2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sen adet olmadınmı kaygılı bende ov testine başlıcam hangisini siparişedecen bende aynısını alim

gördüm lovely e yazdığını tatlım , sadece durumlar uyunca sana yazmak istedim :) af edersin heyecan yapınca...
kırmızılar gelene kadar surat asmak yok biliyorsun , hayırlısı Rabbimden..
inan bilmiyorum , batımın gecmesini bekleyebilecek miyim , ama çıkmama durumu da var tabii... cumartesi yolculuğa çıkacağım öncesinde var mı yok mu öğrenmek isterim... ama çıkmayabilir... of böyle işte :)

Anladım cnm bn klomen kullaniyorum bana da o yüzden veriyor sanirim

kızlar malesefki adet oldum nu ay gün aşırı ilişki oldu neden tutmadı peki çok üzülüyorum aaba bi sorunum mu var diye bu ayda çalışacaz tutmazsa yine doktor kontrolne gircez
hımm hayırlısını dilemekten başka bişi gelmiyor elimizden cnm allah bizim için en uygun zamanı bilir ve o zaman verecek birer bebiş inşallah mümkünse ben ikiz istiyorum

üzülme canım , stres yaptın belki de ...
bir daha ki aya olaccak inşaAllah ....
inşallah canım ama artık kendimi kandırmak istemiyorum hep bi dahaki ay bi daha ki ay yani bilmiyorum zamanı gelmemiştir elbet eme herşey yolundaysa neden olmuyo üstelik gün aşırı ilişkide bu beni korkutuyo kendime 1 ay süre verdim olmazsa tutucaz doktorun yolunu

hımm hayırlısını dilemekten başka bişi gelmiyor elimizden cnm allah bizim için en uygun zamanı bilir ve o zaman verecek birer bebiş inşallah mümkünse ben ikiz istiyorum
allah seni mümkünse ikiz istiyomuş bide vallah olsunda ikiz tekiz hiç farketmaz yaterki olsun artık

Kizlar bn deniz Kum tatil derken cok umursamiyorum 2-3 gündür inş olur 14-15-16. Günler calistik gün aşırıya gecicez

Şimdi bacılar not aldıklarımı yazıyorum onun dışında varsa bi olay bana söyleyin

april adet
rahis hamile
betiboop adet
kocamlaben adet
beautiful hamile
eslemim hamile
paytipo adet
elifbade adet
tatildee adet
oceanshine adet
friendly hamile
esra51 adet

varmı bunun dışında bi değişiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…