• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar biz daha fazla bu özleme dayanamadık ve çalışma yaptık eşimlen :oops: daha 7 gün oldu kürtaj olalı ama engel olamadık napalım inşallah bişey olmaz.. olmaz di mi kızlar yani sağlığım açısından bebek demiyorum ..:) bi de ben ondan sonra ovu test yaptım merak ettim yumuşlar ne alemde diye onu da yükliyim şimdi

Ben erken gebelik testi aldim. Yarin saat 10 gibi yapicam sonra evden cikmam lazim hemen. Ogleden sonra size haber ederim. Ben hala hic bisi hissetmiyorum. ya adetim gecikicek gene yada hissettirmeden geliyo benimki ;)))

kızlar bu da ovu testim

Eklentiler

• DSCN2692.webp
    DSCN2692.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 50
Lanson bende de yok galiba ama içim rahat olsun diye yapıyorum sende yap
kız benim içim zaten rahat olmadıgını biliyorum.salı gününe kadar olmazsam yaparım.aksi halde yapmıcam cnm.senden müjdeli haber bekliyoruz yat uyu bi güzel dinlen

kızlar bu da ovu testim
sanki t bolgesinin uc kısmındaki kırmızılık cden daha koyu gibi.t bolgesi tamamen renk almasımı gerekiyor acaba yoksa herhangi bir yerindeki renk koyulugu yeterli oluyormu

Ben testın pozıtıf oldugu kanaatindeyım cnm.ama sen bu ay testı cok kafana takma derım rahat bırak beynini.strese girme.akışına bırak bu ay sıkı calısma yaparsın belki kötü bişi olur üzülürsün cnm
Sende yap canim nolacagi belli olmaz belkim rabbim bebisini gondermistir supriz olarak:KK75:

kızlar biz daha fazla bu özleme dayanamadık ve çalışma yaptık eşimlen :oops: daha 7 gün oldu kürtaj olalı ama engel olamadık napalım inşallah bişey olmaz.. olmaz di mi kızlar yani sağlığım açısından bebek demiyorum ..:) bi de ben ondan sonra ovu test yaptım merak ettim yumuşlar ne alemde diye onu da yükliyim şimdi
Bizde 10 gün sonra yapmıştık bisi olmaz

18inde test yapacaklar

Kızlar dün gece yarısı geldik aklım sizlerde inş bugün hepiniz pozitifi görürsünüz hayırlısıyla,sayfayı takip edemedim belkide hamilemiz var içinizde?

Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Hanfendi
Damak
Paytipo
9661

sağlık olsun cnm.benim vucut ısım 36.1 e düştü regli geliyorum dedi.bugun olurum öğleni bulmaz kesin.hayırlısı olsun hakkımızda kızlar üzülmek yok bunada şükür!!!
Şükür elbette sağlık herseyin başı... :)
İnsaAllah önümüzdeki aylar hayırlı bereketli geçsin kızlar...
Bakalim kaygılı ne sonuc yükleyecek...

Back
X