yok cnm hıc bır belırtı yok bende benım adetım gelırken agrı ve sancı yapar oyuzden pek anlamam yanı gelecegını benım ısım zor sende durumlar ne basladımı sende belırtıler
valla canım benim gecen ay yaptıgım testte değil t çizgisi yandan geçmişi bile yotu bildiğin tertemiz bişey ki o kadar dikkatlice baktım tertemiz bembeyazinşaAllah seninki bebek çizgisidr
o çizgi sandığın şeyi bende çok gördüm... gölge oyunu onlar aldanma... silik dediğimiz çizgiler mutlaka gözle görülür... bence sen o testi at çöpe
datlım yükle resmi buraya bakalım at sonra dicektim atmışın neyse canm hayırlısı olsun inşallah yalancı cizgi değildir :)bu testte t bölgesindeki çizgiyi görmek mümkün mü yani ben oraya çok çok dikkatli bakınca görüyorum uyduruyorum desem hep aynı yerde dümdüz ya bu ne biçim test
afrodit nasılsın canım kız bende belirtiler var psikolojikmi gercekmi bilmiyorum yumurtlamadan beri özellikle egilince kasık agrım oluyor bazen sol kasıgıma iğne batar gibi bazende göbeğimin altına sızı gibi bide bel agrım var hele dün gece cok arttı normalde 1 2 gün kala bel agrım olur gögüslerim de bata 4 5 gün kala dolgunlasırdı bu ay yumurtlamadan beri dolgun ama agrı felan yokdatlım yükle resmi buraya bakalım at sonra dicektim atmışın neyse canm hayırlısı olsun inşallah yalancı cizgi değildir :)
datlım yükle resmi buraya bakalım at sonra dicektim atmışın neyse canm hayırlısı olsun inşallah yalancı cizgi değildir :)
yok resim çeksem çıkmaz öyle bi şey işte o yüzden bu gidişle ondan casper çıkar diyorum ya
takma kafana boşver olursa olur aslında sıteye pek gırmek ıstemıyorum cunku aksama kadar belıtılerden hamılelrden konusmak ıyı gelmıyor ınsana evde olsam gırmıcemde can sıkıntısında iş yerınde gırıyorum oyle vakit gecırmek ıcınBende de öyle belirgin bir ağrı yok biraz sırt ağrısı hafifte kasık ağrısı var göğüslerimde hassasiyet hiç yokBu ayda olmadı sanırım
kızlar ya benim yumurtlamadan beridir kasık agrılarım var ama hep süren bi agrı değil bi anda oluyor bazen sol kasıgıma iğne batar gibi bazende göbeğimin altına sızı gibi giriyor bacagıma attıgı bile oluyor bide bel agrım var normalde bel ağrım adetime 2 gün kala olurdu gecen ay gec yumurtlamama ragmen 2 gün kala bel agrım oldu simdiki yumurtlamadan beri var gögüslerim bile yumurtlamadan beri dolgun ki normalde adetime 4 5 gün kala dolgunlasırdı Allah'ım inşaAllah psikolojik değildir
takma kafana boşver olursa olur aslında sıteye pek gırmek ıstemıyorum cunku aksama kadar belıtılerden hamılelrden konusmak ıyı gelmıyor ınsana evde olsam gırmıcemde can sıkıntısında iş yerınde gırıyorum oyle vakit gecırmek ıcın
aslında şu an tüllerim beyaz ama ben pembiş pembiş de severim ya kafam karışıkbana kalırsa her yeri pembeye boğma derim... beyaz daha iyi olur ama düz beyaz hani böyle uçuş uçuş
pembe çiçekli salon koltukları yarısı desenli yarısı pembe .. çiçekler pembe zemin beyaz resim atamadım kiKOLTUKLARIN NASIL?RENKLERİ DESENLERİ
düzensiz olduğu için doktora gittin mi peki hiç .. gerçi senin ki az gecikiyormuşş..sanırım ben yine bekleyip bekleyip gecikip test yapıp sonrasında adet olucam benim kaderim bu oldu artık
oyle cok yok akıntımBenimde işyerinde bol vaktim var ister istemez kendimde belirti arıyorum. Bende birde akıntı var sende de varmı
pembe çiçekli salon koltukları yarısı desenli yarısı pembe .. çiçekler pembe zemin beyaz resim atamadım ki
yok resim çeksem çıkmaz öyle bi şey işte o yüzden bu gidişle ondan casper çıkar diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?