ilk gidişte cok güzel bilgilendirdi folik asiti zaten normal muayeneye gitmiştim önceden bi o zaman önerdi ama iişte hafif bile olsa kanamayı dikkate almaması beni düşündürdü bundan sonra baska bi ihmalini de görürsem değiştiririm ben de canm
Dur bakalım belli olmaz, adet belirtiletiyle gebelik aynıymış ya.
ben sana bişi diyim mi bende hep oluruna bıraktım olur kendiliğinden diye ama 4 sene oldu hala tık yok :) en sonunda teslim oldum doktorabu aydan ümidim var sanki ama ne biliyim ya
inşallah olur yok ben daha ikinci aydan doktora halime bak allahım daha bekletmeden versin bebişini inşallah canımmm:)
canım benm hamile kalmamda sorun yok ben korunmayı bırakıp 2. ay hamile kaldım ama doktorumun dediği bebek olması gereken yerden aşağıda tutunmuş düşük riski var dedi normalbi bebek olsa doğru yerde tutunurdu zaten genetik oluşumunda ters bişey olan her bebek öyle veya böyle düşer müdahale etmek de doğru değil bebeğe ama tabi tutunması için ilaçlar var onları yapıcaz dedi yaptı ama sonucbazi doktorlar var hamile kalabilmen için her çabayı gösterir bazı doktorlarsa sadece salla baş iş yapıyor.. eski doktorum 3. ye düşük yapınca beni direk cerrahpaşa araştırma hastanesine yönlendirdi bende saf saf gittim bir sürü tahliller bilmem ne görümcem 2. çocuguna hamile kalmak için kadın doğum uzmanı oldu neredeyse o tuttu beni kolumdan yürü burda işin yok senin burası kurban kesim yeri gibi dedi aldı beni şimdiki doktoruma götürdü o kadar memnunum ki iyiki görümcem beni çekip getirmiş diorum :)
ya normalde her 31 günde bir adet görürdüm gecen ay 35 gün oldu hamileyim falan sanmıştım malumunuz( ama malesef adet oldum şimdi bu ay yine 35 günmü sürecek bu iş yoksa 31 gün mü
neyse aradan 2-3 ay gecsin bide eşimin önümüzdeki aylarda okul sezonu acılacağı için yoğun çalışacak ondan fayda yok :) o da bi gecsinde bizi anca ovulasyon testi paklar ...baska bu işin çıkarı yokİŞTE AYNI SORUN BENDEDE VAR BU AY( KAÇINCI GÜN BEKLEDİĞİM BELLİ DEĞİL NORMALDE SENİN GİBİ AMA GEÇEN AY 40 GÜN OLDU NERDEYSE BU AY NE ZAMAN BEKLEYECEĞİM BELLİ DEĞİL ((
Helloooo güzel bayanlar.
Bir adet bu aydan umutlu bir kişilik geldi. Niyeyse ben çok pozitifim gene bu aydan çok umutluyum bilmiyorum ama içime güzel şeyler doğuyor.
neyse aradan 2-3 ay gecsin bide eşimin önümüzdeki aylarda okul sezonu acılacağı için yoğun çalışacak ondan fayda yok :) o da bi gecsinde bizi anca ovulasyon testi paklar ...baska bu işin çıkarı yok
aminnnn sadece benim icin degil rabbim sana kaygiliya kim istiyosa herkese nasip etsin ..canım benm hamile kalmamda sorun yok ben korunmayı bırakıp 2. ay hamile kaldım ama doktorumun dediği bebek olması gereken yerden aşağıda tutunmuş düşük riski var dedi normalbi bebek olsa doğru yerde tutunurdu zaten genetik oluşumunda ters bişey olan her bebek öyle veya böyle düşer müdahale etmek de doğru değil bebeğe ama tabi tutunması için ilaçlar var onları yapıcaz dedi yaptı ama sonucben doktorumdan bu kadar net konustuğu için memnunum ama bundan sonra da bakarım ne yapıcak inşallah bu ay göbüşün dolar ve sağlıklı bi şekilde doğumunu yaparsın canm
Tatlım bende çok çalıştım inan ve belirtilerim de olunca umutluyum bakalımm :)çok çalıştın da ondan inşallah umutlar güzel sonuçlar getirecek görüceksin bata 8 gün var senin sanırım bende o zamana adet olup bitersem sen bana hamişim diyeceksin bende ov testlerime başlayacağım tabiiii kısmetse :)) nasılsın iyi misin?
Tatlım bende çok çalıştım inan ve belirtilerim de olunca umutluyum bakalımm :)
Aynen batıma 7 -8 gün var...
Nasılsın kaygılım , hala gelmemiş kırmızılaaar :)?
canım kaçıncı günün seninlovely ye yazmıştım o da bu ay aynı durumda sanırım :)) hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bat hiç olmaz ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? benim kırmızılar gelmedi ama adet öncesi olan üç belirtiyi de yaşıyorum malesef bugün yarın gelicek
ANGELİNA SONUÇLARINI BEKLİYORUZ :))
ben ayın 8 kürtaj olmuştum adet tarihim 28di o gün geldi hiç şaşmadıay canım gerçekten mii benm ayın 26sıyla 28 arası olur ama benm için erken değil mi ki olsa
lovely ye yazmıştım o da bu ay aynı durumda sanırım :)) hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bat hiç olmaz ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? benim kırmızılar gelmedi ama adet öncesi olan üç belirtiyi de yaşıyorum malesef bugün yarın gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?