2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok cnm hıc bır belırtı yok bende benım adetım gelırken agrı ve sancı yapar oyuzden pek anlamam yanı gelecegını benım ısım zor sende durumlar ne basladımı sende belırtıler

Bende de öyle belirgin bir ağrı yok biraz sırt ağrısı hafifte kasık ağrısı var göğüslerimde hassasiyet hiç yok Bu ayda olmadı sanırım

valla canım benim gecen ay yaptıgım testte değil t çizgisi yandan geçmişi bile yotu bildiğin tertemiz bişey ki o kadar dikkatlice baktım tertemiz bembeyaz inşaAllah seninki bebek çizgisidr

yandan geçmişi yandan geçmişi bu olsa gerek ya bunu birine göstersem ne çizgisi der ama yandan bakınca duruyor neyse bu test işini bırakıcam artık bi dahaki aya kana giderim doğru gecikirse

o çizgi sandığın şeyi bende çok gördüm... gölge oyunu onlar aldanma... silik dediğimiz çizgiler mutlaka gözle görülür... bence sen o testi at çöpe

attım gitti böyle şey mi olur bencede silik dediğimiz c dekinin bi kaç ton açığı oluyor böyle olmaz bi daha test yok umutsuz adamıumutlandırıyo bunlar para vermem daha bunlara

bu testte t bölgesindeki çizgiyi görmek mümkün mü yani ben oraya çok çok dikkatli bakınca görüyorum uyduruyorum desem hep aynı yerde dümdüz ya bu ne biçim test
datlım yükle resmi buraya bakalım at sonra dicektim atmışın neyse canm hayırlısı olsun inşallah yalancı cizgi değildir :)

datlım yükle resmi buraya bakalım at sonra dicektim atmışın neyse canm hayırlısı olsun inşallah yalancı cizgi değildir :)
afrodit nasılsın canım kız bende belirtiler var psikolojikmi gercekmi bilmiyorum yumurtlamadan beri özellikle egilince kasık agrım oluyor bazen sol kasıgıma iğne batar gibi bazende göbeğimin altına sızı gibi bide bel agrım var hele dün gece cok arttı normalde 1 2 gün kala bel agrım olur gögüslerim de bata 4 5 gün kala dolgunlasırdı bu ay yumurtlamadan beri dolgun ama agrı felan yok

Bende de öyle belirgin bir ağrı yok biraz sırt ağrısı hafifte kasık ağrısı var göğüslerimde hassasiyet hiç yok Bu ayda olmadı sanırım
takma kafana boşver olursa olur aslında sıteye pek gırmek ıstemıyorum cunku aksama kadar belıtılerden hamılelrden konusmak ıyı gelmıyor ınsana evde olsam gırmıcemde can sıkıntısında iş yerınde gırıyorum oyle vakit gecırmek ıcın

Tatlim aynı şeyleri yaşıyoruz... Umarım bebislerdiiir bunları bize yapan... Aynen inceden sızıyor... Arada geliyor gidiyor... Sinek isirigi gibi diyorum ben... Goguslerim de koltuk ağrıma doğru açıyor... Senin de öyle mi :)?

mogamicim hosgeldın canım nasılsın nasıl gectı düğün?döktunmu kurtlarını

Benimde işyerinde bol vaktim var ister istemez kendimde belirti arıyorum. Bende birde akıntı var sende de varmı

pembe çiçekli salon koltukları yarısı desenli yarısı pembe .. çiçekler pembe zemin beyaz resim atamadım ki

canım tül güzel ama salona bencede daha düz bi şey düşünüleblir ama zevkler renkler ve de orda duruşunu bilemeyiz kombin görmeden :) düzensizlik olmuyordu iki aya kadar o yüzden gitmedim ama gideceğim son battan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…