ben bu ay topikten çok çok umutluyum nedense içimde öyle bir his var umarım eylül ayı bol hamilelik haberleri alırızz :) :) :)sanırım bana dedin ben geçen ay çok kaptırmıştım bide adetim stresten 5 gün gecikti iyice kötü olmuştu o yüzden bu ay zaten sıkıntı stresten batı beklemedim başka yerlerdeydi kafam işte bat günü bi tek test yaptım şimdide bi umut oldu ama olur olmaz adet belirtilerim susturuyo :)))
ben bu ay topikten çok çok umutluyum nedense içimde öyle bir his var umarım eylül ayı bol hamilelik haberleri alırızz :) :) :)
AĞUSTOS BAT
Deminos --------------------> 1 Ağustos ----------> 4. deneme ------------>
Kayraberen ----------------> 2 Ağustos -----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ----------> 7. deneme ------------>
Anneveoglusu --------------> 2 Ağustos ---------->1. deneme ------------>
Golyayla --------------------> 2 Ağustos ----------> 18. deneme ---------->
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme ------------>
Karabiberim999 ------------> 3 Ağustos --------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Ppure -----------------------> 4 Ağustos -----------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
April28 ---------------------> 7 Ağustos -----------> 1. deneme ------------>
Nazligamzelim --------------> 9 Ağustos ---------> 5. deneme ------------>
Yfrks -----------------------> 9 Ağustos ------------> 7. deneme ----------->
Sweetamber ---------------> 10 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Bbsrslmoglu ----------------> 10 Ağustos ---------> 8. deneme ---------->
Betiboop --------------------> 10 Ağustos ---------> 3. deneme ----------->
Mogami ---------------------> 11 Ağustos ----------> 4. deneme ----------->
Rahis -----------------------> 11 Ağustos ---------> 10. deneme -----------> HAMİŞ
Esra51 ----------------------> 11 Ağustos ---------> 6. deneme ------------>
Wuslt -----------------------> 11 Ağustos ---------> 5. deneme ------------>
Kova94 ---------------------> 11 Ağustos ---------> 20. deneme ----------->
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme ----------->
Elifbade06 ------------------> 12 Ağustos ---------> 6. deneme ----------->
Beginners -------------------> 12 Ağustos ----------> 8. deneme ----------->
Leylaaras -------------------> 13 Ağustos ----------> 4. deneme ----------->
Balbademlinuga -----------> 13 Ağustos ----------> 7. deneme ----------->
Zynpela ---------------------> 14 Ağustos ----------> 12. deneme ---------->
Kayra19 --------------------> 14 Ağustos -----------> 1. deneme ----------->
Gulbıke ----------------------> 14 Ağustos ---------> 3. deneme ------------>
Hiwazere -------------------> 14 Ağustos ----------> 3. deneme ------------>
FatmaSA --------------------> 15 Ağustos ---------> 1. deneme ------------->
Beautiful86 -----------------> 15 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Tatildee ---------------------> 17 Ağustos ----------> 4. deneme ------------->
Elisa -------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme ------------->
Aslihan1451azra -----------> 18 Ağustos ----------> 1. deneme
Savrukzeynep --------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Oceanshine -----------------> 18 Ağustos ----------> 11. deneme ----------->
PaytiPo ---------------------> 18 Ağustos ----------> 11. deneme ------------>
9661 ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme -------------->
Tospaa ---------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Larsson ---------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Burcunaz1 ------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Angelina08 -----------------> 19 Ağustos ----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------------> 20 Ağustos ----------> 2. deneme
Egemenhalit ----------------> 20 Ağustos ----------> 4. deneme
Friendly8584 ----------------> 20 Ağustos ---------> 4. deneme ------------> HAMİŞ
Meleğim66 ------------------> 21 Ağustos ----------> 2. deneme
Hanfendi25 -----------------> 23 Ağustos ----------> 3. deneme ------------->
Asi_m -----------------------> 24 Ağustos ----------> 2. deneme
Hilal1653 --------------------> 24 Ağustos ----------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 25 Ağustos ----------> 4. deneme
Mgul ------------------------> 25 Ağustos ----------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 25 Ağustos ----------> 11. deneme
Lovely35 -------------------> 26 Ağustos -----------> 2. deneme
Sirrieyvan ------------------> 28 Ağustos ----------> 1. deneme
Golyayla --------------------> 29 Ağustos -----------> 19. deneme
Aysemutlu ------------------> 29 Ağustos ----------> 3. deneme
Deminos --------------------> 29 Ağustos -----------> 5. deneme
Denizyildizi2014 ------------> 29 Ağustos -----------> 3. deneme
2bilinmeyen ----------------> 30 Ağustos -----------> 3. deneme
Elf21 ------------------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
Anneveoglusu --------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Mogami ---------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9Eylül -----------> 7. deneme
Balbademlinuga ----------> 9 Eylül -----------> 8. deneme
Kocamlaben ---------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ----------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ----------> 3. deneme
Kilislielos -------------------> 16 Eylül ----------> 15. deneme
Oceanshine -----------------> 16 Eylül ----------> 12. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül -----------> 7. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
( desene hep beraber kırmıları bekliyoruz
AMİNN... canım takma kafaya bol bol çalış İNŞAALLAH olur.özellikle eylülde senden ve elisadan çok umutluyum Allahın izniyle...bende ağustotan umutluydumkısmet eylülde havalar yazdan bahara geçerken bizde anneliğe geçeriz inşallah :)
canım bi puzzle al kendine şöle 500-1000 parca olanlardan sonra bide bu foruma da bi kaç gün ara ver kafan baska şeylerle yor gecenkinde denedim kafayı dağıtınca vücutta kendi yolunu buluyorbende ağustotan umutluydumkısmet eylülde havalar yazdan bahara geçerken bizde anneliğe geçeriz inşallah :)
aynen beklicez dediğim gibi ilaçlar yaptı sanırım adetlerim düzenli çünkü eylüle kaldı artık...
AMİNN... canım takma kafaya bol bol çalış İNŞAALLAH olur.özellikle eylülde senden ve elisadan çok umutluyum Allahın izniyle...
kızlar ben psıkolojık olarak cok kotuyum...rahım fılmı özellerde epey pahalı geldı bana acıkcası 400 tl vermek akıllıca degıl dıyerekten zeynep kamılde cekıleyım dıe dusundum.bır arkadas aracılıgıyla orda bır hemsıre buldu arkadasım.reglı ılk gunu benı arayım fılm ıcın gun alalım demıs.dunden berı arıyolarmıs kızı ulasamamıslar.bugun öğlen sinirimden kalktım ben gittim.epey uzak evimize yollarda cektıgım ezıyette cabası.pat dıe rahım fılmının cekılemıcenı soledıler.oncelıkle doktor muayene gerekıyormus ardından ıstedıgı tahlıllerı yapılacakmıs.esımdende tahlıl ve doktor muayenesı ıstıyorlarmıs.eger doktor gerek gorurse rahım fılmı ıcın gun verıyormus.anlıcanız aylarca suren bır mevzudan bahsettıler.evıme uzak esım calısıyor.ben z.kamılden nasıl cıktım bahcede nasıl agladım anlatamamyok kızlar yok ben ne kadar cok delı gibi istesemde bellıkı mevla nasıp etmıce.daha oncede 3 yıl delı gıbı ugrastım olmamıstı.nasıbımde yok demekkı evlat eşimle telefonda konustum ağladım ben kızdı bana daha yenı evlıyız ayrıca sen ne ıstersen yaparım gerekırse ozelde cektırırz falan deyıp benı tesellı etmeye calıstı..bunları yazarken hala gozlerım doluyor
ben bebek umudumu cabamı istek ve arzumu burda bitiriyorum kızlar.kendılıgınden olursa olur artık,olmazsada olsun dıye bir çaba içine girmicem düşünmücem..yoruldum artık ruhen..
inş mevlam sizlerin yuzunu guldurur evlat verır diyorum.dualarım sizinle...ben artık kendım için dua etmıcem
evt cnm dünhastalandın mı canım
canım bi puzzle al kendine şöle 500-1000 parca olanlardan sonra bide bu foruma da bi kaç gün ara ver kafan baska şeylerle yor gecenkinde denedim kafayı dağıtınca vücutta kendi yolunu buluyor
ayy canım benim sıkma canını her şeyin bir çözümü vardır belkide kendini çok sıkıyorsun stres yapıyorsun ondan böyle oluyodur olumlu düşün dışardan yazdıklarını okuyunca anladım ki içerden okadar biriktirmişsin ki güçlü görünmeye çalışıyorsun ama kendine çok sıkıntı yapıyorsun bak sana ne anlatacam teyzem 35lerinde felan 2 çocuğu var 1 kız ve bir erkek ama 3. istiyor özelliklede erkek çünkü kocasının ailesinde aşırı bir erkek sevdası var neyse 2 yıl boyunca yapmadığı şey kalmadı kadının koca karılara kadar gitti en pahalı doktorlaraa durumları çok iyi yani ama yok olmadı bu arada çocuk sevdasından kocayı boşladı tabi bir gün eşinin internetten bir bayanla konuştuklarını gördü neyseçok uzattım çok olay oldu ama boşanmadı sonuçta.bıraktı ya çocuk düşüncesini kadın hamile kaldı.şimdi 2 yasında bir oğlu var yani diyorum ki her şey kafada bitiyor oyuzden canım takma kafana lütfenn.dualar işe yaramıyor diyede düşünme sakın vardır elbet bir zamanıkızlar ben psıkolojık olarak cok kotuyum...rahım fılmı özellerde epey pahalı geldı bana acıkcası 400 tl vermek akıllıca degıl dıyerekten zeynep kamılde cekıleyım dıe dusundum.bır arkadas aracılıgıyla orda bır hemsıre buldu arkadasım.reglı ılk gunu benı arayım fılm ıcın gun alalım demıs.dunden berı arıyolarmıs kızı ulasamamıslar.bugun öğlen sinirimden kalktım ben gittim.epey uzak evimize yollarda cektıgım ezıyette cabası.pat dıe rahım fılmının cekılemıcenı soledıler.oncelıkle doktor muayene gerekıyormus ardından ıstedıgı tahlıllerı yapılacakmıs.esımdende tahlıl ve doktor muayenesı ıstıyorlarmıs.eger doktor gerek gorurse rahım fılmı ıcın gun verıyormus.anlıcanız aylarca suren bır mevzudan bahsettıler.evıme uzak esım calısıyor.ben z.kamılden nasıl cıktım bahcede nasıl agladım anlatamamyok kızlar yok ben ne kadar cok delı gibi istesemde bellıkı mevla nasıp etmıce.daha oncede 3 yıl delı gıbı ugrastım olmamıstı.nasıbımde yok demekkı evlat eşimle telefonda konustum ağladım ben kızdı bana daha yenı evlıyız ayrıca sen ne ıstersen yaparım gerekırse ozelde cektırırz falan deyıp benı tesellı etmeye calıstı..bunları yazarken hala gozlerım doluyor
ben bebek umudumu cabamı istek ve arzumu burda bitiriyorum kızlar.kendılıgınden olursa olur artık,olmazsada olsun dıye bir çaba içine girmicem düşünmücem..yoruldum artık ruhen..
inş mevlam sizlerin yuzunu guldurur evlat verır diyorum.dualarım sizinle...ben artık kendım için dua etmıcem
bak kızıcam aaaa o çarşambadan bi şey olmayacak güven bana :))
sizce erken gebelik testi negatif çıktı artık hiç umudum olmamalı di mi ? yani erken gebelik testinde olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum?
Elisa nasil oldun tatlim, daha iyisindir insaAllah...?
canım benim fazla düşünmemeye çalış birşeylerle uğraş zor ama aklına geldikçe yıpranıyorsun piskoljikmen sana zarar vermesine izin verme lütfenSağol canım çok sukur daha ıyıyım evımle ılgılendım kafamı dagıttım ama ara ara aklıma gelıyor gozumun onune gelıyor ama gececk ınanıyorum
canım bencede su an bir şey yapma belliki bunalmışsın boşver ne zaman istersen o zaman yaprsın sen kocacınla çalışmalar yap bol bol .bebek odaklı olma olucak İNŞAALLAH...kızlar ben cok istiyorum ve daha oncesındede cok ıstedım dıye mevla nasıp etmıyor..her caldıgım kapı yüzüme kapanıyor..bu nasıbımde olmadıgının işareti..ben yoruldum kızlar valla pes ettimşimdi annemde kızıyor bana telefonda cektır sen parasını ben verırım dıye..ama istemiyorum bedava olucanı bıle bılsem ıcımde ıstek yok..vazgectım
canım benim fazla düşünmemeye çalış birşeylerle uğraş zor ama aklına geldikçe yıpranıyorsun piskoljikmen sana zarar vermesine izin verme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?