2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben gördüm ama hiç anlamadığım için ceavp veremedim yoksa hemen yardımcı olurdum (
Sağol cnm 3,yum vardı ya catlamayan var da o mu canlıyı diye merak ettim neyse eşimin sayida düşük diye oluruna biraktim

Kuzum bebeğim iyiyim sen nasılsın? Bak bende belirtinin b'si yok ama benim moraller süpppperrr. Moral bozmak yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay canım ben sana ovulasyon testinde yardımcı olucam. Bir kere yap zaten usta oluyorsun allah bir ay denetsin inş. ovulasyonla bir dahaki aya gerek kalmasın. Bizimde bir gün yapmadığımız gün oldu yımırta gelip o günü bulmamıştır inşallah. Hayır hayır bu düşünceyi de siliciiiiimm aklımdan. Arkadaşım ayın 1'inde girmiş 3'ünde doktoru yumurtan çatlamış demiş ve şimdi hamile kendisi 9 haftalık. Yani 2 gün önce girdiği ilişkideki spermler yumurtayı bulmuş. Nasibimizde ne zamansa o zaman olacak kızlar üzülmek yok.

Canım ben 26'sı bekliyorum adetimi ama cts sabah test yapacağım muhtemelen. İkimizde güzel haberleri alırız inş.

Mogamim hoşgeldin. Ben sana bu ay güzel haberler vericem inş. diğer aya beni yazmak zorunda kalmıcaksın. Bekle beni cts.

sende 14.gün mü piki yakaladın canım

kız ne güzelde seni hamile görmüştüm belkide bu ay için görmüşümdür Allah'ın izniyle bu ay hamile olacaksın inşaAllah
bu ay tüm marifetlerimi sergileyecem kaçarı yok ov testi soğan kürü incir havuç moral motivsyon ve en önemlisi dua bu ay bunları yapacam yinede gelmezse istikemet doktor

inşallah çıkar inşallah heyecan şimdiden var desene baksana hale ahh ahh inşallah allah umutlarını yeşertsin göstersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…