- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18inde test yapacaklar
Kızlar dün gece yarısı geldik aklım sizlerde inş bugün hepiniz pozitifi görürsünüz hayırlısıyla,sayfayı takip edemedim belkide hamilemiz var içinizde?
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Hanfendi
Damak
Paytipo
9661
Canim reglin kac gunde bir oluyor benimki 28 gunde bir oluyor 11. Gun baslamam gerekiyordu ben erken basladim 8. Gunkızlar ovulasyona ne zaman başlamak lazım.. bizim ağustos ayı çöpe gitti zaten eşimden ayrı şehirdeydim.. batım 25 temmuz
gunaydin canim bende haziranda gittim bende serephon + catlatma ignesi vuruldum ama tutmadi sonrada biraktik 1 yil doluncaya kadar bisey yapmayacagiz dogal deneyecegix sonrada olmazsa tekrar gidecegiz insallah senin bu ay tutar canim :))Bizde 6 ay doğal yolla denedik sonra doktora gittik. Eşimdede bendede bir sorun çıkmadı, klomen tedavisine başladık geçen ay denedik olmadı bu ay tekrar deniyoruz Pazartesi randevum var ilişki günlerini verecek doktor. Bakalım bu ay inşallah olur;(((
Hayirlisi olsun canim uzulme insallah eylulde hamis olursun ne kadar nazli cikti bu bebislerimiz bizi bekletiyorlar kizim olursa adini nazli mi koysam acabaönümde predictor ve çizgi fln yokyalnız şöyle ben bu testi yarım saattir içimde duran idrarla yaptım bence fark eden bi şey olmayacaktır di mi? birde testin ilk dakikasında t bölgesinde dikine değil yatay çizgi gördüm ama gitti artık bi şey yok adeti bekliyorum
((
Ay yok sonra ömür billah nazli oluyorlar. Öğrencilerimden biliyorum. :)Hayirlisi olsun canim uzulme insallah eylulde hamis olursun ne kadar nazli cikti bu bebislerimiz bizi bekletiyorlar kizim olursa adini nazli mi koysam acaba
Hayirlisi olsun canim uzulme insallah eylulde hamis olursun ne kadar nazli cikti bu bebislerimiz bizi bekletiyorlar kizim olursa adini nazli mi koysam acaba
Kaygılı normal test mi yaptın erken g. testi yaptın? Belki birkaç gün sonra çıkacaktır. Bat tam bugün müydü?elisa burda mısın günaydın sayfaların tümünü okuyamadım ama hasta olduğunu gördümhayırlısı olsun bak enazından gününde oluyorsun yumurtlaman belli adetin belli oysa bende tık yok çizgi de yok
((
Kaygılı normal test mi yaptın erken g. testi yaptın? Belki birkaç gün sonra çıkacaktır. Bat tam bugün müydü?
Hmm hayırlısı o zaman canım, rahim hazırlanıyordur inşallah gebeliğe.predictor yaptım erken gebelik testi( 35 günde bir oluyorum ama geçen ay çok gecikmişti bu ay için tam 35. gündeyim
![]()
Hmm hayırlısı o zaman canım, rahim hazırlanıyordur inşallah gebeliğe.
Kizlar bende erken gebelik testimi yapmis bulunmaktayim. Ve sonuc kocaman bir NO yazisi( hakkimizda hayirlisi ben cok unutliydum bu aydan ama kismet iste napalim Allah dogru zamani biliyodur. Bende hala regl belirtisi yok ama bugun yarin olurum heralde.
Git canım için rahatlasın. Dün akşam ağrı kasıktan kalça ve bacaklara indi inanılmaz ağrıdı bütün gece. Onun dışında nasıl bilmiyorum kese oluştu mu kalp atmaya başladı mı beta hcg normal sekilde yükseliyor mu? Yarın bunların cevabını alıcam inşallah. Başka hiç bir belirti yok mide bulantısı falan. Inşallah iyidir bebiş. :)inşallah ama bu ayki adetten sonra doktora gideceğimsen nasılsın bebiş nasıl ?
Aynen bir an once olsak baribende senden çok umutluydum no ları gördük desene adet olsak bari
(
Git canım için rahatlasın. Dün akşam ağrı kasıktan kalça ve bacaklara indi inanılmaz ağrıdı bütün gece. Onun dışında nasıl bilmiyorum kese oluştu mu kalp atmaya başladı mı beta hcg normal sekilde yükseliyor mu? Yarın bunların cevabını alıcam inşallah. Başka hiç bir belirti yok mide bulantısı falan. Inşallah iyidir bebiş. :)