Mogami hosgeldin canim anlattiklarina uzuldum allah sabir versin ailesine haklisin herseyin hayirlisini versin rabbim hayirli zamanda gelsin bebislerimizŞimdi sevgili hatunlar tatilde öğrendiğim ve ibret aldığım bi olayı paylaşmak isterim sizlerle... Şahsen bana büyük ders oldu
Teyzemin yakın arkadaşı 5 yıldır bebek istiyor ve olmuyordu sonunda tüp bebekle bi oğlu oldu şuan 5 aylık ama gelin görün ki teyzeme bi tel geldi eşi kaza yapmış üstelik arabada kadının babası varmış ve o öldü eşi de kayınpederinin ölümüne sebep olmaktan tutuklandı üstelik yüzde yüz hatalı ve herşey kayınvalide yüzünden oldu... Teyzem bana şunu dedi " Damla sakın birşeyi çok isteme yoksa ona kavuşup başka bişeyi kaybedersin" ... Bu olayın bi değişiği de diğer arkadaşının başına gelmiş... o kızcağızda bebek diye deliriyormuş ve bi çocuğu olmuş... hep şunu demiş teyzeme "ona sahip oldum ya hiçbişey önemli değil artık" ve bebeği daha 3- 4 aylıkken kocası öldü...
Kızlar ben dersimi aldım... Hayatta hiçbirşeyi deli gibi istememek lazım yoksa onu veren bi diğerini alıyor... Kader evet ama yine de çok istemeyin... Ben zamana bıraktım Rabbim ne zaman verirse razıyım yeter ki hayırlı versin... Yuvamızın dirliği bozulmasın
hiçbi fikrim yok canım... dilerim faydasını görürsünBenim bu ay klomenle yumurta büyümedi dün tekrar gittim duphaston diye bir ilaç verdi eğer adet olursam ikinci günü gidicem karindan vurulan gonal f 900 diye iğne varmış bayagi pahalı onu vurulcam bakalım hakkımızda hayirlisi . Senin bu hap ile ilgili bir bilgin varmı düşük olan bayanlarda veriliyromus bebek tütsun duye
amin hepimize versin ç...Yerüm seni bende balım.... Dilerim yüzün güler ailene bi melek katılır
Allah Allah... Stres yaptın ondan mi ki...Kızlarrrr, beni de ekleyin, BAT 18 Ağustos, 2. deneme, kanama da yok, testte pozitif de yok. Hiçbi şey anlamadım
bende yeni geldim memleketten temizlik iş güçbacılar kaçtım ben malum ev temizliği valiz yerleştirme yemek yapma beni bekler
bu arada bugün 12. günüm bi ov. testi yapayım...Eylülde yumoş takibi yaptırmaktan da vazgeçtim ov. testi ile anlaşılıyor bi tek bunu yapsam yeter bana
Kolay gelsin mogamiiii:)bacılar kaçtım ben malum ev temizliği valiz yerleştirme yemek yapma beni bekler
bu arada bugün 12. günüm bi ov. testi yapayım...Eylülde yumoş takibi yaptırmaktan da vazgeçtim ov. testi ile anlaşılıyor bi tek bunu yapsam yeter bana
Allah Allah... Stres yaptın ondan mi ki...
Bir kaç gün bekle sonra kan testi yaptir istersen canim...
Allah hayr etsin canim... Merak ettim bende ...:)Bilmiyorum anlamadım ki, gecikmez benim pek, 25-26 günde bir olurum, bugün 28. gün. Normalde adetten 4-5 gün karnım davul gibi şişer, o bile yok şu an.
Hosgeldin canim kacinci denemendenizz06kacinc: 36558258 .!.:deneyimli arkadaslar özelden mesaj atab,lirmi ... bebişim olsun istiyorumyeni katıldım
yeni evliyim :) hoşbulduk adetim cok düzensiz oldudan 5 6 ayda br oluoHosgeldin canim kacinci denemen
deneyimli arkadaslar özelden mesaj atab,lirmi ... bebişim olsun istiyorumyeni katıldım
anlıyorum ama işde bebişi olsun istiyo insan ama ben daha 3 bucuk aylık evliyimyumurtlama günlerinde eşinle beraber olacaksın 15 20 dk içinde kalacak sıvıcıklar bizim aramızda bu muhabbetleri özelden yazmaya gerek yok :) ama başka tavsiyeleri bilemem biz bebiş çalışmasını böyle yapıyoruz bir de 2 günde bir ilişki :))
5 6 ay mi....doktora görünmende fayda var derim... Allah korusun kist olabilir... Evlendikten sonra mi başladı 5 6 ayda bir adet olma durumu...?yeni evliyim :) hoşbulduk adetim cok düzensiz oldudan 5 6 ayda br oluo
yeni evliyim :) hoşbulduk adetim cok düzensiz oldudan 5 6 ayda br oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?