Kiyamam ya... Belki hakikatten vardır
Bu arada simgelerin hayırlı olsun efendimmm
kuzum peki adet belirtisi falan var mı... bence de bi doktora git hatta direkt yumoş takibi yaptırbende geçen ay 38.günde oldum bu ay 37 deyim hala tık yok ben iyice sapıttım doktora gidicem
insanın kendı evı gıbısı yok valla hıc sanmıyorum test konusunda kesın adet olucam beniyiyim kuzum evimi çoooooook özlemişim.... siteyi batırmışlar resmen yahu... çalışmalar dün başladı 12. gün yani... bugün ara verip yarın tekrar... kuzum adete 1 gün kala tekrarla istersen umarım nazlanıyordur sıpa
kuzum peki adet belirtisi falan var mı... bence de bi doktora git hatta direkt yumoş takibi yaptır
Canim testi yapmadan hiç bir şey yok normalde... sonrasında çıkmış seninki... Orda olaydik da bizde bakaydik...belki görürduuukyok ya bu testten olsa olsa casper çıkarrr :):):) simgeleri klavyeden harflerle yapıyorum çıkmıyor hala
dur bakalım kırmızıları görmeden net konuşmayalıminsanın kendı evı gıbısı yok valla hıc sanmıyorum test konusunda kesın adet olucam ben
Canim testi yapmadan hiç bir şey yok normalde... sonrasında çıkmış seninki... Orda olaydik da bizde bakaydik...belki görürduuukHadi ya... Benim tel donup durduğu halde çıkıyor...sende niye çıkmıyor acep...
anladım canım umarım güzel haberler verirsin belki seninki naz yapıyordurvar göğüslerim her ay olduğu gibi çok fena ve kasık sancısı nadirde olsa var yani bazen geldi kırmızılar diyorum yokgidicem doktora direk şu bat geçsin
nebilim öyle hıssedıyorumdur bakalım kırmızıları görmeden net konuşmayalım
Hadi hayirlisi olsun canim... Bebis olsun o insaAllah...o sipsilik ama aynı yerde görmeyi becerdiğim çizgi beni hayalkırıklığına uğratmadan unutayım atayım gitsinyarın adet olmazsam yine yaparım
umuyorum bebişin yapıyordur sana bunlarıkızlar ya benim yumurtlamadan beridir kasık agrılarım var ama hep süren bi agrı değil bi anda oluyor bazen sol kasıgıma iğne batar gibi bazende göbeğimin altına sızı gibi giriyor bacagıma attıgı bile oluyor bide bel agrım var normalde bel ağrım adetime 2 gün kala olurdu gecen ay gec yumurtlamama ragmen 2 gün kala bel agrım oldu simdiki yumurtlamadan beri var gögüslerim bile yumurtlamadan beri dolgun ki normalde adetime 4 5 gün kala dolgunlasırdı Allah'ım inşaAllah psikolojik değildir
anladım canım umarım güzel haberler verirsin belki seninki naz yapıyordur
inşaAllah canım inşaAllah kendimi fazla kaptırmakta istemiyorumumuyorum bebişin yapıyordur sana bunları
insanın kendı evı gıbısı yok valla hıc sanmıyorum test konusunda kesın adet olucam ben
Hadi hayirlisi olsun canim... Bebis olsun o insaAllah...
valla canım benim gecen ay yaptıgım testte değil t çizgisi yandan geçmişi bile yotu bildiğin tertemiz bişey ki o kadar dikkatlice baktım tertemiz bembeyazbu testte t bölgesindeki çizgiyi görmek mümkün mü yani ben oraya çok çok dikkatli bakınca görüyorum uyduruyorum desem hep aynı yerde dümdüz ya bu ne biçim test
yok cnm hıc bır belırtı yok bende benım adetım gelırken agrı ve sancı yapar oyuzden pek anlamam yanı gelecegını benım ısım zor sende durumlar ne basladımı sende belırtılerCanım senle bat larımız aynı varmı ağrı sızı bişeyler
o çizgi sandığın şeyi bende çok gördüm... gölge oyunu onlar aldanma... silik dediğimiz çizgiler mutlaka gözle görülür... bence sen o testi at çöpebu testte t bölgesindeki çizgiyi görmek mümkün mü yani ben oraya çok çok dikkatli bakınca görüyorum uyduruyorum desem hep aynı yerde dümdüz ya bu ne biçim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?