2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bacılar kaçtım ben malum ev temizliği valiz yerleştirme yemek yapma beni bekler

bu arada bugün 12. günüm bi ov. testi yapayım...Eylülde yumoş takibi yaptırmaktan da vazgeçtim ov. testi ile anlaşılıyor bi tek bunu yapsam yeter bana

Friendly i merak ettim...ne yaptı, haberi olan var mi ?
Yazık çok endişe etmişti dün aksam

Mogami hosgeldin canim anlattiklarina uzuldum allah sabir versin ailesine haklisin herseyin hayirlisini versin rabbim hayirli zamanda gelsin bebislerimiz

hiçbi fikrim yok canım... dilerim faydasını görürsün

bende yeni geldim memleketten temizlik iş güç yoruldum ama iyi geldi tatil bende ovulasyona başlayacağım canım eşimle iki hafta ayrı yerlerdeydik ve o da yumurtlama günlerinde sen şimdiden negatifi çak nasılsa olmaz

Kolay gelsin mogamiiii:)

Allah Allah... Stres yaptın ondan mi ki...
Bir kaç gün bekle sonra kan testi yaptir istersen canim...

Bilmiyorum anlamadım ki, gecikmez benim pek, 25-26 günde bir olurum, bugün 28. gün. Normalde adetten 4-5 gün karnım davul gibi şişer, o bile yok şu an.

[QUOTE="mgul, post: 36558205, member: 5haberleende yeni geldim memleketten temizlik iş güç yoruldum ama iyi geldi tatil bende ovulasyona başlayacağım canım eşimle iki hafta ayrı yerlerdeydik ve o da yumurtlama günlerinde sen şimdiden negatifi çak nasılsa olmaz [/QUOTE]
Hosgeldin canim insallah eylulde hamis olursun

deneyimli arkadaslar özelden mesaj atab,lirmi ... bebişim olsun istiyorum yeni katıldım

yumurtlama günlerinde eşinle beraber olacaksın 15 20 dk içinde kalacak sıvıcıklar bizim aramızda bu muhabbetleri özelden yazmaya gerek yok :) ama başka tavsiyeleri bilemem biz bebiş çalışmasını böyle yapıyoruz bir de 2 günde bir ilişki :))

anlıyorum ama işde bebişi olsun istiyo insan ama ben daha 3 bucuk aylık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…