2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benıde kaydedın 1. denemem bu batım 26 agusto
s

KızLar hayırlı oglenler
gecmisi okudu. , cevaplar veriyordum alintilayip telefon dondu , kk nin yeni haline alışamadı telefonum daha
Yeni batlar gelmiş... İnsaAllah eylül ayı uğurlu gelcek inanıyorum

KızLar hayırlı oglenler
gecmisi okudu. , cevaplar veriyordum alintilayip telefon dondu , kk nin yeni haline alışamadı telefonum daha
Yeni batlar gelmiş... İnsaAllah eylül ayı uğurlu gelcek inanıyorum

Ben hala smile bulamıyorum normal bilgisayardan giriş yapmama rağmen yüz ifadelerim yok

MINIKKUS1 canım nbr ne durumdasın benim normalde 31 gün sürerdi gecen ay 35 gün sürmüştü bu ay yine 31 gün üstüne adet oldum sastık kaldık bu işe

bu aydan umudum yok ya bende başka konuda tavsiye arıyorum napalım sohbetiniz çok güzel

MOGAMİ BATINA 14 GÜN VAR BUGÜN MUTLAKA ÇALIŞIN :)))
dün çalıştık bebeğim zaten dün ov. testi yaptım belirgin çıktı ama poz. değil... yani ya önceki gün pozitifti ya da bugün poz. olacak... her halukarda dünkü çalışma işe yarar... ateşi 12-18 i arası ölçemedim bugün ölçmeye bşladım 36,4... sanırım daha yükselmedi... öncesini bilmeyince zor oluyor yorum yapmak....yarın bi çalışma daha yaparız artık... ayol araya adet ve köy girince nerden baksan 2 haftadır eli elime değmedi herifin eve gelir gelmez yorgunluk dinlemeden atladık yatağa

BENCE GÜZEL OLUYOR ÖYLE GEÇEN BİZDE KÜSTÜK 4 GÜN DURDUK SONUNDA ÇOK İYİYDİ :)):) KÖY NASILDI YİYİP İÇİP KAFANI DAĞITABİLDİN Mİ?

Owww iyi dayanmissiniz iki hafta...
Köyde hiç mi kaçamak yapamadiniz
Neyse iyi olmuş dünu kacirmamaniz... Ayy hadi insaAllah eylül uğurlu gelecek... İcimde kipirtilar var hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…