Hosgeldin canim insallah eylulde hamis olursun[/QUOTE][QUOTE="mgul, post: 36558205, member: 5haberleende yeni geldim memleketten temizlik iş güçyoruldum ama iyi geldi tatil bende ovulasyona başlayacağım canım eşimle iki hafta ayrı yerlerdeydik ve o da yumurtlama günlerinde sen şimdiden negatifi çak nasılsa olmaz
ya kızlar yok u bi bilgisi olankızlar mrb biraz önce doktordan geldim hormon tahlillerim yapıldı hafif bi proloktin yüksekliği var ama önemli değil dedi doktorum. asıl sorum şu mogaciğim bilgin varsa cevaplarsan sevinirim canım bugün adetimin 10 günü ve doktor ultrasonla baktı 22 ml bir yumurtan var dedi bu yumurtanın normalde 18 veya 20 de çatlaması lazım dedi belki de yeni çatlayacaktır dedi ve teşhis olarak ta dominant yumurta teşhisi koydu ve bana bu günlerde çalışın adet olursan da adetin 3. günü gel dedi. bu yumurtanın büyüklüğü kafamı karıştırdı normalde 12- 13. günlerde yumurtladığımı düşünüyorum bi bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim kızlar
Hadi bakalım hayırlısı, beraber bekliyoruz demek ki :) Ben de akşam Early alıp yaptım test, benimki de negatifti. Hala kanamam da yok ama. Anlamadım ben bu işten bi şey
benim suan itibariyle sancim basladi yavastan. 2 damla da koyu renk sulu akinti geldi yani benim kirmizilar geliyo((
canım ya daha iyi olacaksın inşallah tabi eşinle çık dolaş biraz kafanı dağıtÖyle yapmaya çalısıyorum canım kımseye anlatmadık konusmuyoruz o olayı esım kendıne zarar vereceksın yoksa konusma dedı Allah'ın izniyle gececek canım bugun daha ıyıyım yarın daha ıyı olacagım ama dısarı cıkmaya korkuyorum esımı beklıyorum dolasmak ıcın
Bende cmts kontrol e gittim cnm 3 yum da 20 ml üzerinde olunca iğne yapmadi bizde 3 gün caliştik 31 ağustos 1 eylül gibi bnm de belli olacakbende ilk defa kullandım iğnemi de oldum ertesi gün sağ kasığımda bir ağrı oldu ve biz o gunde beraber olduk belki tutmuştur diye hevesleniyorum sonra fazla heveslenme kursağında kalır diorumen iyisi zor olacak ama 30 ağustos a kadar beklemek çünkü eğer hamiş değilsem 30 ağustos ta kırmızlılar gelicekmiş
Kızlar değerim 131 çıktı bat yarın haftaya pazartesi tekrar hcg baktırcam bugün köye gidiyorum orada net yokpazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın dua edin bana siz hepiniz dualarımdasınız[/
Gözün aydın frendly darisi bana olur insllh ..
Tatlım brnde klomen bü ay da bi işe yaramadı Dr duphaston diye ilaç verdi bakalım eğer adet olursam ikinci günü gidicem karindan vurulan gonal f 900 diye iğne varmış bayagi pahalı gibi bakalım ne dicek Dr inşaallah gerek olmazBende cmts kontrol e gittim cnm 3 yum da 20 ml üzerinde olunca iğne yapmadi bizde 3 gün caliştik 31 ağustos 1 eylül gibi bnm de belli olacak
AĞUSTOS BAT
Deminos --------------------> 1 Ağustos ----------> 4. deneme ------------>
Kayraberen ----------------> 2 Ağustos -----------> 6. deneme ------------> HAMİŞ
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ----------> 7. deneme ------------>
Anneveoglusu --------------> 2 Ağustos ---------->1. deneme ------------->
Golyayla --------------------> 2 Ağustos ----------> 18. deneme ----------->
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme ------------->
Karabiberim999 ------------> 3 Ağustos ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Ppure -----------------------> 4 Ağustos ----------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
April28 ---------------------> 7 Ağustos -----------> 1. deneme ------------>
Nazligamzelim --------------> 9 Ağustos -----------> 5. deneme ---------->
Yfrks -----------------------> 9 Ağustos -----------> 7. deneme ------------>
Sweetamber ---------------> 10 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Bbsrslmoglu ----------------> 10 Ağustos ---------> 8. deneme ---------->
Betiboop --------------------> 10 Ağustos ---------> 3. deneme ----------->
Mogami ---------------------> 11 Ağustos ---------> 4. deneme ------------>
Rahis -----------------------> 11 Ağustos ---------> 10. deneme -----------> HAMİŞ
Esra51 ----------------------> 11 Ağustos ---------> 6. deneme ------------>
Wuslt -----------------------> 11 Ağustos ---------> 5. deneme ------------>
Kova94 ---------------------> 11 Ağustos ---------> 20. deneme ----------->
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme ----------->
Elifbade06 ------------------> 12 Ağustos ---------> 6. deneme ----------->
Beginners ------------------> 12 Ağustos ----------> 8. deneme ----------->
Leylaaras ------------------> 13 Ağustos ----------> 4. deneme ----------->
Balbademlinuga ------------> 13 Ağustos ----------> 7. deneme ------------>
Zynpela ---------------------> 14 Ağustos ---------> 12. deneme ------------>
Kayra19 --------------------> 14 Ağustos ----------> 1. deneme ------------>
Gulbıke ----------------------> 14 Ağustos ---------> 3. deneme ------------>
Hiwazere -------------------> 14 Ağustos ----------> 3. deneme ------------>
FatmaSA --------------------> 15 Ağustos ---------> 1. deneme ------------>
Beautiful86 -----------------> 15 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Tatildee --------------------> 17 Ağustos ----------> 4. deneme ------------->
Elisa ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Aslihan1451azra -----------> 18 Ağustos ----------> 1. deneme
Savrukzeynep --------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Oceanshine -----------------> 18 Ağustos ----------> 11. deneme ------------>
PaytiPo ---------------------> 18 Ağustos ----------> 11. deneme ------------>
9661 ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Larsson ---------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Burcunaz1 ------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Angelina08 -----------------> 19 Ağustos ----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------------> 20 Ağustos ----------> 2. deneme
Egemenhalit ----------------> 20 Ağustos ----------> 4. deneme
Friendly8584 ----------------> 20 Ağustos ---------> 4. deneme -------------> HAMİŞ
Meleğim66 ------------------> 21 Ağustos ----------> 2. deneme
Hanfendi25 -----------------> 23 Ağustos ----------> 3. deneme -------------->
Asi_m -----------------------> 24 Ağustos ----------> 2. deneme
Hilal1653 --------------------> 24 Ağustos ----------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 25 Ağustos ----------> 4. deneme
Mgul ------------------------> 25 Ağustos ----------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 25 Ağustos ----------> 11. deneme
Lovely35 -------------------> 26 Ağustos -----------> 2. deneme
Sirrieyvan ------------------> 28 Ağustos ----------> 1. deneme
Golyayla --------------------> 29 Ağustos -----------> 19. deneme
Aysemutlu ------------------> 29 Ağustos ----------> 3. deneme
Deminos --------------------> 29 Ağustos -----------> 5. deneme
Denizyildizi2014 ------------> 29 Ağustos -----------> 3. deneme
2bilinmeyen ----------------> 30 Ağustos -----------> 3. deneme
Elf21 ------------------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
Anneveoglusu --------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme
April28 ---------------------> 3 Eylül -----------> 2. deneme
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Mogami ---------------------> 4 Eylül -----------> 5. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Eylül -----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9Eylül -----------> 7. deneme
Balbademlinuga ------------> 9 Eylül -----------> 8. deneme
Elifbade06 ------------------> 12 Eylül ---------> 7. deneme
Kocamlaben ----------------> 13 Eylül ---------> 3. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ----------> 3. deneme
Kilislielos -------------------> 16 Eylül ----------> 15. deneme
Oceanshine -----------------> 16 Eylül ----------> 12. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Amin cnm cok etkilendm gercekten cok doğru bnde TV'de haberlerde seyretmiştim bi aile 7-8 yil sonra tüp bebek ile evlat sahibi oluyor snr 2 yaşlarindaykn bebek havuza düşüp ölüyo ALLAH hayirlisini nasip etsinŞimdi sevgili hatunlar tatilde öğrendiğim ve ibret aldığım bi olayı paylaşmak isterim sizlerle... Şahsen bana büyük ders oldu
Teyzemin yakın arkadaşı 5 yıldır bebek istiyor ve olmuyordu sonunda tüp bebekle bi oğlu oldu şuan 5 aylık ama gelin görün ki teyzeme bi tel geldi eşi kaza yapmış üstelik arabada kadının babası varmış ve o öldü eşi de kayınpederinin ölümüne sebep olmaktan tutuklandı üstelik yüzde yüz hatalı ve herşey kayınvalide yüzünden oldu... Teyzem bana şunu dedi " Damla sakın birşeyi çok isteme yoksa ona kavuşup başka bişeyi kaybedersin" ... Bu olayın bi değişiği de diğer arkadaşının başına gelmiş... o kızcağızda bebek diye deliriyormuş ve bi çocuğu olmuş... hep şunu demiş teyzeme "ona sahip oldum ya hiçbişey önemli değil artık" ve bebeği daha 3- 4 aylıkken kocası öldü...
Kızlar ben dersimi aldım... Hayatta hiçbirşeyi deli gibi istememek lazım yoksa onu veren bi diğerini alıyor... Kader evet ama yine de çok istemeyin... Ben zamana bıraktım Rabbim ne zaman verirse razıyım yeter ki hayırlı versin... Yuvamızın dirliği bozulmasın
az derken 1 damla kadar açık pempemsi bi şi mi yoksa kahverengine yakınmıslm bayanlar bana bi akıl verin ya bu ay bebek çalışmaları yaptık yarın adet günümdü fakat bu sabah oldum ve kanamam normalden çok az hatta öğlen koyduğum bezim nerdeyse temiz sayılır fakat adet sancım var sizce niye böyle oldu bu kanamanın bu kadar az gelmesi neden
Mogami hoş geldin canım siz Sperm testi yaptırdiniz değil mi sonuç nasıl bizde yaptırdık enfeksiyon çıktı hareketlilik çok az yüzde on çıktı bide antibiyotik verdi doktor iki ay sonra tekrar test yapılacak hayırlısı buymus birazda kafam rahatladı ya düşünmüyorum artıkbacılar kaçtım ben malum ev temizliği valiz yerleştirme yemek yapma beni bekler
bu arada bugün 12. günüm bi ov. testi yapayım...Eylülde yumoş takibi yaptırmaktan da vazgeçtim ov. testi ile anlaşılıyor bi tek bunu yapsam yeter bana
yok açık renk kan ama benim normalde katı olur bu daha sanki su gibi geldi sanki kesilecek gibi az az geliyo acaba yarın kesilirse bi kan tahlilimi yaptırsamaz derken 1 damla kadar açık pempemsi bi şi mi yoksa kahverengine yakınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?