Bide akil vermeler yok mu benimde ddugunumun ertesi gunu esimin akrabalari sakin korunma hemen olsun cocuk dediler bilmiyorlarki ben 10 ay esimle birlikte olamadim vajinusmustum sukurki tedavi oldum yendim vajinusmusu[/QUOTE]KismeKismt="neslli, post: 36566942, member: 310634"]insanlara laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha beter biz istekliyiz ama rabbim ne zaman verirse o zaman olur :)
benim düğünümün olduğu gün kuaförden baba evime geldim arkadaşımın annesi beni kenara çekti bak ilk geceden hamile kalma dikkat et dedi benden 2 hafta sonra kızı evlendi ilk geceden hamile kaldı dedim kadına ne iş allahın taktiri dio
adet oluşunu böyle güzel anlatmana bayıldımmogamicim benim ikizler gitti canım neyse demekki 3. kızdı bu duruma kavga çıkardı anacım beni istemiyosa sizde gitmeyin dedi eylül de üçüzlere gebeyim :)) yeni bat 23 eylül
adet oluşunu böyle güzel anlatmana bayıldımmogamicim benim ikizler gitti canım neyse demekki 3. kızdı bu duruma kavga çıkardı anacım beni istemiyosa sizde gitmeyin dedi eylül de üçüzlere gebeyim :)) yeni bat 23 eylül
Bide akil vermeler yok mu benimde ddugunumun ertesi gunu esimin akrabalari sakin korunma hemen olsun cocuk dediler bilmiyorlarki ben 10 ay esimle birlikte olamadim vajinusmustum sukurki tedavi oldum yendim vajinusmusu
slm arkadaşlar 1 hafta önce idrar testinde pozitif çıktığını yazmıştım dün ilk doktor kontrolüne gittim kesemizi gördük 20 gün sonra tekrar gideceğim
Evet canim tesekkur ederim[/QUOTE]tatile gidiyorum pazartes
Geçmiş olsun canım ya vajinusmus ilişkiye girememek mi oluyordu
yok yok yok hiç birşeyi takmak yok stres en büyük düşmanımız canım, bir kulağımızdan girip ötekinden çıkacak olumsuz şeyler. sabah sabah sopalık bi hareket ama bebişini kucakladıktan sonra çıkartırsın acısını şimdilik ertele :)Günaydın kızlar... Benim bat yaklaşıyor gerginliklerimde başladı sabah elbise giydim eşim şöyle bir baktı işe birşey söylemedi ama her söylediğime ters cevap vermeler sonra dedim beğenmedinmi elbiseyi nedir bu tavır çok açık öyle işe gidilmez dedi peki neden direk derdini söylemiyorsun trip yapıyorsun dedim tartıştık baya gerildim hala kendime gelemedim atamadım sinirimi
yok yok yok hiç birşeyi takmak yok stres en büyük düşmanımız canım, bir kulağımızdan girip ötekinden çıkacak olumsuz şeyler. sabah sabah sopalık bi hareket ama bebişini kucakladıktan sonra çıkartırsın acısını şimdilik ertele :)
gelsin müjdeler gelsin güzel haberler :)slm arkadaşlar 1 hafta önce idrar testinde pozitif çıktığını yazmıştım dün ilk doktor kontrolüne gittim kesemizi gördük 20 gün sonra tekrar gideceğim
slm arkadaşlar 1 hafta önce idrar testinde pozitif çıktığını yazmıştım dün ilk doktor kontrolüne gittim kesemizi gördük 20 gün sonra tekrar gideceğim
o zaman ben senin için önce bir an önce bir bebiş (birden çok olursa hayır demeyiz) sonrada planları hayata geçirmek için fırsat,güç ve kuvvet diliyorum :)Bu stres bence regly habercisi( Ah bir olsa neler yapıcam eşime annesine çok planlarım var çok
Gunaydin canim ahh su erkekler kiskancliklari yok mu uzulme batinda yakin stres yapma belki bebisin seninledir insallah guzel haberler verirsinGünaydın kızlar... Benim bat yaklaşıyor gerginliklerimde başladı sabah elbise giydim eşim şöyle bir baktı işe birşey söylemedi ama her söylediğime ters cevap vermeler sonra dedim beğenmedinmi elbiseyi nedir bu tavır çok açık öyle işe gidilmez dedi peki neden direk derdini söylemiyorsun trip yapıyorsun dedim tartıştık baya gerildim hala kendime gelemedim atamadım sinirimi
İnsallah regli degildir canimBu stres bence regly habercisi( Ah bir olsa neler yapıcam eşime annesine çok planlarım var çok
yaptırdık canım gerçi daha doktora göstermedik sonucu... sperm sayısı 30 milyon hareketlilikte %30 çıktı ... enfeksiyon var mı bilmiyorum yarın ya da öbür gün ürologa gösteririz sonucu... tatlım hareketlilik için eşine bol bol meyve yedir.... ve asla takma kafana eğer olacaksa 1 tane bile hareket edip ulaşsa yeter....Mogami hoş geldin canım siz Sperm testi yaptırdiniz değil mi sonuç nasıl bizde yaptırdık enfeksiyon çıktı hareketlilik çok az yüzde on çıktı bide antibiyotik verdi doktor iki ay sonra tekrar test yapılacak hayırlısı buymus birazda kafam rahatladı ya düşünmüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?