- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
sen adet olmadınmı kaygılı bende ov testine başlıcam hangisini siparişedecen bende aynısını alimçok çalıştın da ondan inşallah umutlar güzel sonuçlar getirecek görüceksin bata 8 gün var senin sanırım bende o zamana adet olup bitersem sen bana hamişim diyeceksin bende ov testlerime başlayacağım tabiiii kısmetse :)) nasılsın iyi misin?
gördüm lovely e yazdığını tatlım , sadece durumlar uyunca sana yazmak istedim :) af edersin heyecan yapınca...lovely ye yazmıştım o da bu ay aynı durumda sanırım :)) hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bat hiç olmaz ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? benim kırmızılar gelmedi ama adet öncesi olan üç belirtiyi de yaşıyorum malesef bugün yarın gelicek
bende adet oldum malesefya normalde her 31 günde bir adet görürdüm gecen ay 35 gün oldu hamileyim falan sanmıştım malumunuz( ama malesef adet oldum şimdi bu ay yine 35 günmü sürecek bu iş yoksa 31 gün mü
üzülme canım , stres yaptın belki de ...bende adet oldum malesef
Anladım cnm bn klomen kullaniyorum bana da o yüzden veriyor sanirimbenim daha önceden düşüğüm oldu ya belki ondan bende erken başlamıştır çünkü ben yumurtalık takibiyle hamile kalmıştım. hamile kalmam da sorun yok tek sorun hamile kalıp düşükle sonuçlanması
Friendly i tebrik ederim o zmn peki bnm Atesim için hangisi doğru ilk mi ikinci mi sence cnmvar friendly var göz bebeğimizzz :) tek o var çok şükür maşallahh :)
hımm hayırlısını dilemekten başka bişi gelmiyor elimizden cnm allah bizim için en uygun zamanı bilir ve o zaman verecek birer bebiş inşallah mümkünse ben ikiz istiyorumkızlar malesefki adet oldum nu ay gün aşırı ilişki oldu neden tutmadı peki çok üzülüyorum aaba bi sorunum mu var diye bu ayda çalışacaz tutmazsa yine doktor kontrolne gircez
canım kaçıncı günün senin
en son ne zaman test yaptın36.günüm 1gün gecikti
inşallah canım ama artık kendimi kandırmak istemiyorum hep bi dahaki ay bi daha ki ay yani bilmiyorum zamanı gelmemiştir elbet eme herşey yolundaysa neden olmuyo üstelik gün aşırı ilişkide bu beni korkutuyo kendime 1 ay süre verdim olmazsa tutucaz doktorun yolunuüzülme canım , stres yaptın belki de ...
bir daha ki aya olaccak inşaAllah ....
evet test yaptım ama malesef negatif çıktı...
Friendly i tebrik ederim o zmn peki bnm Atesim için hangisi doğru ilk mi ikinci mi sence cnm
en son ne zaman test yaptın
allah seni mümkünse ikiz istiyomuş bidehımm hayırlısını dilemekten başka bişi gelmiyor elimizden cnm allah bizim için en uygun zamanı bilir ve o zaman verecek birer bebiş inşallah mümkünse ben ikiz istiyorum
hoşşşgeldin be yaDÖNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMM
hımmmdün erken gebelikte negatifi gördüm
kızlar malesefki adet oldum nu ay gün aşırı ilişki oldu neden tutmadı peki çok üzülüyorum aaba bi sorunum mu var diye bu ayda çalışacaz tutmazsa yine doktor kontrolne gircez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?