ben adanadan peki sen?
ben adanadan peki sen?
Benimde işe girme durumum var 2-3ay içinde ama benımde bebek agır bastıdüşünmemeye çalış psikolojik olabılır.düşünmezsen daha çabuk hamile kalıyomuşsun stres çok etkiliyomuş
ben niğde'den gülşahcım..
evet candy stresin olumsuz etkisi var biliyorum ama insanın ister istemez aklı kayıveriyo iştebu arada sen de mi bu ay bıraktın korunmayı?
Hoşgeldin gülşah bende istanbuldankaç aydır deniyosun?
ben evlendiğimden beri istiyorum hiçte korunmadık buay doktora gittik kist çıktı bide hormon yüksekmiş onuın için ilaç verdi progestan alıyorum peki sen ne zamandır korunmuyorsun?
Ovulasyon testi falan denedinmi hiç
bu ay bıraktık bi korunmayı.. bakalım nezaman kısmet olacak? hayırlısı hepimiz için
amin inşallah hayırlısı olur canım ya aslında ben yeni evliyim ama çevreden gelen baskılar yüzünden takmaya başladım
hiiiiç takma kime ne ki? istediğinizi söyleme.. gerçekten daha çok yeni evlisiniz hatta diyecektim daha erken değil mi diye.. ilacını düzenli kullan, kontrollerine düzenli git, stres yapma inş allah en kısa zamanda önce göbişine sonra kucağına verir bebişini
amin canım inşallah ikimizede verir geçen biri diyorki ilk çocuğun olsun milletin ağzı kapansın sanki ben bebişi millet için istiyorum ya yok öyle bişey bende daha erken dedim ne gerek var şimdiden dedim ne yapim yani
millete göre yaşayacak olsak işimiz var valla, boşveeerrdaha düşünmüyoruz falan de geçiştir.. yapacak başka bişey yok, kime anlatacan derdini ya da kime ne
Geçmiş olsun?Aynen çok etkili bişey bende çok okudum yararını:)incir kürüde etkiliymiş.ben aslında bu ayda korunmaya başlamıştım 3 günmü ne yuttum 2 gundur ıcmıyorum bu seferde olmaz dıye korktum açıkcası:18:
ben evlendiğimden beri istiyorum hiçte korunmadık buay doktora gittik kist çıktı bide hormon yüksekmiş onuın için ilaç verdi progestan alıyorum peki sen ne zamandır korunmuyorsun?
kızlarrrr bende nısan ayından ıtıbaren calısmalara baslamayı planlıyorum ıns hayırlı haberler verır herkes :) sımdıden cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?