2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inş canım eylülde kırmızlara elveda deriz sen ne alemdesin
İnsallah canim bende yumurtlama gunlerimdeyim ovulasyon testi yapiyorum tavsiye ederim[/QUOTE]

ben yine tarihinde en son hastalananlar arasına giriyorum herkes sonnucunu yazıyor ikinciye bat bekliyor ben yok 37.gün bugün yine gelmedi . artık bu gelince doktora gidicem geçen ayda böyle yaptı çok gecikti bu ay da gecikiyo

KAYGIoncekst: 36566356 .!.:
Günaydın iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ov testleriyle ? bat ne zaman?
İyiyim canim pazartesi cift cizgiyi gordum dunde silikti sanirim catladi yumurta 2 eylulde bat sen ne yaptin adet oldun mu?

İyiyim canim pazartesi cift cizgiyi gordum dunde silikti sanirim catladi yumurta 2 eylulde bat sen ne yaptin adet oldun mu?

adet olmadım ama tüm belirtilerim var oldu olacak. pazartesi ve dün çalışma olduysa ohhh gelsin bebiş inşallah sağlığıyla :)

adet olmadım ama tüm belirtilerim var oldu olacak. pazartesi ve dün çalışma olduysa ohhh gelsin bebiş inşallah sağlığıyla :)
Pazartesi oldu dun olmadi esim istemedi hayirlisi artik kismetimde varsa olur canim bir dr gorun bakalim ne diyecek benimde bu ay 1 hafa once adet oldum normalde saati bile sasmazdi

Pazartesi oldu dun olmadi esim istemedi hayirlisi artik kismetimde varsa olur canim bir dr gorun bakalim ne diyecek benimde bu ay 1 hafa once adet oldum normalde saati bile sasmazdi

Doğru diyorsun kısmetinde varsa olmuştur hem salıya da idare eder pazartesi olanlar :)) bende bi görüneyim bakalım ne diyecek

. doğru diyorsun kısmetinde varsa olmuştur hem salıya da idare eder pazartesi olanlar :)) bende bi görüneyim bakalım ne diyecek
Evet hayirliysa olsun diyorum bide etrafimdakiler Rahat biraksalar zorla strese sokmaya calisiyorlar gorun bakalim ovulasyon testide cok ise yariyor ne zaman yumurtladigini anliyorsun batin ne olacagini da biliyorsun

Evet hayirliysa olsun diyorum bide etrafimdakiler Rahat biraksalar zorla strese sokmaya calisiyorlar gorun bakalim ovulasyon testide cok ise yariyor ne zaman yumurtladigini anliyorsun batin ne olacagini da biliyorsun

evet benimde yapmam lazım kırmızıları görür görmez sipariş veriyorum . o etraftakilere ne oluyor onlara ne ayy bu insanlarr

evet benimde yapmam lazım kırmızıları görür görmez siparis veriyorum . o etraftakilere ne oluyor onlara ne ayy bu insanlarr
Gecenlerde biri hamilemisin diye sordu hayir dedim ne kadarlik evlisin dedi 15 ay oldu dedim bebek olsun artik dedi sanki elimde olan bisey mi benim bende istemiyoruz daha dedim

Gecenlerde biri hamilemisin diye sordu hayir dedim ne kadarlik evlisin dedi 15 ay oldu dedim bebek olsun artik dedi sanki elimde olan bisey mi benim bende istemiyoruz daha dedim

sende benim kafamdasın bende 4 yıllık evliyim dr gözetimi altında tedavi görüyorum.. ilaçlar kilo aldırıyor her gören hamilemisin dio sıkıldım bu insanlar hayır değilim diorum aa kilo almışssın ama deyince kocam ve ailesi iyi bakıyor dedim

İyi demissin canim bende dr gidiyorum ablam disinda kimse bilmiyor bide dr gittigimi duysalar daha cok sikistirirlar olmuyor mu diye

İyi demissin canim bende dr gidiyorum ablam disinda kimse bilmiyor bide dr gittigimi duysalar daha cok sikistirirlar olmuyor mu diye

insanlara laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha beter biz istekliyiz ama rabbim ne zaman verirse o zaman olur :)
benim düğünümün olduğu gün kuaförden baba evime geldim arkadaşımın annesi beni kenara çekti bak ilk geceden hamile kalma dikkat et dedi benden 2 hafta sonra kızı evlendi ilk geceden hamile kaldı dedim kadına ne iş allahın taktiri dio

iyi demişsin ben olsun diyenlere olsun mu diyorum olur o zaman çalışalım yaparız diyorum çeşit çeşit cevaplar :))))

KismeKismt="neslli, post: 36566942, member: 310634"]insanlara laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha beter biz istekliyiz ama rabbim ne zaman verirse o zaman olur :)
benim düğünümün olduğu gün kuaförden baba evime geldim arkadaşımın annesi beni kenara çekti bak ilk geceden hamile kalma dikkat et dedi benden 2 hafta sonra kızı evlendi ilk geceden hamile kaldı dedim kadına ne iş allahın taktiri dio [/QUOTE]
Bide akil vermeler yok mu benimde ddugunumun ertesi gunu esimin akrabalari sakin korunma hemen olsun cocuk dediler bilmiyorlarki ben 10 ay esimle birlikte olamadim vajinusmustum sukurki tedavi oldum yendim vajinusmusu

Bide akil vermeler yok mu benimde ddugunumun ertesi gunu esimin akrabalari sakin korunma hemen olsun cocuk dediler bilmiyorlarki ben 10 ay esimle birlikte olamadim vajinusmustum sukurki tedavi oldum yendim vajinusmusu[/QUOTE]

bak haberim yoktu çok geçmiş olsun canım ya atlattığına çok sevindim. rabbim bir daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…