalmiyor suprizlerle doluyuz :)Aynen benim eşim de kararsızlığım ve ani duygu geçişlerimden sevmiyor ikizler burcu dengesiz diyor. Ama ben bu karmaşık yapımı seviyorum.![]()
Ay çok heyecanlı hanfendi25 sabah mesajınızı bekliyor olucaz.Ben yapcam ama görmem galiba yok![]()
:)Aynen canim adamlarin bizden sikilma sansi kalmiyor suprizlerle doluyuz :)
Hadi hayırlısı kuzum.Ben de variimm.
Yarın 8 de yapalmdamst: 36537729 .!.:Ben de variimm.
Tabiki 8 de bkarmAy çok heyecanlı hanfendi25 sabah mesajınızı bekliyor olucaz.
Sabah 8 deBen de variimm.
ben yapacakmıyım şimdi? Dünkü ovu testi negatifti kızlar gebelik testine hala gerek yok sanırım.yarın öbürgün olurum ben.belim agrıyor hafiftenSabah 8 de![]()