Bu sabah yine adet oldum kızlar son adetim biteli tam bir hafta olmuştu ve ben yine hastayım ooffff
Arkadaşlar hamilelik için doktora gidince jınekolojık muayne nasıl yapıyorlar. Ben vajınusmusu yeni yendim ve çoook korkuyorum. Anlatabilir misisniz lütfen
Arkadaşlar hamilelik için doktora gidince jınekolojık muayne nasıl yapıyorlar. Ben vajınusmusu yeni yendim ve çoook korkuyorum. Anlatabilir misisniz lütfen
Süper.Senin hamile olduğuna dair güçlü hislerim var canım.Hayırlısıyla hamilesindir umarım.
mogamı içten bir ses hamılesın dıyoo sımdı yazdıklarını okudum nebılım oyle hıssettım
Bende öyle hissediyorum :) gönlüne göre olsun inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beta-HCG 0.100 cikti hamile değilim kizlarr
hayırlısı artık allah nezamn ol derse olur cnm hakkımızda hep hayırlısı
Canım benim yaaa olsun üzülme sakın doğru zaman değilmiş Allahım hayırlı zamanda kucağını doldursun inş yakın önümüzdeki ay
Kizlar Merhaba. ..
Bugün ovulasyon testi aldim.
Sat 4 mayis.
Bugün baslamayacaktim yapmaya aslında eşim bi yap bakalım dedi dalgasina yaptim ve çift cizgiyi gordum.
Ben adet baslangicini mi yanlış hesapliyorum acaba. Ilk adet günü kahverengi lekelenmenin olduğu gunden mi baslamali yoksa adetin söktügu (kırmızı kanama) gunden mi baslamali?
Erken mi yumurtluyorum ben acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mogamı nerelerdesın yaptınmı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?