2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bak haberim yoktu çok geçmiş olsun canım ya atlattığına çok sevindim. rabbim bir daha göstermesin[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim rabbim kimseye yasatmasin kabus dolu gunler geride kaldi esiminde destegiyle tedavi oldum bitti gitti o gunler

Günaydın kızlar, çok yoğundu bu hafta hiç bakamadım neler oldu varmı yeni müjdeler :) yarın kısa bir tatile gidiyorum pazartesi inşallah ekranımda müjde üstüne müjde görürüm :)

aminnnn deminos bizde beklemedeyiz hayırlı haberler duymaya ve daha da umutlanmaya çok ihtiyacımız var :)

Günaydın kızlar... Benim bat yaklaşıyor gerginliklerimde başladı sabah elbise giydim eşim şöyle bir baktı işe birşey söylemedi ama her söylediğime ters cevap vermeler sonra dedim beğenmedinmi elbiseyi nedir bu tavır çok açık öyle işe gidilmez dedi peki neden direk derdini söylemiyorsun trip yapıyorsun dedim tartıştık baya gerildim hala kendime gelemedim atamadım sinirimi

Bide akil vermeler yok mu benimde ddugunumun ertesi gunu esimin akrabalari sakin korunma hemen olsun cocuk dediler bilmiyorlarki ben 10 ay esimle birlikte olamadim vajinusmustum sukurki tedavi oldum yendim vajinusmusu[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım ya vajinusmus ilişkiye girememek mi oluyordu

mogamicim benim ikizler gitti canım neyse demekki 3. kızdı bu duruma kavga çıkardı anacım beni istemiyosa sizde gitmeyin dedi eylül de üçüzlere gebeyim :)) yeni bat 23 eylül
adet oluşunu böyle güzel anlatmana bayıldım eklerim canım

mogamicim benim ikizler gitti canım neyse demekki 3. kızdı bu duruma kavga çıkardı anacım beni istemiyosa sizde gitmeyin dedi eylül de üçüzlere gebeyim :)) yeni bat 23 eylül

tatile gidiyorum pazartes
Bide akil vermeler yok mu benimde ddugunumun ertesi gunu esimin akrabalari sakin korunma hemen olsun cocuk dediler bilmiyorlarki ben 10 ay esimle birlikte olamadim vajinusmustum sukurki tedavi oldum yendim vajinusmusu

Geçmiş olsun canım ya vajinusmus ilişkiye girememek mi oluyordu[/QUOTE]
Evet canim tesekkur ederim

tatile gidiyorum pazartes

Geçmiş olsun canım ya vajinusmus ilişkiye girememek mi oluyordu
Evet canim tesekkur ederim[/QUOTE]

Bende nerdeyse yaşayacaktım sanırım ilk ilişkide çok zorlandım hatta ilk ilişkiyi kuralına uygun belki bir ayda anca oldu eşimin morali bozuluyordu çok zorladım kendimi

yok yok yok hiç birşeyi takmak yok stres en büyük düşmanımız canım, bir kulağımızdan girip ötekinden çıkacak olumsuz şeyler. sabah sabah sopalık bi hareket ama bebişini kucakladıktan sonra çıkartırsın acısını şimdilik ertele :)

Bu stres bence regly habercisi ( Ah bir olsa neler yapıcam eşime annesine çok planlarım var çok

slm arkadaşlar 1 hafta önce idrar testinde pozitif çıktığını yazmıştım dün ilk doktor kontrolüne gittim kesemizi gördük 20 gün sonra tekrar gideceğim
gelsin müjdeler gelsin güzel haberler :)
canım nazar nefes değmeden hayırlısıyla kucaklamanı diliyorum bebişini, sağlıkla sıhhatle inşallah gelişmelerden haberdar et bizi çünkü bu güzel haberler motive ediyor bizleri
sevgiler :)

Bu stres bence regly habercisi ( Ah bir olsa neler yapıcam eşime annesine çok planlarım var çok
o zaman ben senin için önce bir an önce bir bebiş (birden çok olursa hayır demeyiz) sonrada planları hayata geçirmek için fırsat,güç ve kuvvet diliyorum :)

Gunaydin canim ahh su erkekler kiskancliklari yok mu uzulme batinda yakin stres yapma belki bebisin seninledir insallah guzel haberler verirsin

yaptırdık canım gerçi daha doktora göstermedik sonucu... sperm sayısı 30 milyon hareketlilikte %30 çıktı ... enfeksiyon var mı bilmiyorum yarın ya da öbür gün ürologa gösteririz sonucu... tatlım hareketlilik için eşine bol bol meyve yedir.... ve asla takma kafana eğer olacaksa 1 tane bile hareket edip ulaşsa yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…