2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyiyim canm yaprak sarma yapıyorum ben de :) ne güzel ne güzel benm belirtilerim cok farklıydı canım o yüzden bişey diyemiyorum ama sen kendini biliyorsundur tabii inşallah umduğumuz şeydir bebiştir

yok canım benm gögüslerde agrı yok suan sadece dolgunluk bu 2.denemem olacak ama inşaAllah psikolojik değildir

kız senin belirtiler neydi
benm adete 2 haftadan fazla vardı yüzümü sivilce bastı göğsümde dolgunluk vardı ama hiç acımıyodu son zamana kadar bi de son 1 hafta kala da idrarımda koku hissettim ben ondan şüphelenip test yapmıştım zaten ovu test yapıyodum bi de ondan da belliydi bebiş hep pozitifti hatırladıklarım bunlar canm bi de bacaklarım ağrırdı bnm kasıklarım değil

yok canım benm gögüslerde agrı yok suan sadece dolgunluk bu 2.denemem olacak ama inşaAllah psikolojik değildir
Benim de dolgunlar içten sızlıyorlar göğüs ucuma doğru... Dokundugumda da koltuk altıma doğru acı var... Başka acı yok :)
Ama kasık batmalari belirtisi benziyor... Bugün aktintim da fazlalasti... Hayr olsun bakalim :) insaAllah seninki de benimki de bebistiiir

Canim umitlenmek istemiyorum ama benim de sivilce bastı...Allah Allah...belirti mi o :)
Dünkü idrarim çok kotu kokuyordu...burnuma geldi... Ama batim 28 i...daha var yani...:)

idraradaki kokuya ben pek aldırmıyorum bugünlerde baya koku var ama ben zaten böbrek hastasıyım o yüzden pek takılmıyorum kokuya aynen dediğin gibi adetime 14 gün kala gögüslerim dolgunlastı hiçte acımıyorda hatta bastırıyorum acısın diye ama tık yokinşaAllah psikolojik değildir aman takılmicam su belirtilere çift çizgiyi görene kdr belirti melirti yok dicem

Canim umitlenmek istemiyorum ama benim de sivilce bastı...Allah Allah...belirti mi o :)
Dünkü idrarim çok kotu kokuyordu...burnuma geldi... Ama batim 28 i...daha var yani...:)
benimde ovulasyona göre 28 bat ama gecen ay gec yumurtladım 35 güne cıkmıstı bu ayda 30 diye yazdm nolur nolmaz diye

benimde ovulasyona göre 28 bat ama gecen ay gec yumurtladım 35 güne cıkmıstı bu ayda 30 diye yazdm nolur nolmaz diye
Ah canim seninki geç mi oldu geçen ay... Bizde eşimle geçen ay 3 kez kaçırdık yumus günlerine yakın... Adetim 5 gün önce geldi... 31 günde bir filan olurum... Bend geçen aydan yola çıkarak yazdirdim bati... :)
Bide tansiyonum düştü gibi hissediyorum hafiften başım dönüyor arada...
Bende hiç istemiyorum belirtere kapılmak ama yaşadıklarim bunlar...

Kizlar dayanamadim gebelik testi yaptim pozitif cikmadi cookkk uzgunum batim 26 agustos hamile olsamda cikardi zaten yaa kac gunden beri temizlik yapmiyordum hamileysem diye simdi temizlige vurucam kendimi zaten hic belirtim de yokkk

canım 8 gün varmış daha erken bence koku belirtisi için ama inşallah da öyledir benm gecen ay reglim 26sıydı ben 24ünde kokuyu duydum ertesi sabah da test yapmıştım ondan erken dedim ama sivilce en erken belirti bence yani bende öyle oldu :)

Bilmiyorum ki dün çok kotu bir loku vardı...neden bilmem..hayırlısı canim bakalim...:)

Kizlar dayanamadim gebelik testi yaptim pozitif cikmadi cookkk uzgunum batim 26 agustos hamile olsamda cikardi zaten yaa kac gunden beri temizlik yapmiyordum hamileysem diye simdi temizlige vurucam kendimi zaten hic belirtim de yokkk
Canim 6 gün varken çıkması çok düşük bir ihtimal... D hemen ümitsizlige düşme , bi batin ibekle hhayırlısıyla...

Canim daha batina 6 gun varmis varsa bile cikmazki uzulme canim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…