2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben bu ay topikten çok çok umutluyum nedense içimde öyle bir his var umarım eylül ayı bol hamilelik haberleri alırızz :) :) :)

ben bu ay topikten çok çok umutluyum nedense içimde öyle bir his var umarım eylül ayı bol hamilelik haberleri alırızz :) :) :)

bende ağustotan umutluydum kısmet eylülde havalar yazdan bahara geçerken bizde anneliğe geçeriz inşallah :)

Mogami hoşgeldin canım benim bu ay bat 4 gün gecikmeli geldi 2 aydir günler sastı gecen ay 6 gün gecikti bu ayda 4 gün yeni bat 18 eylül inş.son batım olur mantar illerinden de kurtulamadım maalesef stres yaptım iyice doktora gidicem tekrar.mantar için onerebilecegin birşey var mı canım?

bende ağustotan umutluydum kısmet eylülde havalar yazdan bahara geçerken bizde anneliğe geçeriz inşallah :)
AMİNN... canım takma kafaya bol bol çalış İNŞAALLAH olur.özellikle eylülde senden ve elisadan çok umutluyum Allahın izniyle...

kızlar ben psıkolojık olarak cok kotuyum...rahım fılmı özellerde epey pahalı geldı bana acıkcası 400 tl vermek akıllıca degıl dıyerekten zeynep kamılde cekıleyım dıe dusundum.bır arkadas aracılıgıyla orda bır hemsıre buldu arkadasım.reglı ılk gunu benı arayım fılm ıcın gun alalım demıs.dunden berı arıyolarmıs kızı ulasamamıslar.bugun öğlen sinirimden kalktım ben gittim.epey uzak evimize yollarda cektıgım ezıyette cabası.pat dıe rahım fılmının cekılemıcenı soledıler.oncelıkle doktor muayene gerekıyormus ardından ıstedıgı tahlıllerı yapılacakmıs.esımdende tahlıl ve doktor muayenesı ıstıyorlarmıs.eger doktor gerek gorurse rahım fılmı ıcın gun verıyormus.anlıcanız aylarca suren bır mevzudan bahsettıler.evıme uzak esım calısıyor.ben z.kamılden nasıl cıktım bahcede nasıl agladım anlatamam yok kızlar yok ben ne kadar cok delı gibi istesemde bellıkı mevla nasıp etmıce.daha oncede 3 yıl delı gıbı ugrastım olmamıstı.nasıbımde yok demekkı evlat eşimle telefonda konustum ağladım ben kızdı bana daha yenı evlıyız ayrıca sen ne ıstersen yaparım gerekırse ozelde cektırırz falan deyıp benı tesellı etmeye calıstı..bunları yazarken hala gozlerım doluyor
ben bebek umudumu cabamı istek ve arzumu burda bitiriyorum kızlar.kendılıgınden olursa olur artık,olmazsada olsun dıye bir çaba içine girmicem düşünmücem..yoruldum artık ruhen..
inş mevlam sizlerin yuzunu guldurur evlat verır diyorum.dualarım sizinle...ben artık kendım için dua etmıcem

canım bi puzzle al kendine şöle 500-1000 parca olanlardan sonra bide bu foruma da bi kaç gün ara ver kafan baska şeylerle yor gecenkinde denedim kafayı dağıtınca vücutta kendi yolunu buluyor

aynen beklicez dediğim gibi ilaçlar yaptı sanırım adetlerim düzenli çünkü eylüle kaldı artık...

kısmet ne zamansa bakalım ilaçlar yapabilir ilaç almıştın iyi ki bebiş çıkmadı diyebiliriz iyi tarafından bakalım allah korusun zarar verebilirdi

AMİNN... canım takma kafaya bol bol çalış İNŞAALLAH olur.özellikle eylülde senden ve elisadan çok umutluyum Allahın izniyle...

inşallah rabbim hayırlı zamanda versin bol bol çalışamıyorum biz eşimle kafamıza göre yapıyoruz sadece korunmuyoruz o yüzden ov testi alacağım :)))

inanmıyorum sana kızıp elimden geleni yaparım diye motive eden bir eşin var çok şanslısın ve çokta haklı daha yenisiniz hemen olmayacak diye düşünme eskiyi at siz daha yeni deniyorsunuz ve pat diye olmasını bekliyorsun bak gerekirse özelde yaptırırsın ama bu kadar karamsarlığı bırak bir olumsuzluğun yokki bebeğe engel çok şükür belki tüm üzüntüne karşılık bu ay çabasız bir bebiş gelir gönlünü ferah tut lütfen

canım bi puzzle al kendine şöle 500-1000 parca olanlardan sonra bide bu foruma da bi kaç gün ara ver kafan baska şeylerle yor gecenkinde denedim kafayı dağıtınca vücutta kendi yolunu buluyor

zaten gündüz çalışıyorum akşamda yemek bulaşık ev işleri eşimleyiz daha kafayı dağıtamam :))) bulur bulur o yolunu gelir yarına :))

ayy canım benim sıkma canını her şeyin bir çözümü vardır belkide kendini çok sıkıyorsun stres yapıyorsun ondan böyle oluyodur olumlu düşün dışardan yazdıklarını okuyunca anladım ki içerden okadar biriktirmişsin ki güçlü görünmeye çalışıyorsun ama kendine çok sıkıntı yapıyorsun bak sana ne anlatacam teyzem 35lerinde felan 2 çocuğu var 1 kız ve bir erkek ama 3. istiyor özelliklede erkek çünkü kocasının ailesinde aşırı bir erkek sevdası var neyse 2 yıl boyunca yapmadığı şey kalmadı kadının koca karılara kadar gitti en pahalı doktorlaraa durumları çok iyi yani ama yok olmadı bu arada çocuk sevdasından kocayı boşladı tabi bir gün eşinin internetten bir bayanla konuştuklarını gördü neyseçok uzattım çok olay oldu ama boşanmadı sonuçta.bıraktı ya çocuk düşüncesini kadın hamile kaldı.şimdi 2 yasında bir oğlu var yani diyorum ki her şey kafada bitiyor oyuzden canım takma kafana lütfenn.dualar işe yaramıyor diyede düşünme sakın vardır elbet bir zamanı

sizce erken gebelik testi negatif çıktı artık hiç umudum olmamalı di mi ? yani erken gebelik testinde olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum?

Bir de bir iki liralıklarla dene bakayım ben okudum erken gebelik testinde görmeyip kıytırıklarla görenleri. Siz yumurtlama günlerini değerlendirdiniz mi bakayım hı?

kızlar ben cok istiyorum ve daha oncesındede cok ıstedım dıye mevla nasıp etmıyor..her caldıgım kapı yüzüme kapanıyor..bu nasıbımde olmadıgının işareti..ben yoruldum kızlar valla pes ettim şimdi annemde kızıyor bana telefonda cektır sen parasını ben verırım dıye..ama istemiyorum bedava olucanı bıle bılsem ıcımde ıstek yok..vazgectım

Sağol canım çok sukur daha ıyıyım evımle ılgılendım kafamı dagıttım ama ara ara aklıma gelıyor gozumun onune gelıyor ama gececk ınanıyorum
canım benim fazla düşünmemeye çalış birşeylerle uğraş zor ama aklına geldikçe yıpranıyorsun piskoljikmen sana zarar vermesine izin verme lütfen

canım bencede su an bir şey yapma belliki bunalmışsın boşver ne zaman istersen o zaman yaprsın sen kocacınla çalışmalar yap bol bol .bebek odaklı olma olucak İNŞAALLAH...

canım benim fazla düşünmemeye çalış birşeylerle uğraş zor ama aklına geldikçe yıpranıyorsun piskoljikmen sana zarar vermesine izin verme lütfen

Öyle yapmaya çalısıyorum canım kımseye anlatmadık konusmuyoruz o olayı esım kendıne zarar vereceksın yoksa konusma dedı Allah'ın izniyle gececek canım bugun daha ıyıyım yarın daha ıyı olacagım ama dısarı cıkmaya korkuyorum esımı beklıyorum dolasmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…